Sarah Winberg & Jessica Jansson



None
         
Att känna tacksamhet och inte uttrycka det är som att slå in en present i ett paket men utan att ge bort det.


Tack för att ni finns ♥


Bröllop med Karln

Det har hänt mycket, men jag orkar inte rabbla upp allt. Så för att sammanfatta, Sarah har fyllt 18, det är sjukt fint väder, det har blivit massa sol och bad. Jag har minnsan snott några solstrålar. Har spenaderat min helg med Simon, Sarah, Jessica, mm. samt träffat massa gamla godingar. Som Sandra, Malcolm, Tess, mm. Minst sagt mycket trevligt. :)
 
Imorn ska jag och Tjejorna ut på krogen. Tegel faktiskt. Ironiskt nog. Men faktum är att det är vårat gamla stammishak och det känner vi att vi har glidit ifrån. (Jag har ju tragiskt nog bytt ner mig till kickis) (sådär säger jag bara för att kickis har ett skitrykte, i själva fallet så diggar jag faktiskt kickis)  Vilket jag inte behöver göra längre nu när Sarah är 18 :)) Så vi tänkte i vilket fall som helst dra dit och kecka läget på en onsdagkväll som imorgon. 

Sen saknar jag min karl redlöst mycket. Han som faktiskt dissar mig idag. Ska bita honom i tån när jag träffar honom. Vi åker till Dalarna på fredag, till nettan som ska gifta sig på lördag :) Åker kl 2 och kommer hem på söndag. ska försöka komma på ett lustigt sätt att ladda min kamera så man kan ta lite pics. (tror dock det är meningslöst att försöka)







Sommar och sol

ja det vill jag minnsan lova. Härligt är det! Väntar nu på min karl som snart kommer och hämtar mig för att sen glida vidare till stranden och bärsen :)) kan inte bli mer härligt.
Sen efter solen och badet, så blir winbergs, badholmen, kabben och efterfest. kan bli mysigt va :P

Nu drar jag, Bye <3

Här, ta en spade! Och gräv ner dig sa den glade..

Suck! Verkar inte vara några mirakelkurer i världen som kan få mig frisk. Är det inte det ena så är det de andra. Trött på dethär nu!

Mirakelkur?

Talade nyss med min vän Sarah, som är myndig nu också. (gratta henne) Och hon berättade för mig om en mirakelkur som MrJ hade skrapat ihop till henne någon gång. Och det var att pressa två vitlöksklyftor i något drickbart. Det skulle tydligen vara groteskt äckligt, men funka mot hosta, rinnande ur ögon osv. Så vi får se. Tog den nyss och vet inte om den funkar än. Dock sa hon att den var äcklig, vilket jag inte märkte av för jag har tappat mina smaklökar någonstans.?

Självklart! Annelie med turen..

Nu sitter jag här framför den här jävla burken och hostar som ett jävla as. Men vet ni? Jag är inte ett dugg förvånad, för jag har en tendens att bli sjuk när något roligt/stort/viktigt mm ska hända, och nu råkar det vara så att sarah fyller 18 i morn och jag tänker inte under några omständigheter missa det. Så jag får försöka pallra mitt ickepigga arsle dit ikväll eller imorn och fira henne. Jag ska nämnligen vara chaufför imorn också. Jag hoppas också att jag får träffa Simon snart! :)

Nu mat!

Princess of Genovia

Som ni ser är klockan halv 2. Jag har tittat på 2 filmer, Over the edge och En prinsessas dagbok. Dom är bra, dom funkar. Finns en andledning till att jag inte gjort något annat idag. Såg också någon rysare med morsan tidigare. Den var också ganska bra. 

Godnatt 

Dryg dag

Ingen bra dag alls. Allt har gått fel idag. Jag tänker fel och bara aaah!
Gå och lägg mig tills jag vaknar och är glad igen. <3 

Inteensvärtattnämna-upplevelse.

Men jag nämner den ändå.
Drygaste kvällen i mitt liv, det ända ljusa var att Sarah var med. Allt jag gjorde den kvällen, när jag försökte hålla mitt humör uppe gjorde jag för henne! Men det sög ändå, Gick inte en sekund utan att MrS (Japp, sno idee från Sarah) dök upp i mitt huvud <3 Tänkte på dig hela kvällen och natten och dagen!

Efter att ha överlevt Tjat och gnat (från mig då) så tog vi vårat pick och pack och drog! med bestämda steg. Tror dom tyckte vi betedde oss som bitterfittor. men och? Tog ju bara två timmar, utan varken cigg eller mat i blodet på ca 12-14 tim. JAH! Ja, jag känner mig som en bitterfitta också.

Saknar Min grabb! Han är sjukling och måste krya på sig lite. Räknar dagarna tills dess <3 Imörra är planerna Uppsala med Mamms, Morbror, Limpan, Anette och Adde. Kan bli huur kul som helst!

Tänkte också passa på att vinna ca 10tusen :- imorn.

Nära döden-upplevelse

igår då, jävla blomman... 180 på motorväge och det var läbbigt.

Täffade jessica idag, och miss Sarah. Drog en sväng till täby, sen släpade Vlad ut mig och Jessica till Lidingö för att bjuda på käk och dricka... tack.. :P Sen hem till älsk,

Sug min!

"Svara inte när det ringer, Hon vill ha din glögg."
 
Hahahahaha, jag dog!

Sitter hos töntjäger.. Med Jessica dårå. :)) S kommer snart och plockar upp mig, <3
Orka skriva mer.. nee:)

Slappt

sitter hos S nu, har spelat yatzy med hans familj och vunnit rumpan av dom ;) (okej jag förlorade ganska stort första ggn,) men Anneli har hittat sin överman kan jag ju säga :)) haha.

Sitter och räknar minuterna tills han kommer hem <3
Igår var en intressant kväll. :P Först sarah som gällde, sen kom S ch hämtade mig och vi drog till Agnes och firade wille. Som inte var särskilt nykter. Sen hade vi en riktigt trevlig hemresa vill jag lova.

Nu ska jag göra något vettigare än det här. hejsvejs!

HAHA Skrattar hela vägen till banken!

Två tjejer ~15 sitter på en buss och dricker öl. Efter ett tag börjar de sluddra och fnissa åt allt. Ännu lite senare:
Tjej 1 (skriker förskräckt): FAN, VI HAR BLIVIT BLÅSTA. DETTA ÄR JU BARA 3,5:OR!
Tjej 2 (besviket): Men jag som var så full.

Big planes

Är med min stora favorit <3
Vi har picknickat och smitt fantastiska planer :)) Snart kommer min man och hämtar mig! <3
Nu film! :) <33

Vad händer?





Torka

Sitter här och försöker klämma fram något smart att skriva om, något som någon bryr sig om att läsa och vill tänka på. Men det går inte. För jag kan inte bry mig mindre om vad andra vill läsa om.
Alla sitter och skriver sina jävla Modebloggar, Sexbloggar, Filmbloggar. Men kom igen, nästan ALLA dom är anonyma . Kul kredd.?
Sen är det roligaste att dom sitter och letar upp alla andras bloggar och det ända dom komenterar är :
Heeej! Kolla in min blogg och svara på min fråga. Tack på förhand:)
BLABLABLA! Vem bryr sig? Skaffa något att göra om dagarna istället, ett liv kanske?
Jag bloggar för att jag tycker det är kul att läsa vad jag gjort och för att det känns bra. Skit i alla andra!

Studentbilder

Fick 2 skivor med bilder från mig student av min moster som jag lägger upp några av.



   
   
  
 


Duracell kanin...

Mest mysiga veckan. :)
Lekt med Rickar, Sandra, Simon och Sarah massa. Har också hunnit tatuera mig.

I fredags åkte jag, Robban och Simon till Ljusterö och partajade hela helgen. Ajja somnade på köksgolvet kl 23 00 ca. :P Idag var vi fårbi Dan och mobbade honomn eftersom att han har gipsat båda armarna :P Sen inte gjort mycket mer. Bara haft allmänt mys!

Längtar redan till nästa gång :) <3

Mycket trevligt!

Japp, Mycket trevlig vecka har Ajja haft :D Helt bra!
Just nu sitter jag hemma hos sarah och väntar på att hon ska dusha klart,
Sen ska vi på picknik ;)) Sen ska jag träffa S. :)

Sarah springer ut naken från toaletten och skriker
- Ajja juste måste berätta en sak.

Men då stog inte jag där utan hennes mamma :D

Jag har hunnit med att tatuera mig också. Sjuukt nöjd! :D



Det är en svarta änkan, och står för min sjuka spindelfobi.




Skit också

Min laddare till kameran är borta, så jag kan inte ta några bilder :(


Lördag -

Ojojoj, Mycket har hänt :)
Börjar med slutet av förra veckan.

Fredag - Krogen med Sarahsahara. Ja, kickis :) Ett tag bara dock. Lekte med Sarah hela dagen och sen kom Johan, så vi åkte till berga och han bytte om, sen hämtade vi tim. Och sedan begav vi oss till stan. Åkte hem runt 12 tror jag. Då åkte vi till Gynther och där var det lite folk.  Så det vart lite mer bira, sen sova.
Lördag - Bakiskäk i vaxholm, Sen blidde det Gribban för att fira Kalle. Först hemma os honom sen in till biljardpalatset. Det var kul. :)) Tog taxi hem runt 1-2?
Söndag - Chill och slappdag. Bada i Gribban. Sen inte alls mycket sömn. 2 timmar kanske, upp och hoppa kl 04.30...
Måndag - Första dagen på jobbet. Började kl halv 8 och allt gick bra, tills jag fick feber och vart hemskickad. Sov mestadels av dagen och dagarna efter..
Torsdag - Åkte och hälsade på Tippen I hans nya lägenhet i Hägernäs. Tog det bara lungt ett tag. Mot kvällen drog vi ner till donken, Sandra, Tippen, Sarah, Tippen och Hammar kom senare. Jag var också i Haninge och Vaxholm uinder dagen- Sen körde vi hem Sarah. Och jag och Hammar bestämde oss för att inte sova. (smart ide?) Haha, jag är glad att jag inte hade jobb dagen efter. Såå vi drog till Norskogsbadet och badade. Sen kom Henke och Nejder och sa hej. Sen badade vi lite till och sen drog vi till skolan (FD skola) och kedjerökte (?) Fråga inte ens :P
Sen drog vi hem till H och Tittade på film till kl 6, då han skulle till jobbet och jag hem till Norrtan.. Kom hem halv 8 somnade 8.
Fredag - Vaknade igen kl 11 och körde ut Bror till Ljusterö en snabbis. Sen tillbaka, hem, fixa iordning, dra till Tippen. Tippen skulle till Ikea och köpa lite prylar. Så dit drog vi. Sen hem igen. Dricka wisky Sen kom Hammar. kolla film, Sooova :))
Lördag - Idag kom jag hem till hela släkten typ :P Kusin, morbror och co är här :) har inte träffat dom på många år. Mysmys..

07.28

Som ni ser så är klockan halv 8... jag har en del att skriva om faktiskt, men det tas imorrn.... eller senare typ.
Fråga mig inte ens varför jag orkade gå ih på bloggen...

Backgamon, Alpha dog, Sena nätter

Jappsi, jag spelade nyss BG med Adde, han vann båda gångerna :( Men jag ledde stort andra gången. Tittade på Alpha dog lite tidigare, den är helt ok! Det har blivit lite sena nätter nu ett tag, men dock har jag sovit hela dagarna, (kan varit för att jag är sjuk?) Men nu är jag på bättringsvägen :)) Imorn är min plan att åka till Tippen till hans nya lya och våldgästa lite =) sen ska jag till vaxholm och hämta mina prylar och kanske göra något åt mitt och Sarahs uppdrag. ;) Men det återstår att se. Tänkte nämnligen ta med mig någon film till Tippen och tvinga dom att umgås med mig :D bra va?  Vad vill du se?
None

Buss strejk...

Vadfan är det för jävla påhitt av facket att slänga in en jävla bussstrejk mitt i sommarn i hela jävla stockholm?! Plus norrtälje. Det är ju bara sjukt! Dom som inte har bil eller körkort och jobbar flera mil bort då? Dom som bor 6 mil ut på landet som jag? Visselrigen har jag körkort men jag kan inte låna bil varje gång. Dummaste jävla idee jag hört!
Facket suger!

Min vanliga tur...

Har en hel del att berätta om helgen, men jag orkar inte nu för ajja har feber. Och ja, hon jobbade första dagen idag på nya jobbet och vart hemskickad. Hon kom dit efter 3 tim sömn. Jobbade 2 tim och vart hemskickad. Och inte nog med det, ingen var hemma så jag fick gå från bussen. japp. Ingen ville heller plocka upp mig. Det tog 45 min att komma hem :( bilder och dyligt kommer upp sen.

Men helgen har varit bra =)

RSS 2.0