Nu jävlar ska vi göra Köpenhamn osäkert!

Nu sitter vi och småsuper på hotellet. (haha trodde ni att vi småsöp eller?! Vi är redan fulla) ;) Vi har fixat smink och kläder, alla förutom HUmla som är fett seg.. Anders vart ju klar först såklart. Lyckos karlar... Men han sminkade sig lite också, han fick 2 nyårstår :D

Det roliga är att vi allihopa verkligen har en dator var! Haha! Plus att det är gratis trådlöst på hotellet :D Så vi är lite halsociala till och från ;)

När vi anlände till hotellet kl 11.45 typ, så var vi alla överens om en power nap. Såå vi ställde klockan på 5! Jag lovar att jag hade kunnat sova hela dagen utan tvekan! Men alla gick upp och tog en dusch sen var det bara att starta på bag in boxen. Efter att vi knatat ner till 7 eleven och shopat lite groggvirke till Vodkan ;D

Vi vet inte riktigt vart vi ska än, men det bli nog asabra! bloggar nog om det i morn eftermiddag. Kommer nog gå tillbaka till sängen efter frukosten ;D haha jag och sandra har videobloggat också! usch! Men vi lägger upp den i morn eller nåt :D

nu ska jag vara social :) Pusshej

Köpenhamn! When i start drinking, my dick does all my thinking

Javisst. Nu sitter vi på tåget med varsin dator framför oss och hörlurar i öronen. Socialt? Men å andra sidan ska vi umgås i en vecka i sträck så bättre att vila upp sig så länge man kan så man orkar ;) haha!

Vi har Grabben i graven brevid här också. Han läser allt humla skriver så läser hon min blogg nu så ser han det här :P haha!

i mina öron hörs just nu Hollywood undead! Så jävla toppen! Dock är jag nästan döv på vänster öra då jag har en inflammation där :/ Ha ju fått bronkit... Yippiekayey MDF! Nu vart det björn rosenström ;D

Tänkte att jag skulle ta och sova ett par timmar nu faktiskt :)

Glöm inte bort att du är värdelös!


PUSS

Oooh my god! Illa! :P

Haha, psykobrudar asså! jaja!

Sitter med Carro(girlfriend);), Björn, Bror, Sandra och Marre.. Och så kirish såklart. Och katterna :)
Vi ska upp 03.30 och dusha, sen JÄVLAR drar vi till danmark! :D Ska plocka ut medicinen imorn också... KUL nyår ;) HAhaha! Ska bli en galen vecka! Kommer blogga där nere ;) kanske... haha! Det är dyyyrt! laddar säkert upp skiten när jag kommer till Sverige :D haha!

Nu ska jag vara lite social, och smsa lite ;) haha din jävel, du är patetisk!

Puss på er fuck faces! ;D


Bloggtorka

Jahapp... Bloggtorka igen då :D Haha har inte haft tid riktigt ;) Var hos doktorn idag... Har bronkit :( Så antibiotika och cocilana över nyår då... KUL!
Inatt drar vi till danmark!!!! :D:D Yeey! Snart kommer bror, Marre och Snadra hit. OCH Kusin Jim och hans tjej :D Wohoo!

Nu orkar jag inte skriva mer ;) Tjohopp!

Juletider!

Gud! Nu är jag ledig i 3 dagar!
Igår var jag ute med grabbarna grus från vaxholm och sladda lite :D Galet kul! Manfred gjorde riktigt bra ifrån sig ;) Sen var Danne förbi och käka pizza och glodde film :) Det vart jävligt sent i natt med tanke på att Jag, Krykk, Bellman, Gynther och Kevin skulle fixa en gran.. (men eftersom att det bara var jag och Kevin som befann oss i berga tog vi saken i egna händer!) Superfin blev den :) Pyntade den när vi kom hem så nu är det jul på riktigt här! Dock har jag ingen julgransfot, så jag gjorde some magic och ställde den i en kruka... haha! Men den står iaf! 

My wifey är på väg hem nuu, hon har jobbat idag och börjar bli frisk.. till skildnad från andra.. Jävla hosta!!! :(
Senare ska jag ut på äventyr igen ;) haha! Skriver fortfarande inte vart jag ska :D ;)

Imorrn åker jag ut till farsan och firar jul! Det är sjukt snart hörrni! Helt galet! men ajaaa! Fick en julklapp från jobbet också! Sjukt spännande :D Har den under granjäveln och får inte öppna den innan julafton!! Svååårt? jaa! :P Man jag ska hålla fingrarna i styr ;)

Nu ska jag ta en cancerpinne och kaffe! Pusshej!




Chillkväll! mmmja!

Jobbat till 3 idag, så nu har jag städat och grejer eftersom att jag får finbesök ikväll ;D haha! Danne kommer över och käkar pizza och glor på film. Han har ju ÄNTLIGEN lite tid över eftersom att han har lov.. :P Så det ska bli najsigt!

Jobbar i morn och på Onsdag också, sen åker jag ut till Ljusterö och firar jul där. På fredag åker jag till Mamma och firar där :) Sen blir det jobb igen fram till Nyår, då vi åker till Danmark :D:D Wohooo! Ska bli sjukt grymt! ;D

Har inte tid för er! Pusshej!

Anna Anka..... OMG!

Asså... Anna Anka, vem FAN är hon?! Hon har uppnått sina mål i sitt liv genom att gifta sig med en rik snubbe.. VadFAN har hon gjort för nytta i den här världen? Hon har blivit berömd genom att Öppna käften på heelt fel sätt och säga EXAKT vad alla inte vill höra! Jag slår vad om att hon inte ens håller med om hälften av det hon säger själv.. HAHA! Jag blir typ generad av att se och höra henne för hon är så fruktasvärt pinsam!

-Brunetter är fula och ser smutsiga ut, spec Carmen Electra...(Hennes man och barn är brunetter)
-Svenska män KAN inte byta blöjjor
-Alla kvinnor ska suga av sin man innan mannen går till jobbet
-Blonda kvinnor är mer exotiska än brunetter
-Man ska INTE blondera håret! (Men själv slingar hon??)
-ALLA kvinnor SKA ha ansiktsbehandlig! (inte mig emot, men har alla råd att lägga pengar på sånt?)
-Man ska inte klaga på att sitta i kassan på Ica för att man får för lite pengar, men måste ju jobba för pengarna.. (HAHAHA vilket skämt! Vafan har hon kämpat för sin pengar?!)

Asså, det finns HUR mycket som helst! Vilken tragisk brud alltså! Jämnställdhet MY ASS! Alla kvinnor ska göra som Anna Anka tycker, eller som mannen tycker.. Hur jävla rättvist är det?! Det värsta är att hon får precis som hon vill genom sitt yttrande eftersom att hon får så jävla mycket uppmärksamhet av det, men hur svårt är det inte att låta bli asså! USCH :D

Gå och häng dig muppfan!

Nejförfan! Gör som Anna Anka, gift dig rik!



-"Alla svenska kvinnor blir feta och fula när dom gift sig, då sitter dom där i träningskläder och döjler sin feta mage... Ungerfär som jag nu, men jag har ju en snygg kropp under såklart.."

HAHA Hon har ju ingen kropp! BENRANGEL!

Butterflies!

Oj oj oj.. Nu händer det massor! Massor med bra grejer såklart :)
Gick ut skolan i torsdags, så jävla gött! (Det låter helt sjukt att ha skolavslutning Igen... haha)

I går åkte jag in till stan och mötte upp mamma och Marre som skulle julshoppa lite :) Jag köpte lite nya underkläder. Sen mötte jag Ia vid centralen så vi åkte till Danderyd och hämtade bilen så körde jag henne till vaxholm. Sen skulle jag förbi bolaget, man vet ju aldrig vad som händer ;) haha! Väl förberedd.. (Det blev dock inget drickande, körde hela kvällen! Och tur var vell det ;)

När jag parkerar bilen utanför bolaget i Vaxholm så är det första jag hör när jag kliver ur:

Öööh fitta!
Jag- huh? och kollar mig runt...

Haha där går Gynther och Joel.. Jajaa! Dom blev tydligen förvånade över att inte få en spydig komentar tillbaka ;D
Gynther- var är den Ajja jag känner?? haha!

Fick veta att Emma fyllde år så jag åkte hem och bytte om och lite sånt sen begav jag mig tillbaka till vaxholm :) Det var trevligt, träffade lite gamla godingar och bror kom förbi. Sen åkte jag tillbaka till Berga och tvingade med mig damen till Sportsbar! yey! Så jävla roligt att sitta nykter och titta på fulla människor dansa! Det tillbringade jag ungefär en timme med :D Sen drog jag vidare ut på äventyr.. :D Mycket mysigt som vanligt ;) Ska inte säga för mycket.. ;D

Fick veta lite saker som jag iriterar mig ganska mycket. Ska ta upp det senare..

Nu ska jag när som helst dra till jobbet! Jobbar till 9, sen blir det lugnt och kanske en städning :)

PUSS! ;)

SNÖÖÖÖÖÖÖÖ och Skolavslut!!! :D Och massa körkort såklart ;)

Jahaja.. Sista skoldagen i morn :D Wohoo äntligen! Nu har vi klarat av alla kort, BECE, Truck A&B, ADR, Säkerhet på väg och yrkeskompetensen :D Såå jävla skönt! Bara lite tvätt och smörj imorn sen slut vid lunch! Slutar skolan ÅTER igen ;D

Sitter framför tvn just nu. Är ute på äventyr.. haha!

Nej jag kommer fan inte på något vettigt att skriva...

DET ÄR SNÖÖÖÖÖ! Och jag är så helvetiskt lycklig :D Wie! All im dreaming of is a white christmas ;)


Heldag i stan med Mamma och Nettan. Fotostudio.










Öl, Julpimpad BMW, Fittkalle i gribban och ROCK! <3

Nu jävlar är det FEST! Så jävla näääjs!
Kom hem för någon timme sen ifrån stan, har varit inne på fotostudio och fotat lite med Mamma och Nettan :) Så jävla underbar dag! Det var välbehövligt! Tog lite speciella blder också, men inget ni får se ;) haha!

Nu sitter jag med en öl i handen, min bror vilar upp sig så han orkar hänga med mig hela natten, banditskivan på högsta volym, julpimpade BMWn står utanför och väntar förväntansfullt och snart drar vi till Fittkalle i Gribban! ♥ KAN det blir bättre?! - neee

Igår var jag på Middag i vaxholm med Sandra, Humla, Agnes och Anders. Mycket trevligt måste jag säga! Sen drog jag vidare till gamla godingar i täby! Sen drog vi till Anchor och röjde! Dock var jag chaufför :) Lika trevligt det!

MUMS för den här helgen! ♥




Friendship never last...

Kom och tänka på en av mina gamla vänner. Jag ser inte henne som en vän längre dock. Hon har helt och hållet valt det själv, och jag är ledsen men jag tänker inte vänta längre. Hon valde en helt annan väg, och när hon gjorde det så valde hon bort dom flesta av sina vänner. Jag har inte träffat henne på över en månad och inte hört av henne på lika länge. Sist hon hörde av sig ringde hon fel.. Sen la vi på..
Visst att man kan ha perioer man ses, det är inget konstigt. Men när man helt och hållet skiter i att höra av sig eller att svara på någon form av hur man själv hör av sig då anser jag att hon inte behöver mig eller inte vill umgås med mig. Jag behöver inte såna vänner. Jag vill ha vänner som tycker om mig och kan höra av sig lite då och då eller iallafall svara på ett sms eller i telefonen. Sånt är livet tyvärr, men det är tråkigt att vi slutade vara vänner utan att jag visste om det.
Jag har börjat inse nu att det inte är någon ide att försöka mer eftersom att hon inte vill. Skrev till henne över msn för ett tag sen att det är tråkigt att hon inte vill prata och verkar ha annat för sig, och att det skulle vara kul att höra av henne. (något liknande iaf) Fick jag något svar? Knappast.. Det var ca 2-3 veckor sen. Mig är inte den enda hon gjort så mot heller och det är synd. För jag gillade henne. Men men..

Du behöver inte förvänta dig att jag väntar på att du hör av dig mer. Och om du mot all förmodan skulle göra det så vill jag nog inte prata med dig då för jag behöver inte såna personer i mitt liv. Jag ser dig inte som min vän och vill inte ha med dig att göra i framtiden, så don't bather...


Nu ska jag på middag i Vaxholm hos Sandra med Humla+Karl och Agnes :D Puss

Sååå jävla bäst!!!!


Fakking love!

Johnny Depp <3



Finns det någon sexigare karl?! Jag skulle DÖ om jag fick träffa honom! PUSS

Sömnbrist..

Hur svarar du i hemtelefonen? Har ingen
Hur svarar du i mobiltelefonen? Ajja, Hallaaaaaa!, ÅSNA! eller något annat kul..
Ringer det mycket till dig? Till och från
Ringer du mycket? Ganska
Vem ringde du senast? Sandrew
Hur mycket pengar har du? Aldrig tillräckligt.
Senast kramat och när? Marcus i måndags
Antal timmar sömn inatt? Tillräckligt
Sov du ensam? Bara jag och katterna :)
Vem sov du hos senast? Marcus
Vem sov hos dig senast? Minns inte
Vem vet mest om dig? Oj... ingen aning.. Mamma?
Vem vet du mest om? Jag vet mycket om många ;)
Vad ser du fram emot? DANMARK!!!
Vad vill du ha just nu? PS3, Pengar, och någon som kan komma hit och vara vaken med mig eftersom att jag kollar på¨paranormal activity helt själv i en mörk lägenhet :(
Vem hånar du? Ingen tror jag
Vem längtar du mest efter? Många!
Vem vill du helst slippa? Alla som lägger näsan i blöt
Vem stör du dig på? Folk som kör 60 förbi fartkameror där det är 70... (big deal va?)
Vem vill du sova bredvid inatt? Världens goaste katt!
Vilken buss åker du oftast? Ingen.. Åker Manfred <3
Vilken årstid är det nu? Vinter :D Saknas bara snööö!
Anser du dig själv som snygg? Ja, jag har mina dagar ;)
Har du varit kär? Ja
Är du kär nu? Ja såklart jag är kär i min fästmö
Är du en bra partner? Det tror jag
Har någon varit otrogen mot dig? Ja
Har du varit otrogen? Ja
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Båda
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja
Vad åt du senast? Pizza
Är du polare med grannarna? Njee
Har du varit på ett party? Nej, aldrig!
Har du varit utomlands? Ja Egypten
Var är dina syskon just nu? Ingen som helst aning!
Vilken tid gick du upp imorse? 7..
Vad gjorde du kl 2 inatt? Glodde på film...
Vad är det första du gör på morgonen? Vaknar och tänker; Undra vad Carro ska göra idag.. Ska nog snoka lite och se vad jag kan få redan på för smaskigt
Vad ska du göra efter det här? Öööh, SOVA! (Om det går)

Baby! 32....

Sitter hemma nu, har varit ute hos pappsen och sökt lite jobb och ätit rulltårta och tjockpannkaka :D MUMS! Fick hjälp med CVt av ingela också, så passade på att söka lite jobb..

BTW det var 32 st

Sitter med tända ljus i lägenheten och bara myser till Bandit! Ska nog hoppa ner i bingen snart och titta på Inglourious basterds :) Hoppas den är bra..

Snackar med MiffoCarro! Hon är stööörd! Ska slå henne när jag ser henne! GE HONOM NUMMRET BARA!  Ska det vara så svårt?! ;)
PUSS :D

Nej hejdå vafan!

Where were you?!


Takida, Julpynt och Bio!

Jaja, här har du Carro. En uppdatering om mitt otroligt spännande liv! Haha!

Var precis nere och solade. Det blev ingen skola idag, jag tycks aldrig bli helt frisk :( Katten såtr och vill ha min uppmärksamhet just nu men jag skiter i henne! haha! Nej det gör jag inte, hon är så jävla söt!

Igår hade jag och Carro en av våra vanliga flippkvällar.. Det var länge sen vi hade en sån och jag gillar dom! Haha! Så jävla störda, Carro låg och sjöng när jag hade camen och micken på! Hon blev måttligt chockad när jag sa att Marcus hade hört allt! haha sen gick det bara utför!
På tal om Marcus så träffade jag honom i lördags! Sjuukt länge sen och det var jävligt kul att träffa honom igen! min plutt! :D Och igår så gick vi på bio och käkade romantisk middag bestående av Mc'd! haha! Vi såg 2012, vilket var jävligt bra! Se den :) Sen skulle jag hitta till Norrtälje i går morse, vilket gick mycket bättre än jag trodde! :D Dock tog det 2 timmar... Jäva trafik på mornarna! 

Fick finbesök av Lindhe igår också, han kom upp på kaffe och hade med sig damsugare! tyvärr så gillar jag inte damsugare så han fick äta dom själv och ta med sig dom hem ;) Han har ju flyttat till Norrtälje trakterna stackarn.. Köpt hus och grejer.. haha! Han har blivit vuxen! Undra när vi andra ska växa upp?! xD Gynther var förbi innan det också kom jag på.. Fan alla vaxholmare på samma gång! Toppen! :)

Var på Takida i lördags! Så jääla najs!! Tänk om man skulle kunna se dom varje dag? Fan vad bra jag skulle må!
Innan det var jag hos Jessica och julmyste! :)

Och igår storstädade vi och Julpyntade :D Så nu är det superfint här!! :D

Så Carro, hoppas du är nöjd! För nu ska jag hitta en bra film att ladda ner! ;) PUSS Älskling!


RSS 2.0