Vad är det för dag?

Ber om ursäkt för den hemskt dåliga uppdateringen!

Det har hänt massor!
Jag har hunnit bila till dalarna i fredags, fastnade i snöstorm och kom inte hem förän 05.00 på morgonen. Blev sjuk på kuppen! Jätteroligt... Att köra bil i 11 tim är sjukt påfrestande! Men vi hade en galet rolig resa! Och lite småsjuka utbrott kanske :)

På lördagen vaknade jag med feber, och sov bort hela dagen. Knaprade lite alvedon och sen vilade lite till. :P

På söndagen Vaknade vi inte förän typ 1.. Var hos Espan. Engström ringde och vi skulle åka upp och fixa med Espans bil :) Så vi åkte till Sara och Freddan och var där ett tag. Men grabbarna verkade klara sig så bra så jag gick in och snackade lite skit med Sara istället. Sen huxflux fick vi för oss att åka till Arninge och köpa dörrkarmar. Sagt och gjort. Vi tog Adam med oss och åkte.

På vägen hem ringer Engström. Och föreslår att vi åker och hämtar min bil i gribban. Jag går med på det utan att tveka :D Så så fort vi kom hem vände vi igen. Hämtadfe bilen och åkte tillbaka. När vi kom tillbaka å var klockan så mycket som halv 9. Så jag åkte hem till min karl oc vi gick och la oss.

Jag har märkt att jag tappar bort vad det är för dagar hela tiden :P Det är ganska jobbigt. Men idag är det tisdag och jag och Carro ska till Anstalten och hälsa på Johnny. Sen ska jag hem till Espan igen. :) Haha, han blir inte av med mig! Förän i morn då jag jobbar 3 dagar i sträck.

Lagade nyss pannkakor och väntar på att Carro ska komma hem, för jag är sjuukt hungrig!! :)

Såå bye!

Så fina! :)


Yee, roadtrip!

Japp, då bär det av till dalarna ikväll då :) Ska hämta en bil som bror ska köpa. Så vi packar in alla dumpuckon, godis, mat och ger oss av på roadtrip!

Igår var jag och Carro och shoppade lite :) Jag köpte massa saker! Och idag köpte jag en ny bil också :P Yeeh! Känns bra :)


Sånt är livet... eller måste det?

Har inte skrivit på ett tag...

Satt och fick något knäpp nyss!
Jag förstår inte vad vi har gjort för att förtjäna att bli behandlade som vi blivit av dig! Allt skulle vart så mycket lättare om vi hade haft någon annan. Du är så jävla pinsam(?) Kan inte ens sätta ord på vad du är! Allt du har gjort är så jävla fruktansvärt. Och att du fortsätter ljuga om det i alla år. Det är helt sjukt! Och ännu sjukare är att jag fortfarande har kontakt med dig! Du har fan i stort sett förstört mitt liv. Inte bara mitt, flera på kuppen. Just nu är jag så jävla frustrerad så att jag bara gråter! Vet inte vad jag ska göra riktigt. Kan jag göra nåt?

Men å andra sidan har du ju bra sidor. Men jag vet inte om dom kan överväga. Fast ändå så kanske. Du går allttid att prata med om allt. Även om jag inte litar på dig. Men du kan ge bra råd och lyssna. Men ändå vill du helst snacka om dig själv! fan det är så jävla svårt :S Vill bara glömma allt! Ville inte ens veta det från början. Är det för mycket begärt att ha en normal familj?!

Vill tack Adde. Min plastpappa som har funnits för oss så länge jag kan minnas. Sen jag var 3 eller nåt.. Minns inte riktigt. Men han har alltid varit där för oss. Alltid ställt upp som en pappa och jag har aldrig sett honom som något annat än min pappa! Vet att han skulle göra vad som helst för oss 3. Och för mamma såklart!

Vet inte om det här är för personligt att skriva på en blogg, men det struntar jag faktiskt i just nu. Måste få ut det på nåt sätt istället för att bara sitta och tänka och gråta i tomma intet. så antingen så ger ni fan i att bry er om vad det står eller så bryr ni er...




Snart ska jag åka till anstalten med Carro och hälsa på Johnny. Så ska börja fixa middag innan Carro kommer hem om någon timme.
Peace!

All i need is you

Det är dystert och målnigt, men kan inte hjälpa att ha vårkänslor ändå :) Dom soliga daganra har satt spår ;) Och jag tog en titt i almenackan idag, och där stog det att det är vårdagsjämning! Hur mysigt låter inte det?!
Jag minns när jag var liten och var ute hos pappa och det var just den här dagen. Alla på hela området gick ut och plockade och sopade undan grus och grillade korv och drack saft, alla ungar och föräldrar i hela området. Sjukt mysiga minnen.

Nu började tvn kakka, :( Vi har ju bara 1an, 2an och 4an numera. Men vi har beställt nya kanaler. Men ändå så ska dom få kanaler vi har dumma sig! :/ Åsna!

Ska strax göra mig redo för jobbet. Efter jobbet blir det till att möta Ia, long time no see.? :P
Vi ska nämnligen till uppsala imorn och jobba 11 tim :P Så ikväll blir det lungt med film och troligen sova tidigt, om det går :P haha!

Kommer inte få träffa Espan förän på söndag! :( Och då blir det bandy!

Haha, sitter och tittar på Hem till gården. Det måste nog vara den sämsta serien som någonsin visats på tv! Efter glaumor såklart ;) haha!

Nej nu ska jag göra något vettigare :) Pusshej!


Haha, den här bjuder jag på!

BOOOOYAAH!

Yey!
Kom precis hem från jobbet, men när jag skulle gå så hade ALLA gatulampor i typ hela maggan slocknat, så jag såg knapt vart jag gick.. Det var bäcksvart ute :P
NU har jag precis gjort en riktigt kladdig kladdkaka!! Igen... :P Men denna gång hoppas jag på ännumer kladd!
Väntar på Bruno som är nere och hämtar cigg och en film =) Så ikväll blir det åter igen galet filmchill.

Fan saknar min Espan hela jävla tiden! He's the best♥


Time to work.

Kom hem för typ 1 tim sen. Har varit hos min karl. Men hade kunnat vara hemma tidigare, bara det att tåget gick sänder på vägen så dom dtog i 30 min... Jättekul!

Strax ska jag kila till jobbet :) Längtar till på lördag! Då ska jag dra och jobba i Uppsala för DIF. Kommer bli sjukt kul!
Ikväll blir det bara hem och sova.

Nu har jag inget mer att skriva.. Lite bilder från helgen?

Åkte först ut till Ljusterö och hälsade på papps med fam.

Sen kom jag hem till en full karl ;)

och i grannkåken hittade jag dom :P


Vårvärme!!! ääntligen! :D

Åååh det var så mysigt idag! Solen sken och det var massa plusgrader! Så jag och Carro åkte till Ununge och hämtade en byrå! Sen åkte vi hem! Pratade just lite med min karl, och börjar ångra mig över att vara hemma ikväll! Kanske åker dit ändå, blir knäpp av honom! Min äälsk! ♥

Carro tog lite roliga bilder också:)




Fullt ös, sysslolös?

Kom precis hem, och sitter och väntar på att Johnny ska ringa med Carro. Får se vad som sägs nu när allt verkar så konstigt.. Ska hämta en byrå tänkte jag med. Om det hinns.

Hittade lite bilder, den sista bjuder jag på ;) Hade lite tråkigt på bussen.






Hahahahahaha

Vi har så vettiga konversationer... xD

X - Hahaha jag får testa bara han inte blir mer sugen!! Skulle vilja se hans min om jag sa att jag var med barn, han kommer krama mig så hårt att jag blir mos :P haha. Vet inte om det är någon idee att säga något.

Jag - Haha! Du får säga att han kramade dig så hårt att du fick missfall! :P haha att han dödade sitt eget barn! :D Testa dig innan du säger något Och om du är det så får du ta konsekvenserna av det då ;)

X - Haha! "Om du är det får du a konsekvenserna då" Oj hoppsan! Ett barn. Nu har jag lärt mig en läxa :P hahahahah! fan vad vi är hemska! Jag skulle få en riktigt smäll av X om han läste vad vi skrev, du med antagligen! haha! :D

Jag - Hahahaha! :D han vågar inte slå dig! För då skulle du göra abort! Och skulle det vara försent så skulle du ge bort det till mig! Om han skulle slå mig så skulle jag sno barnet eller slå dig i magen så du fick missfall!Mohaha! ;)

X - haha! Du är tamejfan sjuk i huvet! Orka ge sitt barn till dig. :P DET skulle vara ett brott mot mänskligheten!

Ja som ni ser så har vi mycket att diskutera ;)

Sleepless nights

Sådärja, jag vet att jag sa att jag skulle ta en FET sovmorgon! Men.. Jag sov bara till halv 1... Och det är inte en lika fet sovmorgon som jag hade tänkt mig :P Men men. Å andra sidan hade jag jättesvårt att sova. Vaknade hela tiden men ville somna om. Det var dock svårt.

Så jag gick upp, käkade frukost och Carro drog till sin mami. Satte mig vid datorn en stund sen fick jag någon knäpp och började städa.. Igen... Dock blev det totalsanering av lägenheten den här gången :P Jättefint är det nu! :) Carro kom hem för ett tag sen och nu började hon städa badrummet som jag inte hunnit med :P haha!

Sarah vill ha med mig på en skiva den 26 Mars. Funderar på att gå. Men vill gärna ha med mig någon. Nån som är sugen? ;) 

Ikväll ska jag till min karl! Längtar redan! Mums! ♥
Imorn kanske jag och Carro ska till Anstalten och hälsa på JB. Ska bli spännande! Var ett tag sen jag träffade Björkligan! ;) Haha!

Nej nu blir det något gott, kanske lite av min kladdkaka jag gjorde igår? ;)


Sova ut?!

Vilken dag!

Jobbade halv 10 till 19 idag. Är måttligt trött nu kan jag ju tala om!

Hade sjukaste drömmen inatt om min operation som snart kommer. Den var helt sjuk och jag vill verkligen inte operera mig fler gånger! :( Orkar inte förklara drömmen men det varade ända från att jag somnade till att jag vaknade, och den var jätte äcklig!

Utöver det så har jag jätteont i min handled. Vet inte riktigt vad jag har gjort. Men så fort jag tar i eller spänner den så gör det skitont! Ska avvakta och se om det går över.

Nu sitter jag och Carro och tittar på Beck :) Jag har bakat kladdkaka och den blev jättegod. Imorrn ska jag ta en FET sovmorgon! Stänga av telefoner och sova bort hela jävla dagen! Fyfan vad skönt!

Snart sovdags! Och imorn ska jag till min man ! :D ♥


Lay your love

Haha!

Nu är jag klaaar med min tvätt :D Och nu sitter jag och tittar på repris av Så ska det låta. Och har faktiskt lite Sarahabstinens!!! brur kommer snart hit och fikar, sen drar jag ut till Ljusterö. Sen till en troligtvis full karl :P

Fan jag vill tillbaka! :)






FREDAG Den 13!

Andra gången för det här året, men inte sista..

Förra fredagen den 13 så hamnade min bror i fyllecell! Hoppas vi slipper det idag! Men troligtvis så slipper vi det, för han kör nog hellre bil ;)
(det är det enda positiva med att han har körkort, han kanske ger fan i spriten;))  

Jag sitter och smuttar på min Jordgubbssmootie :) Och springer fram och tillbaka till tvättstugan och tvättar som ett as.
Ska ner strax igen. Sitter också och lyssnar på bandit! Yes I love it!

Idag ska jag ut till djävulsön och hälsa på mina syskon! Och min bruur kommer hit i eftermiddag och dricker kaffe :) Med nå polare!
Nej nu ska jag duscha! ;) Sen tvätta...

Saknar min man! ♥



Even more

Så blev det ännu mer folk :)
Nu sitter jag och Carro här med Hammar och Nestor, dom skulle komma på kaffe, men eftersom att jag märkte att kaffet var slut så blev det juice ist :P Haha! Var just på statoil och köpte kaffe dock.

Nu sitter vi och bollar vad vi kan göra, men det är tomt!

Städa.....

Såådärja!

Det är torsdag, men jag har trott att det varit fredag hela dagen.. ? Japp, jag vänder lite på veckorna :)

Sarah kom förbi tidigare och drack kaffe. En stund efter att jag kommit hem från jobbet. Sen kom Carro hem och vi skrev en inköpslista, sen drog vi till Willys. Där handlade vi mycket som fan! Så nu har vi mat igen! På Willys träffade vi Matilda som följde med hem och så drack vi ytterligare en kopp kaffe. Och packade in grejor. Sen körde jag hem henne till hägernäs.
Nu håller jag på att städar för fullt! Det är snart kliniskt rent här ;) Har tända ljus i hela lägenheten och lyssnar på Bandit :D Sen när Carro kommer hem med en mixer ska vi göra Smoothie, yeeey! Har längtat!! 
Imorrn blir det till att tvätta hela dagen, sen ut till mina syskon och hälsa på. Sen hem till min karl som troligvis kommer ha en rejäl fylla efter MBkryssningen ;) haha!

Nu ska jag fortsätta tänkte jag, så det blir klart!  
Pusshej!


Jag på Tysklandsresan med Insane

dmjeipc

ÄRLIGHET:

Ditt äldsta hångel?  30
Vad tycker du om kärlek?   Min kärlek är bäst!!! :)
När kramade du någon sist? Igår :)
Hur många har du haft sex med? Jag är oskuld
Har du svårt för att bli kär? lite, men nu är jag dödskär :)
Saknar du någon speciell person? Ja :)
När kysste/hånglade du med någon senast? I måndags kväll :)
Haft sex på en jätteoffentlig plats? jo
Ångrar du det? nej
Är du singel? nej :)
När fick du senast en komplimang? Igår.
Har du blivit sårad av en kille? Ja
Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Japp, läänge sen!

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös? Ja.
Sprungit naken ute? Ja, på fjordis!
Flashat något intimt bland folk? Tuttarna i tyskland! :P
Åkt ambulans? Japp, 2 gånger
Gjort något riktigt dumt? Ja
Varit nykter på nyårsafton? Ja,
Slagit ner någon?Ja, rör du min bror dör du :P
Hånglat med fler än 50 pers? ja
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Ja
Hånglat med någon riktigt ful? Haha ja
Skämts över dina föräldrar? Nix, eller det beror på hur man ser det
Sagt hur dålig din partner är i sängen? ja
Sagt jag älskar dig och menat det? alltid
Tar du droger? nej
Dricker du? Ja
Vad sover du i? En säng?
Varit riktigt kär? Japp!
Varit kär i någon du inte haft någon chans på? ja
Är du ensam nu? Ja. ska snart till jobet
Vill du gifta dig? vet inte
Vill du ha barn? japp
Blivit polisanmäld? Tror inte det..

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Carro (men det är inte min säng)
Du delade säng med? Carro
Såg dig gråta? minns inte
Fick dig att gråta? spelar ingen roll
Du delade cigg med? Carro?
Du gick på bio med? oj!
Skällde på dig? Vet inte
Gjorde dig arg? öum?

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? Nej
Kramat någon? Ja,
Pussat någon? Ja!
Köpt någonting? nix
Haft mens? ja
Sjungit? öum, ja säkert
Saknat någon? Ja, hela tiden

ÖVRIGT:

Nämn något som gjorde dig glad igår: Anneli och Espan!
Vad gjorde du kl 8 imorse? Sov..
Vad gjorde du för 15 minuter sedan?började med den här skiten
Det sista du sa högt?okej, puss hej
De sista någon sa till dig? vet ej
Vad står det i ditt senaste sms? Hörru din förintelse!:) Upp med dig! Ta ett bad nu istället för att sova! Puss
Vad har du druckit idag?Fanta

Men...

Varför slutar det aldrig snöa!? :( Jag orkar verkligen inte med den här jävla snön!! Är så TRÖTT på skiten! Igår var det påväg åt rätt håll, men när jag vaknade idag så blev det deppigt..... FAN! SLUTA NU!!!! :'(

Rättelse

Det var inte Pappan, det var styvpappan.

9åring våldtagen av sin pappa - Gravid med tvillingar

En 9åring i Brasilien blev våldtagen av sin pappa. Det har pågått sen hon var 6. Han har även våldtagit henne 14åriga handikappade syster. 9åringen blev gravid...

I brasilien är det sjukligt nog förbjudet att göra abort! (jävla fuckfaces) Om inte fallet är att det blivit till genom våldtäkt eller att mammans liv är i fara. Vilket det var båda två :S En 9årings livmoder kan inte bära två barn.

Men ändå går katolska kyrkan in och kämpar för att flickan inte ska få göra abort. Andledningen - Alla liv som går att rädda, bör räddas.

?!?!!!! Flickan då?! Att hon är 9 år, och ska bära två barn i magen i 9 månader, och troligtvis få uppfostra dom sen, och föda barnet :S Asså vafan tänker dom med?! Att hon lider och att hennes liv förstörs mer än det redan gjort det skiter dom i! Men den lilla plutten i hennes mage som inte ens är ett foster än, det ska vi rädda, så hon kan föda två till till det vidriga Brasilien som har en så sjuk lag om att man inte får göra abort, det går bra! Ber om ursäkt om någon annan gillar Brasilien men jag är så jävla frustrerad just nu på dom här jävla skitlagarna!

Men inte nog med det, Katolska kyrkan har dessutom bannlyst alla som har varit involverade i flickans abort! Förutom flickan då såklart.. Hon är ju bara 9 år...

Asså dom talar emot sig själva och jag är riktigt förbannad nu!!!


Soffpotatis?

Ååh, finns det något bättre sätt än det här att spendera en sånhär dag på?!

Vi har svullat godis, glass, kebab, läsk av alla slag och massa dåliga ungdomsfilmer!
Hitills har vi sett Fjorton suger och Fröken Sverige. Kvar har vi Employeed of the month, Tonårsliv och Hundtricket
Så vi har en helkväll framför oss nerbäddade i soffan med täcken och kuddar och godis! :))

Hoppas att ni andra har det värdelöst! ;)

Jag och Ronald mcDonald Påväg ner till tyskland med Insane :)




Händelserik bakisdag?

Herregud!

Igår morse ringde Matilda mig och frågade om jag ville komma till rikard på kvällen, sagt och gjort! Efter jobbet begav jag mig till hägernäs och drack vin! ( tänkte dock inte på att man får en hyfsad baksmälla även om man tar ett glas eller 4) Vi hade skitroligt, och fick för oss att bestämma att gå på Cosmonova dagen efter...

Vaknade i morse med helt sjukt sprängande huvudvärk! Jag mådde illa och ville inte ens gå upp från soffan! Jag var så jävla skakis! Usch! Sen slog det mig... COSMONOVA!! Helvete :P Så det var bara att dra sig en stund, gå upp och hoppa in i duschen och sen bege sig till Cosmonova.... Yey. Till råga på allt så var föreställningen vi skulle gå på slutsåld ... Så vi har knatat runt på ett jävla museum i 2 timmar...

Men utöver att jag var bakis, så var det mycket trevligt och trevligt sällskap. :)

Nu ska jag äta upp min pizzasallad och sen sova eller något :P


Grattis roomie!! ;)


Vill också passa på att gratta min roomie CarolineAndersson Som fyller 22 år idag!! :)
Grattis Bruno Banani <3<3<3<3♥♥

 



Säg att du älskar mig.

Jag såg nyss "Säg att du älskar mig". Vad ska man säga? Har sett den förr.
Jag mår dåligt i hela kroppen, genom hela filmen. Den är så fruktansvärt sjuk! Att någon ens kan komma på att göra en sån film? Jag blir berörd av filmen just därför att det verkligen kan hända.
Det är en riktigt skrämmande tanke och adrenalinet i kroppen pumpar fortfarande. Jag vill döda just nu!

Ni borde alla se den, men den är jobbig psykiskt! Det är knappt så att jag klarar av att se den.
Ni som inte har sett den borde se den. Den handlar om en flicka som är 15 år och går gymnasiet. Hon blir våldtagen av tre jämnåriga killar i hennes skola, och tvingas sen att hålla tyst om det. I stort sett så står hela skolan för att hon ska hålla käften! Hennes bästa vän är den enda som vet och den enda som bryr sig och tror på henne, men också hon blir tvingad att vara tyst. Tills den ena killen väljer att kliva fram. Samtidigt kliver hennes vän fram och det blir en stor grej.

Allt blir större och försöks tystas ner hela tiden, och Fatou, den 15åriga flickan vill helst inget annat än att glömma. Men tvingas att minnas och berätta tillslut. Hennes skola vänder sig emot henne helt och hållet och hon tvingas byta skola.
Men där verkade det inte heller bli någon dans på rosor.

Filmen är så sjuk att det gör ont i kroppen. Jag förstår inte hur en våldtagen flicka kan vara ett sånt offer.
Visst är hon "offret" i dramat, men att hela hennes skola tycker att det är henne det är fel på det är så grymt!
Det värsta av allt är att det verkligen finns såna människor där ute som gör så!

Jag skulle verkligen vilja ställa alla våldtäksmän på rad och sparka kulorna av dom! Såga av deras kukar med smörkniv och spotta dom i ansiktet! Dom är inte ens värda skiten under mina utsvettade risiga skor!
Ni borde grävas ner levande och tas upp strax innan ni dött för att sen hålla liv i er så att ni dör sakta men säkert!


Nu ska jag varva ner lite och försöka sova, tror inte att det går. För jag mår dåligt!

Hoppas ni alla andra mår bra! Och hoppas verkligen att ni ser den filmen och inser hur sjukt det är!

Säg att du älskar mig - En stark och fruktansvärd sanning.


blä

Åååh vad trött jag blir! :(

Kom precis hem från jobbet och är sjukt trött... vill träffa Espan men det lär dröja ett tag till.

Snart kommer Carros vän Marcus hit och dom ska svulla pizza.. Sen ska jag sova! Ska jobba i morn med..

det var allt för mig...


En sjuk dröm!!

Juste! Jag kom på vad jag drömde, det var helt sjukt!

Jag minns att några av mina vänner och min bror skulle åka på kryssning, Bror och Carro och Ääli var med minns jag. sen massa fler. Jag skulle inte följa med. vet inte varför, men men. Båten avgick i vaxholm av någon andledning.
Jag var på båten innan den åkte, för jag skulle säga hejdå till alla. så jag var uppe i baren, Carro var redan aspackad!
efter ett tag sa jag att jag måste gå av! Annars kommer båten åka fast jag är på.
Och alla sa att båten åker inte om det är någon på som inte har betalat... Jag minns inte ens hur jag kom på?
Sen ser vi att båten åker mot skarpö och vi tror att den ska lägga till där, Men alla sa att om dom kommer på att jag är på båten så åker jag i fängelse..
Så jag fick för mig att hoppa! Jag hoppade rakt ner i vattnet utan att tänka efter... Jag glömde min mobiltelefon och min väska på båten, och ingen brydde sig om att jag hoppade.
Men iaf så började jag simma tillbaka mot hamnen i vaxholm. Det var båtar i hela vattnet och ingen brydde sig om att jag var där. Så jag skulle försöka simma under vattnet, men där var det massa ankare överallt så jag hade skadat mig.
Tillslut kom jag upp på land, dyngsur! Och mindes att jag hade glömt allt på båten!!
Så jag hoppades att dom tog hand om mina saker eftersom att jag inte kunde ringa.. Sen åkte jag hem tror jag. efter någon dag så ringer jag dom när dom är på väg hem. och frågar om dom tagit mina grejer, men då säger ääli att dom slängde av det på skarpö när dom hade lagt till......?! För oincheckat bagage får inte finnas på båten :S Så då har det legat på kajen i mer än ett dygn och är troligtvis stulet... :/ Tack för den!  Mer minns jag inte :P haha!

Godmorgon världen!

Japp, jag gick upp för 40 min sen :) Har käkat frulle precis. Ägggegg och knäckemacka med marmelad och ost :)
Nu ska jag strax dra till jobbet och jobba kväll.
Fan grannarna håller på med något skit som donar som fan! Låter som att huset ska explodera!

Jag saknar min karl så jag gör sönder :( Har inte träffat honom sen i Måndags... usch :( Kom hit!!! <3

Måste boka tvätttid också... :/

Nej nu har jag inte tid för er.


6

Lite pics :))


Hittade massa bilder på min mobil som jag äntligen lagt in på datorn :))


Jag hade slingat håret :)



Praktiken i November



Tysklandsresan i September



Tysklandsresan i September



Aik - Gefle I Oktober



Idol med bror och syster



Halloween 08 ;)



Min bror innan fyllecell ;)



När jag kvaddade Espans bil...



Jimmy meckar på Meca :)



Jag och Appelgren :D



Min pärla :P Haha! (Under renovering)


Haircut!

Såå, nu har jag klippt Carro. Det blev superfint och hon är jättenöjd :) En bild kommer senare!

Sitter och dricker en folkis och bara tar det lugnt! Ska pinsamt nog titta på kvällsöppet med Ekdal! Haha! Men med tanke på att vi bara har 1an, 2an och 4an så är det ju inte så konstigt :) Vi måste skaffa box!

Nu ska jag titta, för det handlar om Romario och om sex ska vara ett yrke. Hm.. Mycket intressant! Usch!

Skriver sen! PUSS




Kycklinggryta med pasta och Wok :))


Yääääh!
FYFAN vad jag är bra! Kom hem från jobbet för ett tag sen, då drog jag ihop en middagsidee..
Jag tog en hel kyckling, skar den i bitar, stekte den i pannan med smör. Sen tog jag Wok och stekte i olja och lät koka en liten stund! Sen körde jag i köttmarinad och massa steka bacon :)) Sen blidde det massor av olika kryddor. Och sen blandade jag ihop allt och gjorde en gryta! :) Och så blev det pasta till det! Oh my god! Helt gudomligt gott vart det!
Var får jag allt ifrån?!

Såå tillbaka till verkligheten då Ajja egentligen inte kan laga mat! Men lyckas oftast när jag verkligen vill och bara improviserar ;) haha! Men det vart gott som åsna!
Nu väntar jag på Carro, ska klippa henne :) Sen blir det nog till att sova.

Nu vill jag gratta min mor också som har klarat teoriprov idag fast truck :) Det går fint för min familj! Och för mig måste jag ju säga :) ;)

Ni som undrar vad siffrorna nere i hörnen är får fundera ett tag till. Kommer berätta vad det är så småningom ;)
PUSS






Kommer inte på något...

Godmorgon folket!

Japp, jag gick nyss upp :) Hur skönt som helst med nästan ständig sovmorgon :D

Som jag srev igår så gjorde min bror sitt teoriprov igår..
Hela 59 p fick han :D:D GRATTIS! Nu är det bara uppk kvar ;)

NU ska jag snart börja göra i ordning mig för jobbet.
Hejdå!

Miss my man!

5

Vicktoria Silvstedt

Oh my god! Haha!

Kollar på Vicktoria Silvstedt, My perfect life... Säger bara haha!
Hon ska tydligen börja hålla på i Sverige och fjanta sig med saker. Jag vet inte ens vad hon gör. Gör hon något vettigt?
Hon modellar typ, och har blivit känd genom att vara blond och blåst.. Vem kan inte det? Jag kan spela blåst...
Det verkar vara ganska enkelt att bli känd..

Haha, det är ju inte särlskilt många här i Sverige som verkar gilla henne..  Nejtack hon kan stanna där hon kom ifrån! (Efter Sverige då alltså) Pinsamt :P


Yeeyeee!!

Nu ör jag hemma igen :) Att jobba gick perfa! Jobbar igen i morn, torsdag, fredag och söndag :)

Sista veckan i Mars ska jag och Bruno försöka åka till Helsingborg och hälsa på min kära morbror :) Ska ringa honom i morn tänkte jag och kolla. Isf bär det av den 26 ;)

Jag kommer snart bli skallig ;)

Nej nu ska jag äta något.. Igen... :)

HEJDÅ!!!!

Jobb!

Snart bär det av till jobbet!
jag har kokat spagetti, stekt köttbullar och bacon och kokat nudlar på 20 minuter! Jävlar vilken fart det var på mig ska jag tala om! Men sen visade det sig att jag kunde varva ner lite, för jag skulle ta bussen en halvtimme senare :)

Jag måste passa på att önska min bror lycka till imorn!
Han ska skriva teorin imorn, och jag tror verkligen att han kommer klara det! Lycka till brush!!

Nej nu ska jag äta upp och åka!

Bye

Godmorgon folket!

Fan vad jag älskar att sova länge!!! :)) haha! Det är det skönaste som finns!
När jag vaknade i morse hade jag ett missat samtal, och det betös att jag skulle jobba idag, men det gör inget för det är så jävla kul :D haha!

Tänkte försöka klämma in jessica någonstans i mitt schema, men vi krockar bara hela tiden :P Plus att jag skulle käka middag med Carro, det får bli en sen middag :P
 
Jag ska sluta sova innerst när jag sover hos Espan! :( fan vad ont i kroppen jag har haft senaste gångerna nu... Så nu byter vi plats!!

Utöver det är det perfa! måste fixa min medicin idag. :/  Nej nu ska jag åka och jobba! Är i Edsbro så det tar ett tag att komma dit :P Peace!


4

Ja det gick ju bra... ?

Usch och fy för vårdcentralen!!!
Jag kom in till Norrtälje och möte bror, han förljde med till Rimbo husläkarmot. Vi kom dit vid halv 6. Jag hade tid 20 i. Perfekt tänkte jag, nu behöver vi inte vänta så länge.... Eller?!

Efter ett antal tjatiga knäll på kärringen i kassan så fick vi veta att min läkare är försenad för hon stå i snöstorm och bilkö.... Vad för jävla snöstorm om jag få fråga?! Inte fan snöade det när vi kom ... Aja, så vi fick sitta ner och vänta yttligare.. När hon väl kom var klockan 7....

Tycker man inte att läkare som är försenade ska höra av sig till sitt jobb så dom kan informera patienterna som faktiskt är där av en andledning! Att dom behöver hjälp!! Jävla idioter..

Nu ska jag sova. Ska in och lämna prover i morn och ta ut en medicin... kl 0700 ska jag gå upp en ledig dag :(

Peace! Godnatt!


Gah!

Hey fuckfaces!
Hoppade ut ur duschen precis och ska sätta mig på bussen till Rimbo husläkarmottagning... Dom ska börja titta lite närmre på min mage som har krånglat så länge jag kan minnas, men bara blivit värre nu. Dom har inte hittat något tidigare för dom verkar inte brytt sig om att titta vad det kan vara. Men nu ska jag bannemig få dom att bry sig! 

 Vill hälsa Hanna lycka till på torsdag! Hoppas allt går som det ska! Och att du kommer hem utan något dåligt. Puss och kram!

Nu måste jag skynda på. Varför ska man alltid blogga när man har brottom??!

RSS 2.0