9åring våldtagen av sin pappa - Gravid med tvillingar

En 9åring i Brasilien blev våldtagen av sin pappa. Det har pågått sen hon var 6. Han har även våldtagit henne 14åriga handikappade syster. 9åringen blev gravid...

I brasilien är det sjukligt nog förbjudet att göra abort! (jävla fuckfaces) Om inte fallet är att det blivit till genom våldtäkt eller att mammans liv är i fara. Vilket det var båda två :S En 9årings livmoder kan inte bära två barn.

Men ändå går katolska kyrkan in och kämpar för att flickan inte ska få göra abort. Andledningen - Alla liv som går att rädda, bör räddas.

?!?!!!! Flickan då?! Att hon är 9 år, och ska bära två barn i magen i 9 månader, och troligtvis få uppfostra dom sen, och föda barnet :S Asså vafan tänker dom med?! Att hon lider och att hennes liv förstörs mer än det redan gjort det skiter dom i! Men den lilla plutten i hennes mage som inte ens är ett foster än, det ska vi rädda, så hon kan föda två till till det vidriga Brasilien som har en så sjuk lag om att man inte får göra abort, det går bra! Ber om ursäkt om någon annan gillar Brasilien men jag är så jävla frustrerad just nu på dom här jävla skitlagarna!

Men inte nog med det, Katolska kyrkan har dessutom bannlyst alla som har varit involverade i flickans abort! Förutom flickan då såklart.. Hon är ju bara 9 år...

Asså dom talar emot sig själva och jag är riktigt förbannad nu!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0