Highschool musical 2

Iiiih :D Jag älskar dom filmerna! Dom är sjukt bra! Tyvärr hinner jag inte se hela för Espan är påväg hit :) (dock är det bättre;))

Nu ska jag hoppa in i duschen! Puss hej!

FITTA HÅLL KÄFTEN!

Dö! Öppna aldrig någonsin käften åt mig! Äckel

Jag har pissat på fel bög! Du ska dö!

Buuurp

Har fått klagomål om att jag varit kass på att blogga senaste tiden, så here we go! ;)

Sitter och äter Tortillachips med Jalapeno och sweet tomato smak och doppar det i cheddardip och stark tacosås:D
Tog nyss ett helt mysigt bad med skum och tända ljus! Ikväll kommer Espan hit :D Haha han var lite rolig igår asså!
igår var jag som sagt på jacuzzifest. Säger inte mer än så :)

Längtar redan tills ikväll! Nu ska jag kolla klart på Jönssonligan och cornflakeskuppen! :D Hur rolig som helst! Jag är nog fortfarande lite kär i Dynamitharry ;)

Och Carro, allt kommer ordna sig! :) Även om det inte känns så så kommer livet gå uppåt igen. Det kan ju inte gå så mycket mer ner lixom :P Vänner som behandlar dig som skit är inte värda att kalla för vän. Och nu vet du hur Johnny mår, att han kommer ut. Försök bara se framåt och tänk inte så mycket, (det kan börja brinna) ;)
Du är en bra vän och jag kommer stå vid din sida och tvinga i dig mat och allt vad det nu är tills du inte behöver mig längre!

Nejnu jävlar! Hejdå bitterfittor

Boujah!

Usch usch! Jag mår inte bra idag.
Öl och jacuzzi var ingen fin kombination när man reste sig upp!

Vad händer idag då?

Jag vet vad jag vill göra, ses vi? :) -Baby

JULGRAN!

Vi fixade nyss en julgran ffs! Den blev fettfin asså! :) Just nu har vi tända ljus i hela kögenheten och en pyntad julgran som är snyggast i Sverige! ;)

Bror och Carro sätter fast stjärnan :)




Så fint blev det :D
        

God jävla jul för fan idioter! ;)

Ohlalala

Dan före dan före doppardan? Är det inte det idag? Jag vet inte, men det låter bra.

Kom precis till Berga igen :) Carro ska kila ner till Akterbaren, men jag tror inte att jag ska följa med. Ska vänta på min bror och gå ut och fixa gran ;) Kanske drar ner sen ändå, vem vet :)

I  fredags var det ölkväll hos Tippen, dock inte helt lyckad! Eller jag tycker det var kul. Men vissa, nämner inga namn, gjorde bort sig litegrann. In mot morgontimmarna drog vi hem i Taxi och sov. Jag hade med mig bror och Fina hem.
Lärdagen bestog av en bussresa till mamms och julbakade hela dagen :) Sen åkte jag till Espan och chillade. Efter en timme eller så så bombaderas vi av Sara, Erika och Micke som hade partat lite :) Dom stannade en stund. Sen när dom drog så kom Pumba och två Karlar till. Sen fick vi sova :P
På söndag förmiddag träffade jag Febban vid ica och hängde på hem till han och Sara. Tog det lugnt ett tag och lekte med världens sötaste Adam. Sen drog jag, Sara och Erika ut och red i lite mer än en timme :) Hur mysigt som helst! Strålande solsken och jättemysigt!
När vi var klara med det hängde Sara och Febban med till mamms och käkade middag. Kätt och skitgod potatisgrejjs med massa såser! Hur najs som helst! Sen åkte jag till Espan igen och det vart film! :)

Imorrn ska jag och bror ut till Papps och förbereda innan jul :) Hoppas på att det blir Rindö, men kan bli ljusterö. Vi får se. Juldagen blir med hem till Mamms och fira där.

Nu ska jag försöka bli av med mig förbannade magvärk! Vila en stund kanske ?

Hejdåhejdå!

-Baby
 

OTH & Smink?

Man ska aldrig sminka sig under tiden man tittar på OTH. Det slutar bara med att sminket rinner ör att man sitter och grinar, sen får man tvätta bort allt och börja om.

Drömmar

Varför slutar jag inte drömma? Försvinn ur mitt huvud!

Sitter och kollar på OTH :D <3 Som ni vet så tycker jag att det är världens bästa serie! Jag har dock sett nästan alla avsnitt som går från den här sesongen, men dom är fan lika bra ändå!
Snart kommer carro hem och vi ska dra till Tippen och dricka lite bira :)
Nu är pausen slut så nu har jag inte tid för er :)

Bajs!

Honey honey, tuch me baby!

Det är fel! Du gör fel fel fel! Sluta bara! Det är försent. jätteförsent! fan!

Sitter hos Carro och får spatt! Blir så less, varför nu!?
Carro badar, jag kolla på lite youtube klipp från mamma mia, ska försöka övertala Carro att vi ska gå ner och hyra den snart :) Imorrn är det fredag, tänkte shoppa med bror men tror inte det blir så.
På kvällen ska jag, Carro och Elsa till Tippen och dricka bira och spela guitarr hero =)) Och på lördag åker jag upp till mamma och ska vara med och julpyssla lite.

Voulez vous -

Tjejmiddag = Hönsgård

Men det var kul :) tack så mycket för maten Jossi! Det var galet gott! Förätt, varmrätt och efterrätt :)
Den bestog av Jossi, mig, Lillian, Mischi, Alex och sen kom Anki. Senare när vi ätit klart och så så gled Carro förbi, och sen kom Espan. Lite senare kom Staffan hem och sen Jespur. Klockan var typ 5 när vi drog oss hemmåt, Vi kom nog inte i säng föräns halv 8-8... Trött? Nje inte så farligt faktiskt. Vi vaknade runt 2 idag alla tre så =) vi är utvilade .

I fredags var jag hos min far med min bruur, vi åt jättegod middag, vilket var lite svårt eftersom jag precis hade fått tandställning. Men det gick =) Sedan kollade vi på idol-finalen. Inte för att jag är så insatt men det var bra att Kevin vann! Dock gjorde Alice vinnarlåten bäst. Det var svårt.
På lördagen gick vi upp vid 9 och åt en riktigt mysig familjefrukost, sen satte vi oss framför tvn och gjorde lite julgodis och tittade på Mamma Mia, den var sjukt bra! Det bästa i hela filmen är när dom dansar på bryggan xDhaha!
Sen tog vi Julia, (Badbil nr 4) och drog ut och gassade på fyllestigen. Det kunde gått illa :D

Nu sitter jag och tittar på Roc 08 med Espan. Vet  inte vad ja ska hitte på idag, men det visar sig. :)
Carro har gått till jobbet.. Det blir ingen bandy idag :(

ÖNSKELISTA!

Jag önskar mig en sak! Enbart. Och det är pengar.
pengar som jag ska lägga på en resa till Mexico, eller pengar till en tatuering.
Iaf en början till det.


Ikväll är det tjejmiddag! :)

I wont be the one you call 4 in the morning anymore!

Övertexten säger allt.

Som ni ser sover jag inte än, ska upp om 1 ½ tim och gå till tandläkaren ... kul va?

Svårt att sova?

Jag gick och la mig 17.00 idag, väcktes av att carro skulle till siavash kl halv 22.30 typ. Sen kunde jag inte somna om :( Nu sitter jag och tittar på N CIS och ska upp om 5 tim :/ Jävla bajs! kanske ska joina carro?

Hejdå!

Stolt över min bror!

Det kan man ju lugnt säga!
Linus Myrberg, jag tycker att du har varit riktigt duktigt dehär året! Jag är riktigt stolt över dig.
För er som inte vet det så fick min bror Linus veta att han var mjölkalergiker för ca ett år sen. Han är alergisk mot all som har med mjölk att göra! Mjölkpulver, laktos osv. Allt. Då var han 7 år.
Den nyheten tycker jag att du har tagit så bra, du har varit lugn med att dricka solhavre och sådana saker och aldrig tjaffsat emot. Du har varit så duktig! du är en förebild för barn, och den dagen jag får barn vill jag ha en lite Linus Junior :D Mamma och Adde har gjort ett bra jobb med dig och jag älskar dig Lillebror <3 Du är bäst i världen!
Idag fick han äta choklad för första gången på ett år, för att alergin kan växa bort i så ung ålder. Så nu får han prova mjölkprodukter igen, lite i taget. Idag fick han äta choklad och han var så lycklig! Om allt går bra ska du få något rigktigt smaskigt i julklapp gubben! Älskar dig, du är en helt underbar bror! <3




Sen har vi ju mina andra söta syskon Simon, Fredrik och Ellinor :)


BRATZ?! Böööh

BRATZ........ Carro, vafan tänkte du?!
Vi var nere och hyrde två filmer igår, sen började vi titta på den ena.
Asså.. Skulle jag träffa en brud som ens påminde om blindinen skulle jag slå in pannbenet på henne! Kolla på Bratz så förstår ni varför! Och jag tycker jävligt synd om regissören till den filmen, han kan ju inte må särskilt bra? Jag borde stämma honom så han får betala ut skadestånd till alla som sett filmen och fått men för livet! Vi kunde lika gärna kollat på bambi! Å andra sidan så är den bra!

Nu till det oviktiga! Jag har sjukt tråkigt!
Jag sitter och tittar på OTH, vilken är det sjukt jävla bästa serien i hela världen! Jag lovar!
Jag lyckas nästan alltid grina, och alltid när serien är slut så blir jag bitter! Den är så sjukt bra! Längtar varje dag! Jag är kär!



Nej nu ska jag titta klart, sen kommer Carro hem =)

Puss hej!

- Baby

Måndag - Ny vecka

Ny vecka, nya tag?
Japp, faktiskt! Jag har varit riktigt duktig idag. Först gick jag upp skittidigt och åkte till farbror astmadoktor, där var allting bra. Sen möter jag mamms i Danderyd och vi åker och fikar och har ett ganska så känsligt snack, som  vanligt när vi pratar om den personen så börjar någon grina av oss, oftast mamma ;)  Vi saknar dig ska du veta! Du kommer alltid vara en enorm del i våra hjärtan!
Sen efter det så gick jag till arbetsförmedlingen och skrev in mig, vilket är bra va? :D ska på möte nästa vecka om lite prylar =) Handläggaren jag hade skrattade lite åt mina val till jobb att söka, men sen förstog han vad jag var utbildad till :P  Sen ringde jag skolan och fixade lite saker. Nu sitter jag hos Carro och är lite irriterad faktiskt :/
Igår var jag hos E :) Mys!

Fredag - Tandställning sen till pappa.
Lördag - Julbak och sen tjejmiddag
Söndag - Bandy?
Tisdag - Köra mamma och agera barnvakt.
Onsdag - Arbetsförmedlingen

Snart är det fan jul!
Bra eller dåligt?


Söndag - Snart jul

Det är typ sjukt nära till jul nu. Jag tycker att vi kan slopa julen! Inte helt, alla små ska vell få ha sin jul, för det är otroligt mysigt som liten, men varför ska man hålla på att köpa juklappar till varandra i vuxen ålder? kan man inte unna sig själv en egen julklapp istället? Så träffar man familjen på julafton och bara äter gott och har trevligt? (självklart ska barnen få julklappar)

Idag är mina planer lite sådär, har degat framför tvn hela dagen. Ska snart äta middag som Belive it or not - Carro lagar!!
Även kallad Bruno. Får se om vi får matförgiftning nu då ;) Efter middagen ska jag ner och ta tag i min tvätt! i ca 3 tim. Tänkte tvätta igår, men det fanns ingen tid. Och om jag har tur så blir jag hämtat av E sen :) Det får visa sig

Nu mat - Baby.

Vill gå på Takida igen <3



Jag på min student :)


"Baby"

Trött? Oja! Ska snart sova, men fastnade här en stund först. Han verkar ha gått och lagt sig :( Bitter? Nejdå.

Idag har jag vart hemma och degat hela dagen med Carro, vi var förbi hennes syster en sväng och spelade lite Buzz. Sen drog vi hemmåt, hyrde två skräckisar och tittade på Saturday night live, HAHA sjukt roligt! det ska jag börja följa! Sen vart det Capidity eller vadfan den hette. Ganska kass film men den fick duga.  Nu blire suss!

Vill egentilgen vara någon helt annanstans nu! :)

Lördag!

Vadfan är det för datum? typ 6e?
Shit vilken kväll! Helt otippad, vad hände lixom?

Ligger i soffan och glor faktiskt på Halal-tv. Haha! dricker cola och äter lasange.. Dags att sova? eller festa kanske ?

iiiiingen SLbuss, för hon har tagit körkort!


Grattis som fan Sarah, du fixade det! Nu är det du som blir fyllechaffis ;) Puss på dig!


Tidsfördriv

18 snabba frågor.  (om ni följt bloggen har jag den här listan i ett tidigare inlägg, men med anourlunda svar!)


om du inte kopierar & svarar innan 5 minuter
kommer den du älskar mest dö imorgon !

SAKER OM DIG SJÄLV:
1. är du singel?:  Jo
2. är du lycklig?: Ja
3. är du uttråkad? Ja, just nu för jag kan inte sova!
4. är du ledsen?: Nää inte idag!
5. är du italienare?: Nej?
6. är du cooliing? Haha du snackar med kungen!

SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV:
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Inte kärlek kanske, men förälskelse?
2. har du någon gång blivit sårad?: Ja
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Ja :)
4.har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Ja
5.har du strulat med någon under de två senaste veckorna?: Ja :)
6. gillar du någon just nu? Kanske

SENASTE:
1. telefonsamtalet du fick?:  Öum, ingen aning, minns inte :) Henke tror jag
2. personerna/personen du var med? MrE :), Carro och Johnny
3. roligaste grejen som hänt? Årets skämt! Jag ska få tandställning
4. personen du smsade?:Papps
5. du tillbringade natten med? MrE :)
6. du kramade?: MrE


RSS 2.0