Update! :)

Nej nu ska jag skriva ett par rader tänkte jag.. Det har hänt så in i helvete mycket senaste tiden så det kommer ta ett tag..
Just nu sitter jag ute på ljusterö iklädd arbetsbrallor, för jag har ju krockat skitbilen.. Jävla rådjur att vara i vägen! dummaste djur i världen! Dom är inte ens söta längre! Skjuta alla ska jag göra..
Det är iallafall ett par bucklor i bilfan som måste fixas till. Troligen köper jag en bil i slutet av månaden också =) Håller tummarna för det.

Igår var jag i vaxholm och partajade. Kära Niklas fyller år idag faktiskt.. Men firades igår/inatt. Det var hur trevligt som helst! Men Ajja på fyllan vet aldrig vad hon vill, så hon ringde Lindhe och Co för jag ville visst leka med dom.. Så Krykk kom och hämtade mig.. Men väl framme så insåg jag att jag inte alls ville leka med dom.. För dom höll på att spika upp hyllor i en snickarbod.. (Att dom sa det till mig när jag ringde har jag inget minne av, dom sa också att jag nog inte skulle tycka det var så roligt..) Men men :D Så Gynther AKA Gunnar körde tillbaka mig till Niklas och Co. Resten av kvällen kan ni ju gissa...

I fredags var jag, Carro och Urban ute i sättra och härjade hemma hos Willson med bror och Co.. Haha! Jaa.. Jag var chaufför.. Hade nog behövt ett par öl där. Men vi fick slänga in En full Carro och En ännu odrägligare Urban i bilen och åka hem för att undvika trubbel. :) Dom begav sig till Sportsbar och jag drog hem och sov. Hur dom kom in och fick vara kvar är för mig ett mysterium ;)

I veckan har jag varit i plugget, har ju börjat min utbildning nu och det är hur jävla toppen som helst!! Kör lastbil hela dagarna :D Det går bra som fan så snart har vi en TruckerAjja.

Förra helgen blidde det också till att vara chaufför, Fredagen Sportsbar och parta, med efterfest hos oss... Nog om det, jag vaknade inte där det var menat (ändå var jag nykter) och sov det gjorde jag ju faktiskt inte heller. Lördagen vart en riktigt lugn kväll. Och söndagen blev det görla med Henkopenko! Dock tidig hemgång för vi orkade inte titta klart :P 

Sen har det hänt massa mer men jag orkar verkligen inte rabbla allt! 

En sak jag har att säga är det här!
Jag är så jävla less på folk som tror sig stå över alla andra! Som tror att deras familj/vänner är ens ägodel. Folk som snackar skit hela tiden bara för att själva se bättre ut. Exakt så ser Åkersberga ut... Inte många hästar hemma i stallet hos någon av er. Asså ni är vuxna jävla människor! Måste ni verkligen lägga er i Carros liv så mycket att ni spyr?! Ingen och jag menar absolut INGEN bryr sig om vad ni säger eller tycker! Ni har så fruktansvärt jävla fel men är så jävla trångsynta och egotrippade att ni måste tro på en nolla som bara sett till att Carros liv blivit jävligt svårt. Han är inte ens värd skiten under mina skor längre, och ni som är så jävla blinda och bestämda över att eran uppfattning är den rätta  är inte heller värda särskilt mycket! Det är hemskt synd om er allihop! Nu är det en jävla tur att allt ni säger och gör är så pinsamt skrattretande att både jag och Carro bara skrattar åt det, och åt er ska ni veta! Hoppas ni någon gång i erat liv hittar en roligare hobby än det här. för ni kan ju alvarligt talat inte tycka att Carros liv är sååå intressant att ni lägger ner all er tid på det?! Och Carro och Urban, ni är toppen ihop! :) Och det är så skönt att ni kan stå för allt ni gör och inte bry er om vad folk säger.

Puss till Carro, min egen lilla Bergakändis ;)

Vad jag hunnit med under 2009

[x] Varit full.
[ Varit i slagsmål.
[ Varit otrogen.
[ ]  Blivit dumpad.
[xDumpat någon.
[xHaft ett one night stand.
[x]  Haft sex med mer än en person.
[xHaft sex
[ ] Skolkat.
[ ]  Åkt polisbil.
[ ]  Snattat.
[x]  Däckat.
[ ]  Svimmat.
[ Varit i mer än två förhållanden.
[x] Badat naken.
[x] Fått nya vänner.
[x]  Förlorat en eller flera vänner.
[ Piercat mig.
[ ] Blottat mig.
[xTagit någon sorts drog. (Dock ovetande)
[ ]  Rymt hemifrån.
[ ]  Smygit ut utan att mina föräldrar visste om det.
[x] Varit kär. (så kär jag kan bli då)
[ ] Blivit slagen.
[ Haft prov och inte pluggat till det.
[ ]  Fått IG i ett ämne eller flera.
[ ] Fått MVG i ett ämne eller flera.
[x] Haft ångest över något.
[xBadat i havet.
[x] Varit på en vild fest.
[x] Varit på en död fest.
[x] Tjänat pengar.
[xÄtit skräpmat en vecka i streck.
[x]  Jobbat.
[ ]  Fått sparken från jobbet.
[ ] Mobbat någon.
[ ] Blivit mobbad. (jag är seriöst mobbad i skolan)
[ ]  Färgat håret mer än 10 ggr.
[ ]  Brutit ett/flera ben.
[ ] Opererat mig.
[x]  Sovit bort en hel dag.
[x] Varit vaken en hel natt.
[x]  Varit vaken i 24 timmar eller mer.
[xHaft fest hemma.
[x] Slösat pengar på något helt onödigt.
[ ]  Blivit arresterad.
[ ]  Börjat röka.
[ ] Slutat röka.
[x] Fått kontakt med gamla vänner

Snodd från Babyloo.blogg.se


Bloggtorka...

Ja som ni ser är det total bloggtorka! Och det kommer nog också att vara det ett tag framöver. Av den enkla andledningen att vi inte har någon dator och att jag går i skolan och jobbar.. :)

Så fuckof!

RSS 2.0