Sug min!

Haha, ja precis!

splitter nya blåa glänsande sockiplast!

Det du håller för sant är någon annans lögn, och ni kommer att kollidera.Så vakna din jävel du måste se, och till och med acceptera! 



Be carefull what you wish for, you may just may get it

Oj, nu var det bloggtorka. Länge sen nu. Bara för att bajsdatorn hos mamma inte funkar som jag vill att den ska göra. Skitdator!

 Just nu sitter jag hos Tippen och väntar på att få åka och träffa Simon och Ellinor :D Mycket länge sen och jag saknar dom så jag går sönder! Jag ska ta med dom på Idol ikväll, dom älskar det programmet och var mycket lyckliga när dom fick höra vad dom skulle göra =) Ska fika med Ingela innan också.

I veckan har jag jobbat, jobbat och jobbat ännumer. I måndags blev det runt 16 tim. Först Audi sen derby. Dock jävligt kul! Imorrn blir det inte heller särskilt mycket vila. Jobb på dagen, sen vidare på födelsedagsparty för Jimmy som fyller 30 :) Grattis Jimmy! Söndag blir det förhoppningsvis vila, eller bandy kanske? Det var ju hyffsat länge sen nu.

Sitter också och väntar på en mycket trevlig nyhet och jag hoppas verkligen att det blir som planerat! Skulle vara så jävla roligt! Får veta på måndag <3 Isf exakt ett år sen sist :D

"I dont mind spending everyday"

Nu ska jag gå och mobba Rickard medan han diskar :D sen ska vi åka. Hare king!

Nickelback - Rockstar
Volbeat - The gardens tale
Infected Mushroom - Become Insane

Depp

Depp var det, kanske höstdepp? eller bara skitliv.. just nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. med det mesta då. Allt är knas och lite mera knas. det blir vell bättre snart. Hopefully.

Snart ska jag på begravning, kommer vell bli sådär. Sen efter det ska jag hem till Tippen och ha en deppkväll. Det är synd om honom med för han dumpade just en otrogen flickvän... vad säger man ? Didnt see that one comming?

Jaja nu ska jag fixa klart mig, sitter hos martin och ska snart gå. Hejsvejs på er!

My sex and the city life is over! Eller?

Hmm, sitter hos Sofia nu :) har precis duschat. Ganska trött dag men vart dock lite som en duracellkanin senare p¨å dagen :P Träffade ju damen här och då jävlar satte det fart på tillvaron :) Fnitterfest here i come!

Imorrn är det samma som igår, Sanningens ögonblick blire då^^ haha sjukt kul! Nu ska vi glo på film och sen sova eller något :)

Kommer inte på någon bra replik

Oj, nu var det länge sen jag bloggade senast. Våran dator har varit pajko och har inte kunnat användas. Men nu tack vare lite hjälp från martin så är den fixad :)

Har ju varit i tre veckor på min praktik nu, och jag tror inte att man kan trivas bättre än vad jag gör :) Partade med gänget igår, och det var länge sen jag skrattade så mycket :P Jag har fått höra saker som folk inte vill att jag ska ha hört, helt hysteriskt! Har också fått veta att jag ska få tandställning.... :( dock blir det bra sen men hur kul kommer det vara?

Imorrn ska jag ta med mig Therese och Jessica på sanningens ögonblick :D det ska bli superkul!

Har faktiskt inte så mycket att säga. Bara att jag vill härifrån ett tag, jag behöver en timeout nu.

Faith just play

Just precis så är det, det bara leker med dig! 


Du vinner i takt med att du lär dig och går vidare

RSS 2.0