Stress kan man ju tycka..

Oj oj oj... :P Mycket stressande just nu. men det är det värt, på ganska dåligt humör nu dock, blir vell så. Nästan klara, har llite småjox kvar.. lite städning, mat, uteplatsen osv. bla bla bla, vem bryr sig? inte ni iaf.. 
 

Hahaha

Hahahaha, hittade en lista på Ias blogg, den var rolig.

Regler:
1. ta fram din mobil,
2. bläddra random i din inkorg,
3. stanna när du räknat till tio och skriv smset som svar på frågan,
4. gör likadant på varje fråga.


Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?
Tja är du i vaxholm? Puss

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Besök inte en bensinstation för att tanka eller handla något 23-26 maj! detta är en protest mot bensinpriset! Handla cigg, snus och annat ni behöver någon annanstans. Är dessutom billigare då!

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Ajja, satsa! i behöver folk på mitt jobb <3

Vilket sms blev du mest berörd av?
När ska ni dit?

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Missat samtal från
0707961731 (2) kl 21.38
0704856200 (2) kl 19.25
0735280647 (1) kl 18.53

vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hej. vi måste förbeställa maten till den 5te. gå in på www.bronchobar.nu och välj ut en huvudrätt och en efterrätt. medela mig senast torsdag.

Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Crille fs

Vad vill du höra mest av allt?
Hej tjejen. hoppas allt är bra. känns skönt att det inte är lång tid kvar i skolan va? kan nog inte komma på din mottagning tror jag. kanske svänger förbi en snabbis. Vad köper man till en nybliven student då? kramar

Never gona give it up

3 dagar kvar!
:):):):):) galet!

Jag gav inte upp, och det gav resultat!

Haft en galet bra dag hitills :) mycket vettigt prat med någon. som känns bra! =)

För studenttider nalkas

:) så sant som det är sagt! Köpte min studentklänning igår, och fick min mössa i fredags. Lite sent? jo jag vet men nu är den ju tillrätta :P Bara ynka 5 dagar kvar nu :)

Har spenderat min helg på Lidingö. Eller det vart grönan i fredags, sen krogen och sen Lidingö. Igår skulle det blivit kickis, men ingen orkade efter fredagen:P Så det vart vännermaraton istället, Men vi såg bara typ 8 avsnitt innan vi somnade :P haha.
Sista dagen på praktiken i fredags också :( tråkigt tråkigt! Bjussade på chokladkaka med glasyr :) och fick en "förlovningslunch" hahah xD

nejnu har jag viktigare saker för mig.. såå bye!

Åkersberga jao

Satt precis och pratade med Tippen, och fick litte tillbakalängtan. Till tiden då jag och Jessica bodde ihop, vi hade så sjukt roligt! ingen som var med på våra äventyr kan ignorera det! Sjukt roligt.
Saknar inte vart vi bodde, för stället var en jävla håla. Men allt vi gjorde var kul! Alla våra pinsamma tegelkvällar osv :P

Saknar det <3

"GLASYRKRIIIIIG!"
"Pepparkakshuset
Julpyntet
Julgranen Grinchen
Gästboken
Guitarhero
Klagande grannar

Haha, oj vad jag saknar det!

...

Varför blir jag lessen? :(

Dystert - Men jag är inte bitter :D

Det regnar, Det är kallt, Jag har mycket att tänka på, Kom precis hem från skolan, mycket stress inför allt. Men faan vad jag mår bra:D
10 dagar kvar till DAGEN, den dagen då jag går ut skolan efter 12 år. Den dagen då jag skaffar ett riktigt liv. Den bästa dagen i mitt liv!
Fick idag höra att jag inte har något arbete kvar i skolan, klar med allt. Inget mera plugg :D Känns helt bra! Fick 73 på MYN provet, snittet i klassen var 72. Fantastiskt!
Måste tacka någon speciell för hjälpen, och det är min mamma :D utan din hjälp och ditt stöd hade det aldrig gått! Tack! Älskar dig! <3


Igår var jag hos Anneli i Norrtälje, det kom dit en tjock tant och visade bhar, och massa bruds.. Det var underhållande :D haha! Sen när jag är påväg drifrån så kliver den på en pundarkärring på bussen, slänger upp förtterna på sätena med skorna på och tar upp sin hand och formar den som en telefon och börjar prata om någon som bombhotar, så hon ska tydligen granska hela bussen. sen ber hon alla hålla käften, kallar alla för hora poch går lös totalt! hahaha underbar underhållning! men hon åkte av vid Rösa trafikplats :D så då fick jag fortsätta lyssna på min musik :)  Haha, kul var det!

"Fuck farsta"



I never stoped thinking of you. I'm sorry for the way I am, never ment to be so cold. I miss you!


Liiidingö!

Ajja får kallsupar i sitt eget Saliv... haha! underbart roligt att träffa dig igen Jessica :)

Helgen har bestått av Hockeykväll igår, mycket trevligt! På Liiiidingö :) Kvällen ska bestå (eller skulle) av Vallentuna hos Jonnie, men jag tror bestämt att vi bangar, kanske blir krogen eller något annat roligt. Jag saknar Sarah!

Mamma är där jag igentligen vill vara, men det går dock inte. Jag tror jag får ta och gå vidare nu! Bestämmer mig för det nu. Ha det så bra och lycka till!

För er som inte förstog vad MYNprov betyder, så är det ett typ slutprov i personbilsteknik. Man måste klara det för att få certifikatet på att man är utbildad bilmeck, inom hela europa. Och som sagt det klarade jag :D så jag är glad.

Vi sitter och försöker komma på vad vi ska göra, får se vad som händer. :)

image19

japp

Jag klarade MYN provet! Jag får certifikatet! :D

Studentmottagning!


Den 30 Maj kl 18.00 i Ununge.
Smörgåstårta serveras! Egen dricka medtas.
Sedan vidare till fest i vaxholm. Alla som är sugna, hör av er! :))



För Ajja tar studenten :D




image39



Fresbee, brännboll, grilla, krogen, promenera!

Det är vad jag gjort i helgen.

Fredagen åkte jag till Sarahs skola, lite i hopp om att få se doggelito kanske, men det sket sig. Fast det gör ju inget. Var där ett tag sen åkte jag med S till Solna och tittade på när hon hade gympa, eller... gympa och gympa... haha hon vägrade allt förutom styrkan :P Kul kul.
Efter det bar det av till vaxholm, S skulle jobba. Så jag åkte upp till Krykk och Sandra, vilka båda var sjuka. Satt där ett par timmar och mötte sen Sarah igen, tog bussen till stan. Festa.

Den kvällen är en allt bra charmig historia.. Kvar själv i stan en en gång, sen buss, måste lämna busskort innan hem till Sarah, men det är kallt och går inga bussar tillbaka, DET ÄR LÅNGT! så jag lallade runt i vaxholm tills 5 på morgonen, då jag fick sjutts. Sov en stund, vaknar av att Sarah ska jobba igen, så Ajja följer med men drar sen till täby och möter Kalle och Tippen. Drar till arninge, bolaget, willys. Sen hem, fler grabbar kommer, kör alla grejer till skavlöten, kör hem bilen och får gå tillbaka :P haha! långt ja? 45 min kanske det tog.. (räkna sen hur mycket jag gick igår)
Satt där flera timmar, musik, brännboll, grilla, vissa badade :P jag var dock inte en av dom. Ajja jobbade på brännan ;) haha! Sen fick någon (korkad)(?) för sig att dra till hagaparken.. mitt i natten... Kan det ha vart tippen? ;) alltså, vi gick den låmnga biten tillbaka, åker till järva krog för grabbarna ska till statoil..
"neej men hagaparken ligger över kullen där"
Okej då går vi! och vi går, och vi går, genom en park, över en väg, genom en park till.. och vi går, aldrig gått så mycket i hela mitt liv. kommer fram efter 1½ tim typ, och det är TOMT?! och becksvart... jaja, sitter en 10 min, sen går vi tillbaka dendär jävla vägen :P Min stegräknare på mobilen kom upp i 30000 m :D kännde hur låren bara flög iväg^^ haha.
Sen hamnade jag på Lidingö... (?) hah :P Skulle ta mig hem idag, tog vell 3 tim skulle jag gissa. Åkte direkt till bandyn, men spelade inte så mycket, ölen sitter fortfarande i ;) haha!

Och nu började dagen plötsligt suga.. Alltid tjafs.

Man vet inte riktigt vart man ska stå?

Men en sak vet jag, och det är att man aldrig får döda en människa! Aldrig någonsin och det spelar ingen roll vad den andra människan har gjort. Jag kan förstå att Den "50åriga Rödebypappa" som dom kallar honom kände sig pressad och kränkt av de andra ungdomarna, och jag har också förståelse för hur han kunde ha viljan att göra det han gjorde. För vi alla vet att vi kan bli riktigt förbannade någon gång, så arga att vi känner att vi kan slå ihjäl någon. Men det är skillnad på att göra och känna.

Det "Rödebypappan" gjorde är helt och hållet oförlåtligt och jag förstår inte hur han kunde frias i rätten. Dom säger att det var en psykisk störning under dådet, men och? Det ger bara intrycket att det är rätt att göra så, att vem som helst kan skjuta någon och sedan gå fri, han får inte ens en prick i registret. Han får till ochmed sitt gevär och sina patroner tillbaka. Är inte det sjukt?
Man kan ju tycka att han skyddade sin familj, men å andra sidan så dödade han en 15 årig pojke och skadade hans 17 åriga vän, och skadade därmed de 2 pojkarnas familjer.

Sen får man bortse från att det som står i medierna inte alltid stämmer.

R.I.P. Simon
Och lycka till Simons familj! Hoppas ni får den rättvisa ni söker!


AnnelieMyrberg.bilddagboken.se

AnnelieMyrberg.bilddagboken.se


En bild säger mer än 1000 ord, Ni måste kolla! <3

Grattis Bellman!

Ja, så är det. Bellman fyller 19 år, den supertrista åldern sägs det. Men vad vet jag? ;)

Sitter hos Gynther med Sarah och väntar på Bellman och Krykk.. Ska in till stan till Acurat eller hur det stavas.
Ajja har gjort det omöjliga, G på Islam provet, VG på El provet(det har jag dock fått förut) vilken jag är sjukt nöjd över!

Glömde nämna en av höjdpunkterna från helgen då:P Och det var att Ajja och Sarah rökte på tunnelbanan i helgen.. Och inte utanför vagnen då, utan innaför dörrarna ;) kan man bli coolare?

Nej nu har jag inte tid, Sarah är viktigare ;) (smör funkar alltid)

hejdåhejdå!


Sarah Cervin <33

Man kan ju tycka att Ajja har en del att skriva om, men det är så mycket så vi får se om hon orkar :P
Min helg har bestått av Sarah Cervin, hemma hos damen i Vaxholm. Jag hade också mösspåtagning i onsdags, vilket var kul till en början :) Torsdag var det en ledig dag då var det till att åka hem till mamma, om jag minns rätt :P Till Sarah åkte jag på fredagen och där fick jag mat, efter några timmar i solen vart det Kickis. Vi kom dit, vi hade kul, vi fick folk som muckade utslängda! Crazy night med andra ord. :) 03.50 bussen hem då. Sova!

Lördag, Solen skiner bättre än bäst! Ändrar mitt beslut att åka hem, vad kan vara bättre en en solig dag i Vaxholm med Sarah? Sagt och gjort, istället tog vi oss ett dopp i hennes jacuzzi. Sen behöll vi våra sazzy morgonrockar på och satte oss på bryggan och drack kaffe. 17 grader då!
Sen ser Ajja en lite orange jolle, vilket töd på att den ska vi ro ut med mitt på vaxholms vatten :P så blev det! var vell borta någon timme? Kom tillbaka hem igen, satt några timmar i solen, Åkte till berga, åkte hem. ner till vaxholm hann vi också med.. En dag med fullt ös alltså. Sen vart det en powernap runt 7snåret? När vi väl vaknade så drog vi återigen till kickis då. Haha, en otroligt charmig kväll må jag säga... ^^ Samma buss hem där, sova.. vakna, lika soligt då. Så bryggan it is, men Ajja måste lämna Sarah klocka 1 för att åka hem och spela bandy och plugga :( Sen fick Ajja veta att hon kanske borde stannat hos Sarah. <3 Love you hun!

Så nu sitter jag här och tydligen orkade jag skriva det mesta :) Nu ska jag söka lite jobb och sen sova.

Yoh, whats up?

RSS 2.0