Jag ger upp..

Nu börjar det ta emot att försöka vara glad. Det är så mycket som går åt helvete nu så jag vet faktiskt inte vart jag ska ta vägen! Jobbar konstant för att hålla tankarna borta vilket är skönt. Men när det kommer grej på grej och bara inte vill sluta så lessnar man!

Snart är det begravning och då kommer just den delen plötsligt bli verklig.. Det suger och det är tufft. Jag orkar verkligen inte mer.. Kan någon komma med ett bra besked snart?

<3




Hoppas du mår bra nu!

Tänkte skriva lite, men vet inte än vad jag ska skriva. Sitter på tåget hem från Kbh. Vi skålade för dig igår! Jag känner mig så jävla egoistisk! Som mår dåligt.. Vet att du inte vill det, och det har ju inte hänt mig något så varför ska jag å dåligt? Men tanken av att aldrig någonsin få se dig igen gör mig spyfärdig! Det finns inget mer på denna jord som gör mig gladare än att veta att vi hade pratat och löst det vi inte var överens om! Och du bad mig då att inte vara arg, jag är verkligen inte arg! Jag kan förstå varför.. Fan! Kom tillbaka en liten sväng så jag bara kan få fråga hur du tänker och vad som har hänt? Du är inte den som ger upp!! Vad hände igentligen..

Varför i helvete gråter jag inte? Har skrivit flera gånger om dagen i en bok om och till dig. Jag har så jävla mycket känslor och tankar men jag kan inte gråta. Hela mitt hjärta gråter men det kommer inga tårar. Jävla skit vad jag saknar dig! Jag saknar våra galna kvällar, eller våra kvällar i lägenheten då vi bara satt och snackade och drack ett par öl (som förövrigt alltid slutade på akterbaren). Fan Elsa! Jag vet att du ser allt som har hänt den här helgen och du skulle älskat att vara med, det vet jag!

Nu tog det stopp, vet inte vad jag ska skriva... Älskar dig!

RSS 2.0