Dalarna? Nej men fan var vi på landet

Det blidde dock inget dalarna, vi drog till Edsbro istället :) 2 fulla brudar i bilen, och jag. Det blev byggdegård (största utehaket i hålan Edsbro) för hela slanten! Där befann sig Bla Sara, Micke, Erica och Esperi. Fick med oss Espan till berga, där vi festade vidare till kl 5 typ. Det var en sjukt rolig kväll!

Hör av dig nu! ;)

DALARNA HERE WE COME!

Yihooo :D nu drar vi från skitstockholm!! To Garpenberg yao! Hejdå alla 08or!!

You never stop to suprice me

Haha, ironiskt va? Precis som jag sa! Men det är som det är, jag har ALLTID rätt när det gäller dig! Man tror att du ska förändras gång på gång, men det kommer aldrig hända!
 Skit ner dig falska fan!

Utgång på ingång!

Jag vet, jag är sämst på att uppdatera bloggen, men har lixom inte riktigt tid.

Den här veckan har varit ganska lugn. I måndags kom jossi och Staffan och hämtade mig hos mor i allt snökaos. Det var en spännande bilresa med långtradare tvärs över vägen och ett antal knuffningar på bilen. Skulle hjälpa dom i garaget och med båten men med tanke på att det tog ca 3 tim att komma hem så tog vi det på tisdagen istället. Några timmar i garaget på tisdagen sen upp och bli bjuden på middag, sen hem till Bruno =)

Onsdagn råkade det bli lite lilllördag :P Vi kilade ner till Akterbaren och träffade trevliga grabbar och tjejer. hemgång ganska tidigt dock :P Med tanke på att vi var där runt 8. Igår åkte jag till E och myste där. Och idag åkte jag tillbaka till Bruno. Nu har jag klätt mig och sminkat mig för det är dags för glöggfest hos Jenny, girls aloud only ;) sen vidare ut! :) Ska bli kul att träffa Sarah, det är minst 2 månader sen vi umgicks på riktigt. Vem säger att den här kvällen ska sluta bra? ;) Slutar vell som dom brukar om jag inte missbedömmer mig. Vilket är bra, misstolka mig inte. Men folk runtomkring oss brukar inte gilla det. Haha.

Nej nu ska jag städa undan lite innan jag kilar. Ha de gött mina kvinnor och män! <3

J

Jag drömde om en speciell person i natt. det var en helt underbar dröm! Och jag önskar av hela mitt hjärta att det kunde bli så igen! Du förstår inte hur mycket jag saknar dig!

FREDAG!

Äntligen fredag! :)
Fast ändå inte riktigt heelt glad! Eller allt har gått bra som fan idag, så jag kan inte må bättre :)) Men det var sista dagen på praktiken idag så jag är lite ledsen. Men jag ska till grabbarna i morn och dricka bira och spela spel så än har dom inte blivit av med mig ;) Bästa jävla praktik jag har haft kan jag lova! Fick jättebra betyg och en läcker gåva när jag gick :D haha!

Nu ska jag till vaxholm och festa! Det är snö ute, ska på fest, hade en trevlig kväll igår plus att jag ska träffa grabbsen imorn. Jag mår fiint!

Dags att vara lite social nu =) ska festa nurå! Puss och hej hångeltjej! :D <3

Jag hittade bloggen! - Den äger!

Skön blogg!


Youre just like a pill!

Instead of making me better, you keep makin me ill


Bloggtorka!

Ja, det har varit bloggtorka ett tag nu. Men nu bestämmer jag mig för att skriva en rad eller 100. Kom ganska precis till Bruno Banani! <3
Har vart och jobbat och sedan tagit en tripp till La familia på Dödsön -Ljusterö. Fick ett samtal på jobbet om bråska när det gällde en baklykta, och såklart så har min far allt man kan tänka sig på gården, så vi begav oss ut dit sådär på en onsdag eftermiddag. Sen hem till Bruno och leka frisör, vi har kommit fram till att jag typ officiellt är hennes privata frissa nu :)) 

Hon står i duschen och sköljer ur hårfärgen. (hoppas det inte blir typ grönt!) Då blir hon nog inte så happy. På fredag är det fest! Och som jag längtat efter hemmafest! Helt galet alltså, och nu, äntlingen! :D Ska bli ruuligt som attan.

Det har hänt en del senaste tiden, men jag känner inte riktigt för att skriva allt. Vissa saker är inte värda att nämna och andra saker är svåra att formulera på en blogg. Jag vet på ett ungefär vilka som läser min blogg i min umgängeskrets, och vissa kan ta åt sig åt olika saker. Och den skiten orkar jag inte ta. Så därför lämnar jag vissa saker oskrivna så blir alla nöjda!

En sak måste jag bara säga, och det är att jag vet verkligen inte vad jag ska tro. Du har bevisat motsatsen så jävla många gånger förr, varför skulle du ha ändrat dig nu?! Jag vet som sagt att snart kommer det komma ett bakslag. Det var nyss ett litet och det tog inte lång tid innan det kom fram! MEN du får en till jävla chans, och jag hoppas av hela mitt hjärta att du blir som du säger. Sen har du inget rätt att anta att jag bara tar emot och inte säger ifrån.
(Okej nu blev det lite personligt ändå som det inte skulle bli, men jag var tvungen!)

Hörrni, Volbeat är bäst! (efter Takida såklart) :D

Nu ska jag leka med min kvinna tänkte jag. Jag fick hit mitt julpynt idag! Fan vad vi ska pynta nästa helg :))
Sen längtar jag också till Jossis tjejmiddag den 12 (samma dag som Ajja ska konvertera till linjetrafik och få tandställning). Det ska bli galet kul!

Sista veckan på Audi dessutom! :(

Still counting

Counting all the assholes in the room,well im definitly not alone!
Youre a liar, youre a cheeter, youre a fool! 

Mr perfect dont exist my little friend.

Pfh!

Vet inte vad jag ska skriva!

Har hittat en SKITBRA blogg! Ska leta upp den och länka :)

Tisdag

Usch! Bara tisdag än så länge. kasst!




Skjut mig!

TPL?

Livet är fan inte lätt!

Vaxholm

Sitter i vaxholm och dricker vin (väljer att vara lite fin i kanterna idag). Skämt och sido, vi har fyllt på med bira också ;) Såklart! 

Jag har en önskan! Men den tänker jag inte berätta, bara få som vet! Och jävlar vad händer?!  

Jag har fan inget att skriva så skit ner er!

Norrtälje!

Haha inte igen!

Ironic?

RSS 2.0