TallinTallinTallinTallin!

Uppdatering kommer ikväll, när jag sovit bort baksmällan? :P

Le!

Jag vill se dig le igen, för jag ser gråten i din själ, som väntar på att brista ut.
Ta min hand och lita på att det ordnar sig! Jag älskar dig så mycket!
Sömnlösa nätter.

Spana!


Fredag, och en helg att sannerligen se fram emot ;)

Som sagt, mycket händer den här helgen/lovet!
Tallin söndag-tisdag :D
Mamma någon gång nästa vecka och övningsköra och så :)
Flytta fredag, och Halloween fest i berga :)
Kommer bli galet!

Idag var jag och hälsade på min praktikplats :D kl 8 i morse :P Fick träffa honom som jag ska ha som handledare, haha kommer inte ens ihåg vad han hette x)
Det verkade asanajs! Det blir på toyota i Åkersberga, och dom har en lackverkstad som jag ska få vara på lite :D (det är ju trots allt det jag vill bli) + Att provet på hydrauliska bromsar gick bra! Alla prov den här veckan har gått bra :)
 Idag var en supersoft dag i skolan, Pelle var inte där.. haha! Han hade tagit sitt pick och pack och dragit till Tallin, Härmapa! ;) Så vi hade Tomas istället :) Och det var ganska slappt.Efter lunchen gjorde vi klart bilarna som stog i verkstan och sen drog vi en fika allihopa :) Vi fick tårta och ett önskande av ett bra lov! Jävla skön klass/linje man går alltså! :D Och jag och fröken Denise var ganska flummiga idag, helt skitkul alltså! ;D haha Välkommna till öppna SÄRskolan! ;) HAHA xD Bussade med henne till berga, sen skildes vi åt innan skånsta.

När jag kom hem slängde jag på mig arbetskläder och satte igång att jobba :) Fast innan åt vi, alla åt pizza utom jag, som åt mannagrynsgröt xD haha! fråga inte! men jag är sjuukt trött på pizza.
Så nu är iallafall väggen klar och dörrposterna. nu ör det bara att röja ut i matsalen och olja lite här och var :) (som ska göras i helgen) För jag måste skrapa ihop massa pengar till resan!
Sen efter arbetet så har det blivit lite godis, (eller mycket?!) och idol :P flera veckor sen jag såg det :P

Sitter och lyssnar på musik och funderar lite, längtar galet tills på söndag! och till imorn då jag ska träffa Jessica min älskling! :D Hoppas du haft det bra! <3 Men nu hade jag tänkt att ta min rumpa från bloggen och göra något vettigare! :) Såå peace! <3

Daaaamn I want it so bad! (A)
Vackert väder!

Torsdag - Snart LOV! :D

Såå äntligen! nu är allas hyttar och resor beställda och betalda :D fett skönt! vi blir ett ganska bra gäng har jag märkt ^^haha :D

Gjorde två prov idag, Hydraulik och ottomotor :) Dom gick asbra kändes det som! Har legat i som fan idag, blev klar med 2 bilar, och fick en 20a av ena gubben där :D för att jag fixade hans bil ;D Sen så var Pelle trevlig!? Han måste ju förstå att han inte kan bete sig sådär. Så vi fick tillochmed bullar idag :) hihi! tack! 

Imorn har vi prov i hydrauliska bromsar, (fordon är då minnsan ingen dans på rosor för dom som trodde det) ... bara så ni vet ;) Kom just och tänka på att vi går ut skolan om ca 6 mån......? Shiiiat! Fett härligt! :) 

Mitt rum, ser ut som ett jävla bombnedslag!!!! helt galet! och jag måste börja packa typ nu :P Flyttar lixom om en vecka ^^  bajs asså! :D

I helgen ska jag försöka vara hemma och hjälpa till så mycket som möjligt! så jag kan skrapa ihop lite pengar till tallinresan, men måste ju äta också?! :P

Nej nu ska jag synda lixom :D sen ska jag äta lixom :D Puss på er!!:D

<3<3<3<3

Inte sån jag vill vara.

det är inte sånt jag vill göra, eller vill vara!
vet själv hur jag hade reagerat :(

Onsdag!

Ja, nu orkar jag vell blogga lite kanske :)
Igår så var det en rikigt bra dag! Sov hos Jossi dagen innan med Gynther, Denise och Jossi såklart ;) MEN vi somnade inte föränn 5 typ.. fett segt? :P ja! Så man var ganska sliten i skolan dagen efter, så efter första lektionen gick jag till sjuksyrran och sov 1 til och 40 min:D Massa skönt!
Sen när ja kom tillbaka fick jag höra att vi har haft håltimme :D så jag fick inte frånvaro!!! ;D fett braigt!
Sen så fick jag veta att jag ska praktisera på ett ställe som har lackverkstad! som jag kanske ska få vara på! :D:D Då vart jag ännumera gladig! Sen åkte jag iväg och gjorde TEORIPROV!!!
GODKÄNT!!!! :D:D:D:D Såååå skönt! nu är det bara en del kvar :)
Sen efter det så kom jag hem och tog det lungt, målade lite dörrfoder och så :) kollad på lite youtubeklipp med pappa :P haha!
Så imorse kom jag till skolan, till en grinig jävla lärare som vanligt! (inte förvånad) Så vi hade lektioner osv, sen på eftermiddagen hade vi verkstad, och han gnällde och skrev och svor som fan.. Undra hur mkt skitliv han har hemma igentligen..? man kan ju undra..
Så jag lackade iaf, och skällde ut idioten, inte elaka saker, utan ja sa vad jag och dom flesta i klassen tyckte och ja va arg! Sen snackade han inte mer med mig..
Så tog jag och Denise roslagsbanan till berga och sen åkte jag hem,
MEN pelle har gnällt som fan på mig för min frånvaro och mina prov, och jag har 2 prov imorn.. som jag gav mig fan på att klara, TRO FAN INTE ATT JAG GLÖMMER BÖCKERNA I SKOLAN DÅ?!?! Jävla IDIOTajja! :(
Men som tur var så hade Denise en basbok och där står lite av allting, så får se hur det går.. jag som hade tänkt sätta surgubben på plats! där fick jagf! men jag ska klara det iallafall! :)

Och trots allt detdära så tror jag att det kommer bli en riktigt bra dag imorn :) det bara känns så :) Fett skönt!
Ska söka ett jobb imorn åxå :) hoppas det går bra!

Biljetterna för Tallin är nu beställda och betalda  :D:DSå klockan 18 00 på söndag bär det av på 36 tim kryssning :D:D hihi! Ska bli sjuuukt! <3

Resten av helgen har jag än så länge inga planer, men dom kanske kommer, vem vet?

Jaja, nu är klockan faan mycket! så nu ska jag sova :) Men ha det bra alla där ute! :) Pusssss!<3

Önska mig lycka till på proven ?;)

Baby <3

Ja orkar inte blogga just nu :P



Om jag fick ge dig en gåva här i livet
 skulle jag ge dig gåvan att se dig själv igenom mina ögon .
Då skulle du förstå hur speciell du är


Tiisdag! - BRA dag!!! :D

Mwahaha! uuunderbar dag! :)
Orkar inte skriva nu förja e hungrig, men ja skriver senare ;D haha!
<3<3

Hur det än känns...



Du vinner i takt med att du lär dig och går vidare


PISSbakis! :P

Ååhfyfan asså! Vilken helg.
I fredags åkte jag hem till jossi och väntade på att hon skulle sluta sin praktik :) Tog ett mysigt bad också eftersom att det var hundra år sedan jag badade i badkar senast :P haha! så kom hon hem vid 4 tiden, sen kom Chrille, och det bar av till åkersberga för vi skulle ha en överraskningsfest för Jeppe, Så när han kom hem satt det 20 pers i hans sovrum och skrek som idioterr när han klev in i sovrummet:P haha! Han trodde att det var några som skulle robba honom så han tänkte slå ner alla :P men sen i börhögen såg han vilka det var ^^ haha! sjukt kul! Sen partade vi på som fan! på festen samanlagt fanns det 11 plattor bärs.... ? vet ni hur mycket det är?!? och det var slut på morgonen. Shit asså. Man mådde vell som mann förtjänade dagen efter, och vi städade ihop ca 6 sopkassa med öl flaskro och burkar,,, helt galet :P Sen drog jag, Jossi, Nima, Jeppe och Adde till tebban och tjackade kläder till Jeppe:P för han hade inga rena^^ Haha, sen drog vi hem till Jossi och kollade på Bilar, disneyfilmen. Tydligen så sov jag ganska länge då:P haha! men man va ju ganska slut åxå. Sen drog grabbsen och jag och Jossi tog oss ett bad och bara tog det lungt, men inte länge.. för kl halv 11 kom Jeppe och hömtade oss igen för att han hade fest igen :P haah! så det vart ingen lugn lördag heller^^ haha! Det var skitkul! men ja tror inte att vi somnade innan halv 7 imorse^^:P Så nu mår man ju ungeför som om att man vart vaken i 48 tim utan mat och vatten... ^^ fyfan :P

Så nu ska jag måla dörrfoder för att tjäna lite pengar tills på söndag :D:D då ja ska åka till tallin med folket :D

Men ha det så jävla bra allihopa!

Puss och kram skumbanan! <3


Mmmums


Fredag :D

Äntligen helg!! :D och jag är så gott som frisk! ;) Sitter hemma hos Jossi och vääntar på att hon ska komma hem från praktiken :) Kanske skulle dragit till Vallentuna med Humleew, men jag tror inte att jag ska göra något spec ikv. Måste friskna till helt.. Sen vet man ju inte om jag kanske ändrar mig ikv ;) hihi! Får se! Tänkte bara skriva lite smått lixom, Och jag längtar till tallin :D:D ska bli sjukt kul! <3 Herrå!

Uppdatering:D:D:D

Okej! jag lovar att det här ska bli sista blogginlägget för idag ;D Men jag MÅSTE bara uppdatera för lovet! ;)
För vi ska till tallin för vi ska till tallin ;) lalalala ;D Jag är sååååå taggad! ;)
Åker den 28 kl 18.00 och kommer hem den 30 kl 10.00 ;) shiiiiat! sen 8 tim i tallin har vi åxå ;D

var bara tvungen att skribva det :D <3

Tidsfördriv.

Ligger i soffan och lyssnar på musik nu, bra musik faktiskt. Har precis hittat mannen som gjort musiken, riktigt bra!
Ligger och tänker lite, Hörselmojsen folket var här nyss och snackade om Ellinor och Simons hörselskador. Det var vell lärorikt. Känndes bra att jag satt med och kunde förstå hur dom har det. Vi kom fram till att jag kanske också ska kolla min hörsel. kul kul. Men det kan vara bra att få det gjort.

Tänker lite på lägenheten :) Hur det ska se ut, när vi flyttar in, Hur vi ska tapetsera om och måla. Och när vi ska sätta upp mellanväggen och köra dit allting, det känns så nära nu. Jag ska flytta bort från familjen på riktigt. Klara mig själv och ta hand om mitt eget liv, ingen service längre. Betala för allting själv. Det blir med andra ord inget leva loppan jämt längre :( men det får man överleva! Jag ska visa att jag klarar det här! för det vet jag att jag gör. Och det känns tryggt att veta att jag alltid kan flytta hem igen :) På tal om det så tror jag inte att jag får jobbet jag sökte, så jag ska söka vidare! Ett jobb är ju ganska viktigt! Fyfan vad det ska bli kul! det ska bli så befriande att flytta! känna att man KAN ta ett eget ansvar. och ännu bättre om jag kan visa att jag verkligen klarar det. gå till skolan som jag ska och klara räkningar mm.! Ska bli helt spännande! Den 2 Nov bär det av :)

Arbetet på huset är i full gång! Det är gubbar överallt (okej, dom är typ runt 35-40 men ja tycker det är gubbigt) eller hur pappa? ;) haha! Det låter och bankar timmar in och timmar ut.. Ganska uttröttande faktiskt, men det ska bli spännande att se resultat. Köket håller på att bli klart =) Muren är färdig och spis och ugn med mera, håller på att foga golvet nu, sen badrum och tvättstuga har vi kommit en bit med också. Och dom smås rum är också klara, hål för dörrarna är utsågade och det är isolerat mm. :) Det känns bra. Eftersom att jag flyttar nu så kommer jag vell inte hänga med så mycket, lär ju vara typ klart när jag kommer hem igen :) (det här kommer förövrigt alltid vara mitt hem!)

Ligger och kollar på Svampbob Fyrkant! Underbar serie <3 haha! Det har gått ca 4 avsnitt idag och jag har sett alla :D (slapp, jag vet ) ;P Men när man är sjuk får man vara lat och slapp :D Det säger mamma! ;) Funderar på att jag kanske ska åka till mammsen i helgen? och övningsköra lite kanske, har ju teorin på tisdag och uppkörningen är nog ganska snart :) Så det är bäst att passa på!

Imorn ska jag till skolan what so ever! orkar inte sitta hemma längre! Det suger!! booring as hell! Ikväll ska jag plugga hydraulik.. Har prov på torsdag. (nästa vecka) men tänkte att ja ska plugga i tid :)
Funderar på om ja ska ut i kylan och ta en svinkall dusch eller något, eftersom att jag inte var i skolan idag så måste jag duscha hemma... i uteduschen :P (ååååh vad jag längtar tills badrummet är klart)
OCH vet ni vad!? Vi har badkar i lägenheten :D:D Har inte haft badkar på 1 år!! :D:D underbart!!

Har ni tänkt på att vintern är läskigt nära? Det är november snart! 1 nov förra året kom snökaoset, remember? Tänk om det händer i år igen :( Isf är det bara typ 2 veckor kvar tills den riktiga kylan kommer! Uuuuuh! får kalla kårar.

Nej nu vart det ett Jäävligt långt inlägg, men jag hade inget bättre för mig.. :P Haha! Ha en underbar dag!
Peace!!! <3

Vackert väder!

Det är nu eller aldrig! <3

Danish - Hur det än känns

Hittade en låt på internet som jag tyckte var bra! Här är en bit ur den! Verkligen sjukt bra! <3


Jag orkar inte mer nu får det vara slut
Jag knyter mina händer tittar upp så svara nu
Säg ska det va såhär e detta meningen
Allt jag vill är att i spegeln kunna se mig le igen
Och jag vet att om jag bara fortsätter kämpa
Fortsätter att hålla blicken uppåt så e jag på rätt väg
Mot dit jag vill nå
Där ingenting har vart förgäves när ens liv varit svårt
Och jag måste nu blicka framåt hålla hoppet vid liv
För ljuset är det som leder en när man bottnar i skit
Men jag vill kunna spola förbi stunder som denna
Det är för såna här tillfällen jag vill kunna blunda för jämnan
Och det som jag nu vill säga till dig e att
Försök inte gömma dig för verkligheten hinner ifatt
Du vinner i takt med att du lär dig och går vidare
Och inser att framtiden erbjuder nåt finare


Torsdag - Fortfarande sjuk..

Jag orkar verkligen inte med den här skiten, hostar upp fan allt jag har.. Och jag har verkligen inte tid att vara sjuk. inte nu. Har så mycket att göra i skolan! Men aja, inte mycket att göra åt det nu. Tänkte åka till skolan idag men när jag vaknade så kände jag att det inte var någon idee. lika bra att vara hemma och vila ut mig. annars kommer jag vell aldrig bli frisk.

I helgen tänker jag inte göra någonting alls! bara vara hemma och ta det lungt och antagligen plugga. Har ju prov på tisdag och torsdag. Sen måste jag ladda upp för nästa vecka. för nästa helg ska vi ju åka silja line ;)  och det måste man ju orka :) haha! nejmen den här helgen blir riktigt lugn. Kanske ska hjälpa till lite med huset för omväxlingens skull=) Eftersom att jag flyttar snart så kommer jag ju inte kunna hjälpa till så mkt mer.
Föresten så fick jag VG på mitt engelska prov :D Grattis mig! ;P och på måndag får jag tillbaka mitt Religon prov, och det kändes också bra! Vi får la se :)

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på typ AliG in dahouse :D Den filmen e fan klockren! Aja peace out bitches!

Mmmmuums!!! <3<3<3

Onsdag - Sjuk :(

:( Sjuk ja, fan!
Pratade ju med pelle senast i måndags om min skolgång, så vart jag sjuk igår. Men jag är stolt över att jag gick dit och gjorde provet iallafall :) för att jag tror att det gick ganska bra :D prov i judendomen och jag hade ju pluggat några timmar lixom ^^ så jag tror absolut på ett tillräkligt betyg! ;P

Gick och la mig när jag kom hem igår, i soffan. Somnade där typ 6? Sen gick jag och la mig i sängen vid halv 8 och somnade för natten. Och så vaknade jag HALV 5 i morse :S fett segt! Men jag somnade om vi 7 tiden igen och vaknade runt 12 tiden idag :P så man kan ju lungt säga att jag har sovit ut ;)

Nu tänkte jag gå ut och ta min första cigg på vääääldigt många timmar :P (min hals pallar inte riktigt) Sen tänkte jag ta och övertala pappa att vi ska åka och köpa godis och kakor :D haha!

Nej ha en bra dag nördjävlar! <3<3<3<3  Sweeeeto!

Sjuk... :(

Jävla skit! Nu vart jag dundersjuk iallafall :( Det började i lördags med feber, men den struntade jag i eftersom att vi skulle åka båten ;P Sen på söndagen verkade allting ganska brasamma på måndagen. fast igåår var jag lite hostig, men inte mer. Så nu så är jag SKITsjuk! hostar så mycket att jag spyr,, kan inte sova, kallsvettas, feber tror jag inte tt jag har men det känns då så.. PLUS att jag har ett bajsviktigt prov idag som jag MÅSTE göra! så jaag tänkte dra mitt trötta arsle dit kl 1 och göra det iallafalll. ¨
Jaja, sånt är livet :( nu ska jag kolla på tv och tycka synd om mig själv ;P haha!

Peace....

Helgen!

Helgen som varit,


Sitter i skolan nu och har Svenska, men jag har redan gjort klar min uppgift så ja sitter här och slappar =)
Snart kommer Anneli och Hanna hit :) Dom skulle bara ha en lektion så skulle dom våldgästa min skola ;P Så får dom se hur jag har det. Måste också träffa Humleeew (om hon är här) x) hahaha! Mååååste bara ha min laddare och mina hörlurar :P (och jessicas cigg) hähä! Hon glömde dom när vi var på krogen :) Så idag ska jag hem och PLUGGA! :( Har prov i Judendomen imorn :S Fett svårt!
Lördagen var underbar! Jag älskar att umgås med er! Absolut något vi missat den här tiden som varit :) Skönt att vi fått upp kontakten igen :) <3 Läääängtar till lovet :D:D Hade i vilketfall som helst skitkul! Först båten och Sen träffade vi Appelgren mfl i stan, så vi hakade på dom till K15. ;D Först vare lite segt, men det kom igång efter ett tag :) Så vi drog oss vell hemåt runt 3 tiden? tyyyp..

Sen dagen efter så fuckade sig ALLA bussar och eftersom att det var söndag så var det tamejfan inte lätt att komma hem... Åkte kl 17, kom hem kl 22.... Fick sjutts av Ante hem så det var ganska lungt iaf, Så drog jag, Anneli och Ante till hanna och snackade lite skit, sen drog jag hem och sooooov! :D Å nu ska jag kila ut på rast :)
Peace out babes <3

Nu vill jag att detta ska hända:
23 Okt! - Teoriprov som jag ska klara den här ggn ;)
27 Okt! - Ålandsbåten med allt folk från första ggn + fler ;)
30 Okt! - Halloweenfest I berga :D
2 Nov! - FLYTTAR HEMIFRÅN! :D  (Inflyttningsfesten blir troligen helgen efter om vi fått ordning på allt)


Haha! Ska JAG be om ursäkt ?! Då kan ni gärna ta och förklara för mig vad jag ska be om ursäkt för?! 
Lessen, men glöm det tjejer!
 

Fredag - Helg!

Ääääntligen helg :D Dags att blogga lite :)

Dagen har varit ganska okej. Skulle gått upp så jag hann med 7 bussen imorse, eftersom att ja skulle till doktorn. men försov mig (A) Så jag tog 8 bussen direkt till skolan :) Och när jag kom dit så satte jag på mig hörlurar, Och hör och häpna! Jag läste hela kaptitlet om bromsar, snackade inte med någon.. bara pluggade :D  kännde mig riktigt stolt efter det:) Sen efter lunch så var det verkstad, och då fanns det inget arbete över till mig :( (var sen så får skylla mig själv) :P hihi! Så han satte mig på att plugga igen, men då var jag inte lika taggad ;) Sen kom matilda och vi satte oss ner och skrev ett avtal för lägenheten :) (flyttar den 2 nov)
Sen drog jag till Jossis praktikplats, fick sjutts dit så slapp gå>:D så hämtade jag hennes hemnycklar, sen drog jag hem till henne och tog det lungt.. skulle hämta ett par brallor.. men ja vart kvar tills dom kom hem :P haha! fick vänta typ ... 2tim? Slööos! ;)  sen kom pappsen och hämtade mig :) dom hade vart och handlat till utbyggnaden :D kök osv :) Sen kilade vi hem och käka pizza:) såå nu sitter jag här och funderar på om ja ska vara hemma och ta det lungt så jag orkar dagen imorn (arbetsintrvjuv och ålandsbåten) ;) eller om jag ska dra med folket till vällingby!?
tror jag blir hemma:P haha nemne nu ska jag nörda vidare vid msn :D ;)

Peace out ;)

Baby, Whipped cream or choclate sauce?

BTW



www.nogg.se/anneliemyrberg




;) Kolla in!

Bra dag! :)

Såå, jag har en bra och en dålig nyhet idag. Så ja börjar med den dåliga.

Lägenheten i gamla stan sket sig....(börjar vänja mig nu) SUCK* men men,
MEN så ringde Matilda idag, och hon har en lägenhet i berga som hon och jag ska flytta in i den 1 nov :D
Ska träffas imorn och skriva ett avtal, och adressändra osv :) Så just nu är dagen på topp! :DPlus att i priset ingår gym, solarium och bastu:D
Sen efter att vi har träffats ska vi till vällingby :) med Jossi mfl. Sen på lördag har jag ju min arbetsintervjuv :D (Nervöööös) oooja :P Sen efter det drar ett gäng till Humla och förkrökar, (typ kl 11-12 på förmiddagen) För att sen åka ålandsbåt igen :D (jaa, vi ska förkröka innan förkröket på bussen innan förkröket på båten och sen dra ut på krogen) ^^ :P haha!

Idag... Skolan typ enbart :P Assegt!

Haha, den här jävla skitön händer det ju aldrig någonting på :P MEN idag när ja glider ner till färjan och ska hem är det värsta snutpådraget. Å där stog det 4 snubbar (en vart indragen i en polisbil och ivägkörd därifrån, en var SKITSNYGG! dom andra 2 var inge märvärdigt) :P hha, Och dom hade en 740 :D (vet dock inte vad som hade hänt)
Så det var dagen höjdpunkt :P

Och jag vet att du klarar det gumman! Du är stark som fan och du mår bättre utan honom! eller hur?
Nu kan du skaffa dig ett nytt liv och ett bättre :) (och nu har du ju faktiskt lyssnat och hört på vad vi sagt) :)
Tycker det är starkt jobbat att klara av det du gjorde nu. Älskar dig så mycket älskling! <3<3<3<3 :)

Nej nu ska jag göra något vettigt :) typ ta en uppfriskande promenad i regnet? ;) OR NOT!?


Sug din jävel!


You cry..
I cry..
You laugh..
I laugh..
You jump of a bridge..

I LAUGH EVEN HARDER!!

FJORTIS!!

Och du åxå, Falsk!

?!

Vafan hände nu? jag vill till skolan? :S

:P

Ledig !

Sitter hemma den här tisdagmorgonen. (okej det där lät lite för poetiskt)^^ Och det råkar faktiskt vara så att jag är ledig :) Och det är påväg en jäla banksnubbe hit, så jag var tvungen att pallra mig upp tidigt :( (eller kl halv 11 iof men...) :P haha, funtar på att dra in till stan och träffa Hanna och Anneli. Just nu sitter jag här med en kopp kaffe och ska kila ut och röka när jag skrivit klart.

Och gissa vem som ska på arbetsintervjuv på lördag då? :D Jo, jag ;) tänker inte berätta vart än för ja vill veta om jag får jobbet först ;) Och skulle jag få jobbet innebär det NADA problem när jag flyttar ;) då finns det lixom inga hinder kvar ;) (det gör det inte nu heller, men det är tryggt att veta att jag kan betala hyran nästa månad med) så så låter det nu :)

Och på lördag bär det av till Åland IGEN :D:D! Visserligen inte med alla grabbs den här ggn, utan jag, Sandra och Humla bara. Tror vi, kan ju hända att några fler henkar, men jag tror dom flesta siktar in sig på lovet då vi alla ska åka igen :D:D man blir fan beroende av den där båten :P

Nej nu ska jag ut och synda :)
Peace out <3 Sexyyyyy!


image18

Ta mig tillbax!

image17image16image15image14image13


Hppt://Anneliieee.bilddagboken.se


Sööndag!

Myyycket har hänt! ska försöka skriva det kortfattat, kul som fan har det vart iaf :P

Jaa, vad hände i måndags? tyyp Annelie ringde mig och frågade om jag ville flytta hemifrån. JA tack? Så vi 4 tjejor skulle flytta till en 3a i rågsved. massa mys! Så vi började planera det, skulle åka och kolla på lägenheten i tisdags men det var inte så för att snubben kunde typ inte ^^ så det vart framflyttat till onsdag. Men då sket det sig också, vi drog in till stan men då ändrade han tid bara sådär, så det vart inte så heller, så det var framflyttat till torsdag. Och då dro jag och Hanna in till stan och åkte till rågsved, varpå han ringer och säger att han ska dra och gymma och kan inte förän kl 9, men då går våran sista buss från berga så det sket sig då åxå, pucko! Men vi fick iaf se till området, och det kanske inte var det mysigaste jag sett... :P men men. vi drog hem iaf. Och på hemvägen ringer Bullen när vi är i gamla stan. och ja säger på skoj : du vill inte ha 2 inneboende? Jo säger han då! haha! shit man! så vi drar upp och kollar läget på lägenheten, en jättemysig 2a i gamla stan :D ÄLSKA! så vi planerar att vi ska flytta in snart, ska leta fler lägenheter dock och se vad det blir. 

Såå i tisdags så var jag på bio med hela mysiga klassen :D skitkul var det! måste vi göra om alltså!

Onsdag vart det TEGEL!? hahaah! trodde aldrig ja skulle hamna där^^ men man gör ju allt för en som fyller år ;) haha! så jag och Annelie kilade dit och festade gäärnet, kom hem typ halv 5? skitfulla..... fyfan! (det här kommer bli ett låååååångt inlägg^^) Sen dagen efter så drog vi till stan och skulle kolla på lägenheten, meeen mådde inte så bra så vi drog hem ist, och sov :P haha^^  Sen på fredagen var jag ledig :D och tänkte att  jag inte skulle dricka på fredagen för att palla båtresen på lördagen :D haha! sagt och gjort, jag drog hem och sov efter en heldag med Hanna i stan.
Och igår gick jag upp halv 10 (och ja, jag tycker det är sjuukt tidigt ;D) och mötte Hanna på bussen, vi skulle kila till roslagsnäsby och träffa Humla, Sandra och alla elgrabbarna :D tror vi vart 20-23 pers? Så vi börjar kröka å fest på eckeröbussen, (kl var 13.15:D) haha! kommer fram och går direkt på båten och festar gäärnet! Sen vettefan vart all tid tog vägen? den rullade iväg, och mycket med mera hände :P hah! typ att Hanna.... försvann när vi kom tillbax till sverige och ringer dagen efter och säger att hon Är kvar på åland? med ngn snubbe hon träffade på båten!!!? ASSÅ^^ Och när vi hade kommit av båten och såg att hon var borta helt var vi tvugna att dra, för vi tänkte att hon ringer vell sen så fixar jag ngn som kan hömta henne vi eckerö... Men nejdå, jag hade hennes väska, mobil, legitimation, hennes jacka, hennes bankkort.. Ja fattar inte vad som hände!? och jag köpte en limpa cigg och smirnoff på båten som bara försvann spårlöst? Vi drog iaf vidare till Tegel?! IGEN?! vafaan! och där festade vi gäärnet, och när jag och Humla skulle gå till bussen kl 3 så inser vi att sista bussen gick kl 1... ojdå:P så vi knatar tillbaka till restrerande grabbarna och drar med dom till Vallentuna och slaggar hos ngn "hamstern" som åxå går el.. :P haha! Sen när vi vaknar kl 9 på morgonen av att HANNA ringer och talar om att hon glömde gå av båten och sitter fast på åland och har gjort hela natten så va man ju inte så pigg,.... ? Dumunge!! så det var till att ringa hennes päron^^ och fixa hem henne.. nu är hon påväg hem men .. jaa, sen kom Annelie och Ante och hämtade mig vid färjan och hade lite terapi ^^ haha! men nu är allting lungt, Hanna kommer och hämtar sina grejjor snart när hon kommer hem.. (förutom jackan, för den hade jag lämpat över till Jocke som tog hem den till sig, så det fick jag veta i morse :P) så den får ja av honom i skolan imorn. ha! shit jag förstår inte mkt av gårdagen alltså.. mkt suddigt :P hha kanske drar nästa vecka igen ;D eller? men då ska jag nog se till så att ingen slaggar över på åland igen.. aja shit nu vart det  mycket skrivet :P

Hare bra till nästa gång ;)

SNYGGO! ;D


Tisdag

Såå, nu ligger jag här i sängen :) fett skönt att ha kommit hem efter en tuff dag ;)
Gick till skolan som vanligt i morse, täffade hanna på bussen :D så vi snackade lite om lägenheten osv. sen var det 2 lektioner, första eng sen idrott fär vi hade pingis enbart, eftersom att vi skulle till stan hela klassen och kolla på bio ( The english man tror jag den hette) med micke, våran svn/eng lärare :D hade fett kul!!! ;D han e fan skönaste läraren i historien :P den såg vi iaf :P Men innan det så hade dom på biografen klantat sig, så vi fick se filmen 2 tim senare än vad vi skulle, så hela gänget drog till Pizza&Kebab och käkade :D sen drog vi till espresso house och drack kaffe :D SEN kollade vi på filmen :P

Och efter det så drog några hem och några stannade kvar en stund, (jag, Jocke, Kloiber, Patrik och Tobbe var dom som stannade) så vi chillade runt lite och sen träffade vi anki (Puttes brutta) och hennes kompis och gick till kungshallarna :) sen väntade jag på martin som skulle möta upp mig istan för att fika, men klockan var ganska mycket så allt var typ stängt^^ så vi sket i det :P istället fick jag sjutts till östanå :D Snäll grabb detdär! :P haha!
Och där på färjan igen träffade jag hanna :D haha! och ännumer snack om lägenheten ^^ ;D

Och nu är jag så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen! kommer somna som en GRIS! :P GODNATT!! See ya next time ;)

Lycka till :D:D! fett glad för din skull ;)

PUSSSSS <3

FLYTTAR!! :D

Jahaja, nu gick det minnsan undan. :D
Det visar sig att jag ska flytta den här veckan, till en lägenhet i stan med Annelie, Hanna och April. Det KAN ju inte bli bättre! Planerar att flytta framåt torsdag-fredag, Och är inflyttad till helgen. :)) Fyfaan va soft!
Och det slog mig på vägen hem att jag faktiskt SKA flytta. ? Och då gick tankarna mot familjen, som jag då kommer att sakna såinnerligt :( klart jag kan komma och hälsa på men det kommer ju inte vara samma sak. Och Ellinor vart jättelessen :( Älskling! Men jag kommer komma så ofta jag kan och jag tänker på er jämt! <3 Men jag vet att ni förstår att det blir en befrielse och att jag behöver prova på dethär :)
Såå i helgen har man eget :) hihi!
Sen på lördag blir det Eckerölinjen med Humla, Sandra och elgrabbarna ;) plus dom som redan är på båten :D (hoppas du åker) ;) haha! nej nu ska jag ringa Annelie och kolla läget, och leta upp papprena till mitt sparkonto och packa!!!! :D Mwahaha!

Goodby my friends ;) <33

RSS 2.0