Impuls är mitt förnamn..

För ca 3 min sen bestämde jag mig för att åka till Uppsala.. Släpar med mig Jessica också;) Biltema here we come!


Förlåt Carro, jag menar det verkligen!

Nu vet jag att jag kommer göra Carro väldigt beviken. Jag vill bara be om ursäkt i förväg för vad jag kommer göra nu, jag hoppas att du någon gång kommer att kunna förlåta mig och glömma. Men jag känner att jag måste. Hade varit lättare om du var här, men nu är du inte det så då får jag göra såhär.

Än en gång, jag ber jätte jätte mycket om ursäkt! Förlåt hjärtat, men nu ska jag titta på Ice age 3!!!!!!!!!!!!!!!! MOHAHAHA! :D (Hon kommer verkligen döda mig)

Torsdag..

Kul dag... Gick upp typ kl 2, sjukt seg och skallevärk! Ner till Sun och käka lite donken med Carro. Sen hem och vänta på att hon skulle sluta jobba. Bror var här också en sväng :) Lilla simon (som har vuxit som fan!)
Carro kom hem med 2 filmer, vi började titta på den ena sen SLÄPADE jag med henne till Willys. Så nu står det muffins, choklad, marianne, non top, riskakor, kinderägg och cocacola på HELA bordet :D Ja vi är små fläskisar!! höhö!

Hörrni, döm mig inte.. Men jag sitter faktiskt och tittar på debatrt just nu... HAHA! jaja..

Ne nu orkar jag inte med er! Adjö!

Ja, jag oh Carro sitter och rockar loss till den här..


Fååår jag loov att presentera my beloved? HAHA! Enjoy!


Hahahahaha! Här fick du, min älskade skräcködla! ♥














MOTHAFUKKAAAAH! You rock my woorld man!


Björnen sover visst inte längre.

Jag tror bestämt att jag har startat ett litet krig och väckt den sovande björnen... Jag vill bara säga att frysta köttbullar är fett GOTT! Och jag är ganska säker på att det du sa inte var så viktigt som du ville få det att låta ;) Och det förvånar mig att något jag gör med/mot/för dig fortfarande chockar dig ;) Is´nt that right?

*SMACK* - Här har du din surfitta! ♥ Jag kommer till dig i dina drömmar..

:D


Körning med släp, shopping och Bio

Kom precis innanför dörren efter en helkväll med Sandra på bio. Vi såg Neew moon, den nya Twilight filmen. Mycket bra faktiskt :) Klockan 8 slängde jag iväg ett sms till damen där det stog typ såhär:

- Bio?
- När?
- Typ nu... Twilight eller nåt
- Jag är sjuk, och har feber. kan vi inte ta det imorn?
- kan inte i morn.
- hämtar du mig och kör hem mig så är jag på
- okej, är där om 30..

Så svårövertalad som hon är fick jag med henne ändå :D
Träffade lite gamla godingar på bion också.. Innan äventyret med Sandra så släpade jag med mig Per till Täby C för att shoppa lite christmasgifts.. :) Drog en BK på det och sen körde jag hem honom. Så fullspeckad dag med andra ord.

I helgen är det fan så jävla bokat det bara kan bli! Ska bli så jävla najs! :D
Fredag - Kanske tegel
Lördag - Jobba, Julmys hos Jessica, Takida på hovet!! sen utgång.
Söndag - Dop! Ska äntligen få träffa min lilla plastkusin!

Nej nu fick jag en fruktansvärt frestande känsla av att slå Carro på käften! Men hon är hos sin Mush så det kan bli svårt... Kanske dyker upp i natt och skrämmer skiten ur henne (bankar skiten ur henne) :D höhö!


En facebook konversation mellan mig och min älskad vän kalle...

Annelie Myrberg

Annelie Myrberg Goood i hate you! ♥

för ungefär en timme sedan · · · Visa konversation
Du och Kalle Carlsten gillar detta.
Kalle Carlsten
Kalle Carlsten
Bara sådär?!
jag blev faktiskt lite smått chockad, well played, you dirty disgusting pigwhore! ♥
för ungefär en timme sedan
Annelie Myrberg
Annelie Myrberg
Visst är det fantastiskt you skanky count! Hoppar allt är åt helvete och att du snart dör älskling ♥
för ungefär en timme sedan · Ta bort
Kalle Carlsten
Kalle Carlsten
Precis vad jag behövde, satt ju här o var faktiskt lite smådepp, så kommer du och förgyller min dag!
tack älskade vän, hoppas du får lepra o tappar tuttarna ♥
för ungefär en timme sedan
Annelie Myrberg
Annelie Myrberg
vilka tuttar?! :D right back at you btw ;) ♥
för ungefär en timme sedan · Ta bort
Kalle Carlsten
Kalle Carlsten
Du vet, de där grejerna som hänger ner från ditt bröst? - även om de kanske tekniskt sett inte är lika mycket 'tuttar' som död hud stoppat med föruttnat kött i ditt fall.. så är de fortfarande DINA tuttar! ses vi den 12:e? :)
för ungefär en timme sedan
Annelie Myrberg
Annelie Myrberg
Aah olkej då.. vad kallar man dina då? chips? Fan det började lukta om mitt tangentbord när du började skriva.... lång räckvidd... Klart vi gör raring :D Ska slita pungen av dig då ♥
för ungefär en timme sedan · Ta bort
Kalle Carlsten
Kalle Carlsten
Chips funkar för mig :)
Nej det är inte mitt fel, det är tangentbordets sätt att säga: "OH FY HELVETE, SLUTA TA PÅ MIG DIN ÄCKLIGA HÄXA!"
Ah, fett nice ♥
Pfft, jag ska visa dig definitionen av BALLS OF STEEL!
för ungefär en timme sedan
Annelie Myrberg
Annelie Myrberg
hahaha aaaja! vi säger så.. den är nog så torr och överfull och oanvänd så att den trillar av om jag blåser på den... vi får vell se. Men snälla, du kan vell duscha innan du kommer då? Vi vill ju inte behöva utrymma lägenheten så fort du kommer. ♥
för ungefär en timme sedan · Ta bort
Kalle Carlsten
Kalle Carlsten
jo.. jag blev ju impotent efter den gången jag råkade titta rakt på dig.. *ryser* oh hemska minnen..!
För din skull så kan jag väl det.. bäst att jag börjar med att ta en dusch direkt, många lager gammal smuts som måste bort om jag ska hinna till den 12:e!
är det för mycket begärt om jag ber dig ha en papperspåse på huvudet när vi ses? ♥
för ungefär en timme sedan
Annelie Myrberg
Annelie Myrberg
Ja jag menar det, äckelkalle ♥
Haha, men det behövs nog inte, du kommer inte se något för du kommer bli bländad av min skönhet!:)
för 58 minuter sedan · Ta bort
Kalle Carlsten
Kalle Carlsten
förblindad av skräck möjligtvis.. :D
Allt denna kärlek gjorde mig hungrig, på återseende, min käre gnu ♥
för 56 minuter sedan
Annelie Myrberg
Annelie Myrberg
Du borde kanske tänka på vad du äter? jag menar bara att ja.. kanske inte ska äta alls typ. rickards lägenhet är inte så stor.
för 55 minuter sedan · Ta bort
Kalle Carlsten
Kalle Carlsten
kul, mycket kul. jag ska göra en bild på dig när jag käkat.. omfg, just you wait!
för 53 minuter sedan
Annelie Myrberg
för 51 minuter sedan · Ta bort
Simon Hammarstrand
Simon Hammarstrand
Jag tror nog att ni har h... Läs merört uttrycket "kärlek börjar alltid med bråk"? Jag vet att det bara är ett uttryck och det oftast inte stämmer så bra. Men shit, man behöver inte vara någon psykolog eller liknande för att se i era texter här att ni otvivelaktligen har känslor för varandra. Det är som på lågstadiet. Ni pratar "tvärtomspråket".
Annelie börjar med ett säga oh my god i love you. Efter detta följer en diskussion om Annelies tuttar. ( Vilka Kalle försöker gömma att han avgudar genom att klanka ned på dem.) Även annelie försöker prata dåligt om Kalles penis. "den är torr överfull och oanvänd! kort översätt - kom hit och använd den. detta lyser igenom rätt kraftigt.erkänn, du nästintill avgudar och längtar efter den.
Sen till det här med lukten. Det enda jag kan tänka mig är att ni båda attraheras av varandras dofter.

Så snälla sluta vara så taskiga mot varandra och tala istället om vad ni känner!! Så slipper vi kanske läsa dessa nedlåtande texter om och om och om igen. För vi vet redan!
för 4 minuter sedan
Annelie Myrberg
Annelie Myrberg
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA jag tror jag dör! fyfan vad kul! jajo, det stämmer nog! im sooo sorry! haha shit... någon har fruktansvärt tråkigt...?
2 sekunder sedan

Tisdag... Snart löning :D

Sitter hos den försvunne Tippen som man aldrig hinner träffa och ska snart åka till Åva gymnasium på Öppet hus. Haha! Man måste ju se alla nya småskitar som ska börja samma helvete som vi ;) Och hälsa på gamla goa gubbarna på verkstan.. Usch jag kommer få ångest! haha!

Har inte varit i skolan idag för jag hade så jävla ont i magen i morse så jag knappt kunde gå.. Men utbildningen går jättebra! Var ute och körde med släp i trafiken igår :) Har fått C-kortet och Truck A och B. Sen är vi klara med ADR, yrkeskompetens och säkerhet på väg. Så snart är jag fan klar!

Sitter och lyssnar på Thåström <3 mums!

Hmm... skulle behöva åka till biltema..
Har suttit hela jävla dagen idag och spelat Tekken 6 och Guitar hero med Dan.. Fan vad slacky asså.. Menmen ibland måste man ju få ta det lugnt och bara spöa skiten ur kassa grabbar i spel ;) höhö!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe så ska vi åka när karln är klar!

JAG SKA PÅ TAKIDA!!! 3dje ggn gillt då ;) haha! På lördag blir det Takida med Nestor och Co. Sonic syndicate är förband :D Wohoo! Kommer bli najs! Och på söndag ska jag på dop, Lilla plastkusin ska döpas :) Också såklart Julmys hos Jessica :)

Nej hejdå åsnor!
Och Carro, du ska hjälpa mig imorn! Pallar inte alla själv :D Kommer när du slutar jobba ;)


Sture Myrberg


Min morfar... Han är en helt jävla fantastisk människa! Vi ses inte så ofta längre, för han och mormor har flyttat till Tumba. Men det finns inga ord i hela världen som kan förklara hur jävla underbar han är!

Han är så cool lugn jämnt, han gillar läget och är alltid glad och snäll. Snällare människa får ni leta efter. Han har ett sjukt tålamod. Jag kommer ihåg när jag och min bror var små och vi bråkade när morfar var barnvakt åt oss. Vi gick så jävla långt för att testa hans gränser, vilket jag ångrar bittert idag. Det var första och enda gången jag sett morfar arg. Och arg blev han, men tror tillochmed att han skulle kunna bli argare ;)

Han är en människa som jag vet ALLTID skulle ställa upp, nästan vad som än gällde. Han är den man kan åka till om man behöver komma bort och fixa med bilen eller liknande. Man fick alltid hjälp med bilen, och det var så jävla mysigt att umgås själv med morfar och bara snacka och hålla på med bilen. Man ser på hela honom att han älskar det precis lika mycket! Att hålla sig sysselsatt, det tycker han är kul.

När han nu fyllde år i November så fixade hela familjen en liten överraskningsfest för honom. I en lokal i Tumba, varken han eller mormor visste något om det. Att se hans lycka när hela släkten var där för hans skull, till och med folket nedifrån i landet och från Danmark kom dit för hans skull. Han var ju nästan tårögd.. :D Så jävla underbart och se den lyckan i hans ögon! Hoppas du hade en skitbra kväll!

Älskar och ser upp till sig så jävla mycket morfar, det ska du veta! Du är en trygghet i mitt liv.
Youre awsome!! <3 Puss och Kram!






Ny dator

Wohoo, nu kanske jag uppdaterar bloggen lite oftare ;)

Märsta?!

Hm... hur hamnade jag i Märsta?! ajaa.. åkte vilse på vägen hit och hamnade i Arlanda. Fan för mitt lokalsinne alltså! sitter och spelar tekken 6 och avslutade precis guitar hero.

Igår skulle jag och My lady Anneli åka ut till ljusterö med hennes bil och byta till vinterdäck.. Ja vi kom till flygiskorsningen.. Där fick jag kärringstopp mitt i korsningen, mitt i! sen fick vi inte igång skiten igen, så det var bara att putta bilen ca 100 m och sen springa igång den. Kul kul... :P Sen gick allt bra, kunde dock inte stänga av den för då startade den inte igen.. haha.

Ska spela lite med Dan banan och Co nu. hejsvejs!


Vill ha sommar!!

Wawowewaaa!

Tjobedoo alla glada!

Sitter hos Fröken Annelie i Norrtan och luskar på datorn och snackar skit och dricker kaffe med makrillmackor till :D gött som fan! Fick precis en skitbra nyhet också! Haha, det var inte så jävla länge sen, men hur kan man inte sakna den mannen? :P

Vi backade med släp idag, dålig frustration?! Fyfan! Men andra gången så gick det så jävla smutt så jag blev rädd alltså.. Då stog dessutom läraren och tittade på :D hah gött! I lördags så träffade jag Bellman och Gynther :D Har saknat min bellman, vem fan flyttar till skåne lixom... ååh! Men nu är han hemma iaf och blir hemma ett tag. Sen på nyår blir det till att fira i Danmark med Sandra, Humla, Gynther och Bellman. Ska bli sjukt najs! :)

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen av bloggen men det händer lite mycket just nu och jag orkar verkligen inte skriva om allt kul som händer, ni får fantisera :D

Nej nu ska jag vara lite soicial med my lady! <3 bye bye


RSS 2.0