Midsommar på Finnhamn!

- Var det roligaste jag varit med om på jääävligt länge! Torsdag samlades vi nere i hamnen i Vaxholm, 13 pers tror jag vi var. På båten med betydligt mer packning än vad någon orkade bära! Dock bestod det mesta av öl.. Första bärsen knäcktes innan jag åkte hemifrån. En trevlig båtresa på ca 2 timmar till Finnhamn, väl framme fick vi veta att det var 1-2 km att knata till campingen. Haha, det måste ha tagit oss ca 1 timme eller något. Upp med tälten och korka bärsen! Första kvällen vart det grillning av korv och öl på klipporna. Sängdags visste ingen vad det var.

Andra kvällen hängde vi på låset på kiosken 1 km från campingen klockan 9, (Som alla andra dagar samma tid) För frukost och cigg! Sen tillbaka, öppna en bärs efter lite städning och sola en hel del. Klockan 3 bar det av till midsommarstången. Har aldrig någonsin sett så många dansa runt midsommarstången förr! Aldrig... Det var kul så in i helvete och jag har inte skrattat och ramlat så mycket på länge! Hela timmen runt stången stog hälften av oss ut med. Sen knatade vi hemåt för sill-lunch! Och öl såklart! Den kvällen slutade aldrig heller..

Lördagen regnade det rejält en stund. Såklart när grabbarna skulle ut och fiska med båten! :D Vi andra sov ett par timmar ist ;D Ganska mysigt. Fast min mobil gick sönder då den låg i mitt lilla vindskydd under tiden.. Jaja :) Efter allt detta vart det grymt väder igen! Då drog vi oss till värdshuset och brände en sinnesjuk summa pengar!! Helt otroligt! Vi tog slut på krogens fatöl dessutom.. (?) Sen vart det bastu och bad i en timme! Sen tillbaka till krogen. Hemåt när det stängde och tända en brasa! Det roliga var att alla sa att dom skulle ta det lugnt denna kväll, ändå röjde vi mer än någonsin!

Så tack som fan för en helg med Myggbett, korv 3 dagar i rad för att inte säga öööl i mängder! Tack för ett helt underbart sällskap och svinkalla nätter och roliga komentarer. Tack för skitjobbiga fjortisar som åkte hem efter bara en dag! Det gjorde min dag ;) Tack våra undebara tanter till grannar som gissade sig fram hur mitt liv har sett ut (jävligt läskigt dock) Tack för sköna sommardagar på klipporna och allas underbara humör! Fästingar på dolda ställen och grannar som flyttade när vi kom dit. Samt min härliga videoblogg såklart! Tack för den bästa midsommar jag någonsin haft! ♥

Påväg hem från värdshuset;

- Jag har lollat min bil losa!
- Ajja, har du tappat dina R??

Någon av fjortisarna när dom skulle hem;
-Ajja, är du sur på mig?!
-Å vem i helvete är du!

Bästa historien;
-En tjejkompis till mig hade legat med en snubbe i ett tält, sen gick hon ut och tittade in i tältet igen och suckade och utbrast, Killar - vilket jävla påhitt...

Finns mycket mycket mer men kan inte säga att jag minns allt! Nu ska jag försöka bli människa igen så gå och häng er! ;)

Är man ledig hinner man mycket!

Man kan ju må sämre :) Helt grym helg har det varit. Utgång med jobbet i fredags efter lite förfest på Icas 50årsfest (?) Haha! Lördagen började med Pizza på Ilcan med Sandrew, Bellman och Gynther (som vi förövrigt väckte på ett aning speciellt sett.) Besöket på Ilcan och pizzasvullet pågick i ca 2 timmar, sen åkte vi upp till Bellman och tittade på Världens bästa film! - Heartbreak Hotel.
Men vi tröttnade efter ett tag och drog hem till Kevin. Där satt Kevin, Camilla, 2 stackars gbgare och Kevins mamma och drack champange och tittade på bröllopet... (!?) Vi gick in och undrade ett tag om vi kanske skulle gå igen. Men det tog inte lång tid innan vi satt fast framför tvn heller.
Efter ett tag tröttnade vi och åkte och spelade fotboll! 8 pers, 3 bollar... Det gick sådär :) Sen blev det middag på donken! Sen vart det ganska lugnt.
Idag fick jag ett sms om att det var hojväder och om jag var sugen.. Att jag var :D Äntligen ;) Haha! Så Danne plockade upp mig så nu har jag glidit runt på årets första hojrunda och det var lika underbart som vanligt!
Nu sitter jag hemma och ska tvätta sen glo på en film tänkte jag!

Dra helvete!

Jag fattar verkligen inte.. Hur människan inte kan ha något hjärta överhuvudtaget! Vart är hans själ?? Det är så vidrigt att jag blir mörkrädd! Den här har jag älskat än gång... USCH! Har aldrig tidigare blivit illa behandlad men vafan, någon gång ska vell vara den första! Woho..
Utöver detta så har jag haft det helt okej. Har haft andra runt omkring mig som stöttat ist. Jobbet gör ju mycket också. Jag orkar ärligt talat inte vara på blogghumör. Är så jävla arg nu så jag vill bara kasta skit så vi lämnar detta nu!

Vafan kan det börja regna eller?! ;)

Amen tjenare vilken vecka! (Även om den bara börjat)
Det är sjukt roligt på jobbet, och det händer en hel del kul saker. Har fått lite bakslag i livet dock, men inget som inte löser sig. Så småningom. Det värsta jag vet är att känna mig svag, och det gör jag just nu. Förutom just när jag är på jobbet. Då har jag märkt att jag inte alls tänker lika mycket på det. Vilket är skönt :)

Min kära lillebror tar studenten på Fredag! Herrejävlar vad snabbt tiden går. Så det blir flak och mottagning borta i bushen :) Resten av helgen har jag lite lösa planer, beror lite på ;)

Idag när jag vaknade fick jag med mig Henke till tacobar, fick också med oss Henkes systerson William. Mycket gott och trevligt! Nu har jag precis kommit ur duschen och ska strax åka till jobbet.

Tjing ;)

Vissa saker visar sig vara helt rätt! Gud så skönt

Jag kunde inte ha gjort ett bättre val, det har du ju bevisat ganska duktigt! Lycka till!

Dra åt helvete!

Inatt.. Var allt utom en bra natt! Lastbilshelvetet gick sönder PÅ bensinmacken, stillastående!! Vilket resulterade i 5 timmar utan för statoil och se soluppgången samt alla fulla idioter från ACDC.
Klockan 04.45 kom bärgaren. Roligaste jag varit med om måste jag ju säga!

Snart bär det av till jobbet igen efter aldeles för lite sömn. Ska åka till södra sidan av stan och hämta lastbilen igen så börjar mycket tidigare idag. Går något fel i natt bryter jag ihop asså! Jag behöver ledigt!

Nu ska jag ta min morgoncigg (?) och sen röja lite här hemma.

Darling, You give love a bad name.

Haha allt är så sjukt skrattretande! Vet inte riktigt vad som hände men okej..

Gick upp för en liten stund sen, kom hem runt 8 i morse. Jag är heeelt slut och ska snart jobba igen! Kommer köra förbi stadion där ACDC spelar ikväll/natt ett par ggr! Vi funderade på att stänga av trailarna och sätta oss på varsitt tak och lyssna lite ;D Men det blir nog stopp i trafiken då?

Efter i natt är det bara en natts jobb kvar! Sen är det lördag. Då blir det bärs! Igen... Haha fan vad man verkar hinna med saker numera!
Igår hann jag tillochmed åka till Henke och sola, dricka kaffe, snacka skit, bada och leka med hundarna i skogen! Flera timmar vart det. Sen hittade jag hem till Kevin som tagit stundenten. Han var full. Jag blev inte alls sugen på att hoppa jobbet ;)

Haha jag fick ett ganska roligt samtal i natt på jobbet! Det här kan sluta precis hur som helst, och jag är ganska säker på hur! Irony..

Nej nu ska jag nog somna om kanske, det är ju molnigt nu så inte lika kul att gå ut.

Cocacolalastbil + Mustang = ;)



En sån här jäkel glider jag runt i ungefär, fast med trippelboggi på trailern.

Rubrik...

Okejdå, kan vell blogga litegranna..
Kryssningen gott folk, var grym på alla sätt! Bilder finns på Face, orkar inte lägga upp här. Den var välbehövlig efter allt jobbande och slitande. Sen vart det att hälsa på kära Gynther som fyllde 21 på lördagen :) Och dricka upp resten av ölen(?) Haha. Den kvällen slutade minst lika bra!

Söndag blev det Heron city med Jockelito och Barro! Bio och lalla runt och spela inne i spelsalen. Filmen var jävligt rolig måste jag säga, inte för att jag kommer ihåg vad den heter men. Sen bar det av hemåt och sova. (efter att ha hälsat på Nestor och Kalleballe)

Igår var det ny körning som gällde. Nu glider jag runt i en bergstrailer nattetid inne i stan (tur att det inte är trafik ute då) Haha! Det var sinnessjukt roligt!! Hur skön sammanhållning som helst och bara allmänt glassigt! Idag har jag tvättat och solat, och hunnit ställa mig i bostadskö. Innan jobbet idag ska jag ut och hämta alla mina prylar. Hade kunnat blogga om det men känns som att det är en privat grej. sen har jag inte så mycket att säga om hela grejen.

Nu ska jag ner och köpa en glass med H.

RSS 2.0