Det går bra nu!

Vet inte riktigt vad man ska skriva numera, det rnda man gör är att träna och jobba så det känns inte så jävla intressant ! ;) Kom hem för ett tag sen från jobbet och ska snart till gymmet. Och i morn ska jag jobba på Sats för omväxlings skull, samma på torsdag. Ska bli jävligt roligt kan jag tala om! Så det blir från ett jobb till ett annat samma dag, living the dream! ;)

Kankse får med mig två damer till till gymmet idag (utöver Db och Tess) Så kankse får dom där extra checkarna som krävs för att köpa det jag behöver ;) höhö!

Kanske ska hämta något nytt, roligt och lila i morrn också som jag unnat mig nu när jag börjar ordna upp saker och ting! Ni får bild sen om den kommit in ;)

Nu ska jag nörda lite framför Rayman den timmen jag har tid för mig själv idag!

Woop woop!


Saknar dig kvinna!

Jobb, gym, sova, jobb, gym, sova! Jepp jepp..

Kom precis hem från gymmet! Riktigt skönt idag. Fick med mig Db och Tess också vilket var jävligt roligt! Nu jävlar ;) Utöver det har jag jobbat.. Kommer jobba hela tiden nu ett tag känns det som och det är helt underbart!! Jag älskar det! :D Blir långa dagar denna vecka och i helgen blir det andra jobbet. Fullt upp med andra ord! På torsdag är det fest! Men jag blir chaufför som vanligt då jag inte dricker just nu (plus att jag jobbar så tidiga mornar) Ska försöka hinna ut till grabb också typ på onsdag.
Försov mig i morse! Och till råga på det körde jag fel! Hur fan lyckades jag med det?! Det gjorde inte så mycket då vi hade mycket tid på oss innan andra turen ändå så :)

Nu blir det fett med sova då jag ska upp klockan 4!

Gonatt!


Lugn och jävligt najs helg!

Har haft Linus ute på Lidingö hela helgen. (Lillebrorsan) Och vi har haft det hur bra som helst! Hämtade honom i Norrtälje i Fredags runt 2 tiden. Tog en kaffe med mamma sen drog vi. Han har splat det mesta av helgen ;) haha! Det blev lasagne och massa godis och popkorn! Igår jobbade jag så Linus hängde med Victor hela eftermiddagen och kvällen. Dom käkade pizza och hälsade på lite folk :) Sen när jag kom hem slängde vi på Scary movie. Den gillade han! Haha! Nu är Adde påväg hit och ska hämta brorsan!

Har fått jobb också! (ett till) Kör bröd åt Pågen :) Får köra lastbil samt träffar kunder och får röra på mig. Kan ju inte bli bättre! Det går bra nu!

Ikväll ska jag och älsk spela bingolotto och bara mysa! ♥ Underbart!



Grattis till Agnes och Wille som har fått två flickor också! :D Vill träffa dom snart!♥

Jupp

Dagens humör: Trött men toppen!
Dagens mående: Underbart!
Dagens borde: Sova? Aint gonna happen!
Dagens frisyr: Ruffsigt nyduschat!
Dagens klädsel: Träningsbrallor och Victors rosa tröja ;)
Dagens planer: Äta och spela tvspel ;D
Dagens materiella vill ha: Chevrolet Avalanche 
Dagens längtan: Lasangen !
Dagens bästa: Att jag fick jobbet! (ett till;)) 
Dagens beroende: Victor
Dagens tråkigaste: Absolut ingenting tråkigt!

Glitter och glamour, pumps och backslick!

Ja... Glitter och glamour är ju inte riktigt min grej, vilket innebar stora problem igår då jag vart medtvingad på en skiva med det temat. Min garderob kom inte riktigt överens med den ideén, så jag fick åka till Nestors mamma och låna en klänning av henne. (Efter mycket om och men och letande i halva min telefonbok(Dock känner jag ju heller knapt några tjejer så det vart inte så många ändå)) Haha! Iallafall, klänningen var svart, typ 80 tals stil och fullsmockad med paljetter! Slängde på mig ett par knallröda långa naglar, pumps och en hel del hårspray. Nestor fick stå ut med tajta brallor och backslick! Dessutom ville jag att han skulle sticka ut lite eftersom att jag såg ut som jag gjorde, så jag lånade så snällt ut min rosa boa till honom och lite lila läppstift! Han tog glatt emot. (Seriöst, jag vet!)

Ångrade mitt val av skor när vi helt plötsligt fick brottom till tåget! Det är INTE en bra ide att springa i höga klackar på isgata! Inte skönt heller för den delen.. Vi kom iallafall i tid, taggade som få! På tåget träffade jag också Lina, en tjej jag gick i 7an med! 7an!! Hur stor är chansen att vi ska på samma skiva? Jodå hon skulle också dit, full som en kastrull ;) Kom fram och insåg att jag nog hade glömt biljetten hemma... Det uppstod kaos en stund och när vi var på väg att hitta någon som kunde sälja en biljett så hittade jag den! Ingen skada skedd. Vi kom in och den ena utstyrseln var värre än den andra! Jag kände mig plötsligt bekväm i mina kläder.
Efter lite gnabb med en bitterfitta till servitris (Hon borde byta jobb!) så drack vi upp den sista ölen och drog. Tror inte vi var där mer än en timme, max! Sen tog vi en taxi som gick på endast 200 riksdaler eftersom att nestor flörta gärnet och bjöd chaffisen på Mc'D. Kom hem runt 2 och totaldeckade! Dock med linserna i så jag ser lite halvtaskigt just nu.


Skit...

Vad fan gör man när man vill hjälpa någon som inte går att hjälpa? Man vill göra allt och ställa upp för personen och helst ringa varje dag! Men det går ju inte. och det hjälper nog inte.. Fan! Ska försöka komma och hälsa på snart. Om du vill.. Tänker på dig och tror på dig! Det fixar sig. ♥

Inte ett moln...

Våren närmar sig and i love it! Snön försvinner med stormsteg och det gör mig absolut ingenting att det är slask! Så länge det inte är kallt och jävligt är jag nöjd. Jobbade idag för första ggn sen sjukskrivningen! Jävligt härligt måste jag säga. Kom hem för en liten stund sen och ska försöka hitta på något så fort jag duschat, det här vädret kan man ju inte missa. Igår vart det en helkväll. Först hem till Tess och hälsa på lite vaxholmare, sen vidare till Nestor och käka burgare. Sen drog jag hem till Jacob och träffade gamla godingar från Åva! Appelgren var till och med där :D ! Saknat den dåren asså! Rullade vell därifrån runt 1-2 kankse och drog ut till man på Lidingö :) Hälsade på några av hans vänner sen åkte vi hem.

Ikväll verkar det möjligtvis bli Å-berga som gäller! Var ett tag sen man träffade den godingen! Ska bli kul. Får se hur sent det blir, jobbar ju imorn med. På tisdag ska jag på arbetsinterjuv! Kan berätta sen vad det är för när jag vet mer. Det har hänt massa saker som jag inte orkar skriva upp! (eller glömt?) Så ni får nöjja er med detta!

Jag har för övrigt värdens bästa och duktigaste pojkvän! ♥

"Those are a few of my favourite thing"

Kom tillbaka snart vafan! :)




Ja usch, nostalgi! Lika härlig som jobbig.
Sitter ute hos grabb och väntar på att orka göra något! Men kroppen säger ifrån. Inte särskilt trött men ja.. Kroppen vill inte vad huvudet vill.

Jag måste få säga att jag saknar min bror! Vi har inte pratat nu på över 2 månader, vilket inte är vanligt när det gäller oss. Synd att han är långsint, för kan kan tyvärr inte be om ursäkt för vad jag sa. Jag kan be om ursäkt hur jag sa det. Men inte mer. Och eftersom att han inte vill prata med mig så blir det svårt att få fram. Men men.. Grattis till förlovningen iallafall!  


Jag börjar få lite träningsabstinens! :/ kanske dags att göra något åt det?
var på Ikea i förrgår med Matilda och Db. Var mentalt stöd åt matilda som skulle tröstschoppa då hon tyckte synd om sig själv ;) Och sen var vi på Alice i underlandet 3D - Jag, Matilda och Nestor.

Bytte lite grejer på bilen igår när jag var ute och sa hej på Ljusterö. Så nu går skiten som den ska! Bara att den inte är påställd xD haha!

Ikväll kommer Bellman hem också! Vilket innebär att jag ska leka med vaxholmarna. Bara hoppas att grabb vill följa med ut :)

Just nu har jag en liten längtan ;) Och det har jag Kalle och Nestor att tacka för! Gör klart den nu! Ajja Tribute kommer upp forhoppningsvis inom kort ;) Bästa texten ever!

Än en gång stolt Volvoägare!

Mina vänner!
Jag är härmed stolt Volvoägare igen! Och jag älskar det! Nu blir det ingen mer skitbil. Har alltid sagt det och dessutom bevisat att det är så, volvo for life! Nya namnförslag till denna?

Idag hämtade jag som sagt nya pärlan. Vart lite knas men allt det löste sig. Släpade med mig Jessica, Tess och DB till bro där bilen stog. Men såklart var vi tvugna att dra en Max i Barkaby först ;) Chilicheese tops såklart!
Sen åkte jag hem till Vaxholm, mötte upp Krykk sen drog vi hem hit. Satt och snackade skit och kollade på lastbilar sen drog han hem. Muppen hade varit vaken typ 30 tim... Smart drag!

Klockan är halv 4 på morgonen och jag har suttit klistrad framför datorn sen krykk drog vid 2.. Ja jag ska sova nu! ...Eller snart.

Imorn ska jag försöka glida förbi mitt jobb en stund. Och Hänga med Krykk till Wille och säga hej till snart nyblivna farsan! ;) Sen blir det ut till Pojkvän som gäller! ♥
Känns som jag hade mer planerat i morn men minns inte vad!

Tjing!

"Why go up there when people are dying to get down here?!"

Det blev en helkväll med grabb och vin igår! Hur mysigt som helst. Vi drog oss igenom ca 3 filmer. Det blev Vinterviken, Corps bride och Festival. Försökte oss på Pride and glory också men det var inget för mig. :P

Tim Burton är förövrigt den bästa jävla regisören som finns! Han gör så fuckade filmer och jag älskar dom!

Idag vet jag inte vad planerna blir men det lär vell visa sig mot kvällen :) Ska förhoppningsvis hämta bilen idag också! Börjar få lite bilabstinens nu :P

tjing!

En helkväll med 2 dårar!

Det blidde ingen bil igår, ska hämta den idag istället. Så jag drog med mig Barro till täby och Nestor! Det blev tegel och det spårade!

"Ajja sluta hicka! Du förstör min dygnsrytm... "
Jag- Rygnsdytm?!

"Shnorre, stavas det med ett R? Eller med 3?! Neej det stavas Schnorrääh!"
(tog ca en halvtimme att skriva på mobilen)

"Jag har brottats med Berut! "
Jag- Hahahahahaha jag älskar det!

"Har ni aldrig sett en neger med linser elleeh?! "
Hahahahoho!!!

Galen kväll!

Eller när vi står på toaletten och två brudar kommer fram och vill ta kort på Carro! (hon hade linser med stjärnor på sig) Vi gick därifrån med snea blickar och sa typ doh! Sen visade det sig att en av dom var den skönaste bruden EVER!!! Fakking klockers! Woho

Kan inte ens gissa på hur många gånger vi badade i snödrivor på vägen hem! Sjukt kul kväll! xD

Bättre får man leta efter!

Jag är inte den som nödvändligtvis måste påpeka för folk att jag är kär. Men sen jag träffade Victor så har jag gått och blivit 14 år igen. Har ni träffat honom vet ni vad jag pratar om. Jag förstår inte hur en människa kan få en att må så bra och vara så lycklig! Allt han gör och säger och hur han är som person är helt underbart! När han säger att han älskar mig så känns det precis i hela kroppen och jag påminns varje sekund om hur mycket jag älskar honom! Allt han säger till mig gör att det känns som att jag sitter på en jävla kungatron! Han är värd allt och lite till! Han är helt enkelt den bästa man kan få, och han är min! Jag kan omöjligen må bättre än när jag är med honom! Min hunk! ♥




Som sagt... 14 år var det ;) Haha! Cant help it. Ikväll ska jag till Bro och hämta ny bil.. Min vart ju kvar i Gbg! Måste komma ihåg att skicka ner papprena med. Så det blir roadtrip med Barro och Db. Sen får vi se vad som händer ikväll. Nestor ville hitta på något, men vi får se hur det går ihop.
Imorrn ska jag nog tillbaka till gymmet efter en tids rehab :P Ska bli jävligt skönt! Måste förbi jobbet någon dag och hälsa på lilleman också :) Nu ska jag ta en dusch och åka mot Vaxholm!
Ciao!

Tack för en awsome helg alla Göteborgare och Matilda btw! :D

Ett såkallat Kodak moment?

Efter en hel förmiddag med världens bästa pojkvän började vi bli sugna på att hitta på något, som att gå ut i solen typ. Så vi drog till Ica och inhandlade ingr till lasagne. Så till middag blev det Lasagne A la Ajja!

Efter det körde vi på Chokladpudding till efterrätt.. Det är bland det godaste som finns! Victor har aldrig käkat det så ska ge honom något han aldrig glömmer ;) haha!

Dock när jag skulle ställa in vaniljsåsen så ramlade den jävla chokladpuddingen ut ur kylskåpet!! Det tar max 3 sekunder innan hela jag, exakt HELA köket och halva victor som så passande precis tänkte smyga in med kameran i köket är helt täckta i något som inte påminns om chokladpudding! Dessutom var den nyligen inställd vilket innebär att den inte hade stelnat utan stelnade medans den låg på det kalla golvet...

Victor fick sig ett gott skratt och ett riktigt kodak moment!

Det värsta av allt var heller inte att jag behövde städa allting utan att jag inte fick någon jävla chokladpudding! Men eftersom att min man är bäst så har han gått och köpt ny nu! ♥ 

Ska troligen hämta ny bil i morn också! Woho!

Murphys lag... Fuck it!

Just nu sitter jag typ 200 tusen km in i skogen. Känns det som! Bilen är totalslut och blir kvar här i goa gbg.. Yippi! Någon blev blåst? ;) Vi tar taxi härifrån till stationen sen tåg hem. Så hem kommer vi ju men inte lika billigt som vi trodde. Jag måste säga att jag trivs riktigt bra här nere!

Vi har precis städat huset, solen gassar på lika mycket som vanligt här nere och det är dags för en kaffe och en cigg! (Jag höll upp i 10 dagar från rökandet men sket i det när biljäveln kokade)

Jag saknar min man så jävla mycket! Får tyvärr inte träffa honom förän i morn och då ska jag åka det första jag gör när jag vaknar!

Stick och brinn!


Jag sitter strandsatt i Gbg... Vad fan hände?!

Det blir ett väldans kort inlägg idag. För jag orkar inte helt enkelt ;)
Jag och Matilda fick för oss att åka till Gbg igår. Sååå... vi gjorde det! Var framme 2 i natt. Bilen skötte sig toppen hela vägen ner! Woho!
Kom ner, sov några timmar sen gick vi upp!
Fyllde i min tat, sen drog vi till Gbg stad! Shoppa lite roliga prylar sen drog vi hem. Men så jävla långt kom vi ju inte!! Haha!

Min golf etta fetdog mitt on the highway i fakking GBG! Den kokade som ett as och där stog vi, 3 brudar varav en höggravid plus 2 hundar! 40 min stog vi där. Det viktigaste var att få hem kvinnan med barn i magen plus hundar, där stog jag och Matilda kvar och väntade på någon som kunde bärga våran bil hem. Fredrik med polare till honom kom och löste det! GÖTT nu är vi hemma igen! Och jag och Fredrik har spenderat ca 2 tim i garaget och fixa med bilen. (inte bara kylaren) Ni stockholmare får se när jag kommer hem xD Haha ni kommer dö!

Nu ska jag vara social! Stick och brinn!


Gissa vad detta betyder ;)


Det är galet hur olika åsikter man kan ha!

Någon som tittade på Aschberg klockan 02.30 i natt?

Härremingud säger jag bara! Programmet ikväll handlade om Sex. Typ..

 

Det sitter 2 tjejer, en ung och en äldre som anser att man ska använda sig av avhållsamhet för att slippa livmoderhalscanser.  Livmoderhalscancer är enligt dom en livstil du har valt genom att ha sex.  Rfsu ska slängas ut för dom gör allting fel.  Sexualundervisningen i skolan ska skötas på ett helt annat sätt. För idag är det tydligen så att han fokuserar för mycket på ställningar inom sexualundervisningen? Enligt den ena kvinnan, som var mamma till en dotter så ska ingen annan än mamman sköta sexualundervisningen. För kärlek ska undervisas med kärlek. Och sex ska upplevas med kärlek.

På andra sidan sitter en man och en kvinna som tycker lite mer som jag.

 

Asså allvarligt! Mycket mer än såhär sas och jag vet inte vart jag ska börja. Sex för mig är något kul, spännande, skönt, kärleksfullt, lekfullt, smärtsamt, och något jag sysslat med ett tag. Vad är det för fel i det? Varför ska det finnas skam i sex?

 

Som den här tanten sa så väljer man en livsstil med livmoderhalscancer genom att ha sex. Wtf? Så om vi ponerar att du bli av med din oskuld till din pojkvän när du är 14 år (ni behöver inte bli chockade, det är då dom flesta börjar ha sex) innebär då det att du VET vad livmoderhalscancer är och varför man får det? Ingen har ju direkt gått ut med någon info om VAD det är för något och hur man får det. Förutom Rfsu! Det lilla vi vet just nu är det Rfsu har tagit upp! Eller det lilla jag vet ska jag vell säga. Kan bara tala för mig själv. Det betyder alltså som mannen som var med sa, att samma sak gäller Aids? Är det också en livsstil du väljer då eller?

 

Sexualundervisningen i skolan.. Visste ni att jag inte ens haft någon? Vad jag minns i alla fall. Hade lite Livskunskap kallade vi det i gymnasiet, men inte var det särskilt mycket sex där inte. Dom tycker att man ska lära ut kärlek. Att all sex ska upplevas med kärlek. Jag har sån pass tur att jag har föräldrar jag kan prata sex med, men alla har inte det. Vilket gör att det är en jävla tur att man kan få reda på allt genom skolan! Och varför inte då säga som det är, SKA du ha sex så skydda dig förfan! Ingen kan övertala någon till at inte ha sex. Då är det bättre att försöka få dom att ta ansvar. Jag tycker man ska leka på förfan! Ni har ingenting att förlora så länge ni skyddar er!

 

Jag tycker såhär! Är man sugen på att ha sex, så ha sex! Jag säger inte att man ska ligga med alla (som tydligen skolan säger enligt dom här damerna) men man kan vell testa lite? Det är det bästa som finns och det borde upplevas av alla!


Det handlar om att krya på sig!



Det kan ju inte bli bättre än Ljus, chips och ostbågar i samma skål, Äggröra, äppelkräm och lite tvspel <3 Woho!



Plus katterna som röjer lös såklart ;)



Gos!!



Bara den här mannen som fattas!!! ♥

Man får tycka synd om sig själv ibland!

Alltså det här med att sitta inne är inte riktigt min grej. Speciellt inte 10 mil ute i skogen, isolerad från all civilisation!
Okej att jag älskar att få ta det lugnt och bara sova, det är helt underbart! Men nu får jag lixom inte välja det. Jag får inte gå ut för jag får inte bli kall. Jag är så jävla trött så jag har sovit nästan konstant sen i onsdags. Och det mest spännande som händer här är typ att hästjävlarna rymmer! Woho!

På onsdag ska jag till DS och ta ut min metallsplintar jag har i snoken! Dom som håller ihop hela patrasket. Sen får vi se om jag kanske kommer på benen efter det :) Börjar känna att jag behöver träffa lite folk nu och hitta på något. Men allra mest saknar jag min jävla pojkvän! Usch! Nu har vi varit ifrån varandra i typ 3 dagar (haha det lät ju mycket) och det är längsta tiden vi varit ifrån varandra sen Danmark.

När jag vaknade klockan 14.23 ca så såg jag att det snöade... Igen.... !
Jag förstår inte? Tar det aldrig slut??  Hur mycket snö kan det finnas? Det är för fan MARS! Det ska sakta men säkert börja bli vår nu, och det ser jag fan inte någonstans! Fyfan för dethär!

Någon som vill komma och leka med mig ikväll eller i morn? (A) Jag döööör av tristess!

Såhär roligt har folk åt min operation

Nestor - Låter det roligt när du skrattar? Jag kan bara fantisera om det pipande ljudet. Kan du skratta?

Nestor - Jag skulle vilja se hur du ser ut när du får kolsyra i snoken :D

Jag pratade med Victor på msn..
Jag - Haha, jag lovar dig att du inte skulle tända på mig just nu!
V - Det finns papperskassar.................
Jag - Omg...
Mmh honom älskar jag!

Nestor - Bara för att pigga upp! När jag fick morfin och hade sån där klänning. Gjorde jag helikoptern till alla jag åkte förbi och morsan skämdes inte utan skratta hela vägen!

Barro - (Jag slog på camen) HAHAHAHAHAHA Ajja vad har du gjort?! Härreguud! Min tatuering är ingenting emot detdär!
Tack gumman, jag förtjänade ju faktiskt den ;)

Efter en stunds cam och snackandes i telefon utbrister hon igen: Asså ajja, nu kan jag för en gångs skull känna mig snygg breve dig! sjysst!

Sen sa hon: Tur att du har en pojkvän som älskar dig oavsett hur du ser ut. Du slipper ju ragga iaf!
Hon är en riktigt charmig vän!

Japp, så om ni alla drar en gissning kan ni nog se mig framför er Jag ser precis ut som om jag blivit överkörd av tåget!

Nu ska jag fortsätta det jag gjort som bäst under 4 dagar, Sova!



RSS 2.0