Krykk och Prulle Julrimmar!

Igår fick jag finbesök hem, bestående av den käre gamle Prulle! Jag drog till jobbet runt 6, och efter ca en timme dimper det ner ett sms där det står "Vi dricker upp din sprit och din glögg, köper ny"
Sen tog det inte många timmar innan grabbarna där hemma hade spårat. Runt halv 1 på natten får jag världens finaste julrim av dom.

"Annelie är en lastbilschaufför, Annelie är en lastbilschaufför, och julskinka hon äta bör. Julskinkan är rimmad, bmwn är trimmad. Annelie i diket sitter, med glöggen i handen vi sitter, däcket är utan luft, och för Annelie är livet tufft. Med dropp på sjukan hon ligger, medans vi om spriten tigger. Ingen backar som Annelie kan, dock behöver hon en man. Droppet är redan slut, tanten är gjord av krut, Krut gumman innehåller, men det är inget för hon inte håller. Julskinkan är fortfarande rimmad, för kroppen hon Annelie är slimmad. Mannen är snart vid henne limmad. Trassel finns här och där, ibland där Annelie är. Julen ska dock bli annourlunda, för Annelie ska inte punda. Men runt arninge en runda brukar ttiggas, det är där brudarna brukar triggas. Julen kommer slät och kall, för alla tycker Annelie är ball. Detta var mitt sista julerim, ty ingen vill dra mitt juleskinn. I Polen jag kärleken ska hitta. Hoppas jag inte gonorre senare ska hitta. Julskinkan är inte särskilt ball, hoppas du kommer innan den är kall. God Jul Annelie, jag kunde inte låta bli ;)"

Jag skrattade så jag grät kan jag säga. Det var så jäkla klockrent och allt satt där det skulle! Sjukt underbart :) Bästa julklappen någonsin.
Dessutom när jag kom hem klockan 7 så satt dom på min bäddsoffa båda två med ett varsit glas rödvin i handen. Gay? Fulla som kastruller kan jag ju påpeka att dom var! :P Jag gav upp och gick och la mig!
Tack för att ni förgyllde min natt :)

RSS 2.0