FÖR AJJA TAR STUDENTEN!!!!

Heeeeelt sinnesjukt alltså! :D
Jag går ut, med betyg, klarar mina 12 år i skolan, skafar jobb.. skaffar ett liv! Sjukaste känslan jag vart med om ! ingen överdrift!
Sitter i skolan, ska snart ha mösspåtagning:D Ska bli galet kul! Fontänen några timar, sen grillfest i enskede. :) sen utgång :) hihi! fan vad lycklig jag är idag!

Måste bara säga att jag har fan riktigt bra vänner! Älskar er megamycket!

Och min mamma är bäst! :) <33

Bloggtorka

Nej det blir inte så mycket bloggande numera.. You must live with it..
K var här hea helgen :) massa mys! Bio igår, The eye. Sjuukt bra film! Se den!

Var och spelade bandy idag, kul kul! Imorn ska jag till K. :) men nu ska jag titta på en film och sen sova!

Hejhej!

Kukskalle!

Ajja kom precis på att hon kommer att få vara nykter på sin mösspåtagning :'( FAAAAAAAAAAAN! va tråkigt!
hora!

Godnatt!

Nu ska jag och Sofia sova :)

Tillfrisknande

Vilket väder! Helt galet mysigt, lite synd att man sitter hemmma och ruttnar i skogen. Var ute nyss och tog en cigg i solen i bara linne, mmm :) Mår mycket bättre idag. Så imorn tänkte jag köra Adde till centralen för han ska till liseberg med jobbet, sen tänkte jag svänga förbi tegel och ta en cola med Tippen, Jessica och några fler. Ska plocka upp Kalle med. Dom ska ju givetvis dricka öl... :P Men det får inte jag göra förän om 2 veckor typ. Så nykter valborg för mig!

Sen drar vi hem mot norrtälje, kanske förbi vaxholm. vet inte än. Sen ska jag vara barnvakt åt bror min tills på söndag då vi ska hämta adde igen :) Nu ska jag trött och tråkig som jag är lägga mig framför tv och somna igen.

Jag är hungrig!

6 kilo

Ajja ställde sig nyss på vågen..

6 Kilo har jag gått ner på min sjukhusvistelse :/  Det är nästintill anorexi här asså...
Måste börja äta upp mig...

Sommar och sol?!

Hej allihopa!
Vaknade nyss, med en smärta som var mildare än vanligt men ändå inte rolig. Så jag tog mig ett piller, låg kvar en stund. Och bestämde mig sedan för att försöka göra frukost. Så jag klampar upp och in i köket, där jag inser at jag inte orkar göra i ordning ngn frukost. när jag skulle vnda ill sängen fastnade min blick på tempmätaren utomhus som stog på 20 grader?! Hur mycke har jag missat när jag legat inne?! :S hela jävla våren har jag ju missat..
Så jag ska försöka orka ta mig ut i solen och ta en cigg, så länge jag orkar.. sen blire bingen. nu börjar smärtstillandet slå in så hejdå!

Heybaberiba

Hemma från sjukhuset. efter 4 dagar.. Helt otippat!
Tack alla som var där och hälsade på! Ni gjorde det lite lättare ;)
Nu är det bara vänta på att såren läker så man kommer på benen igen ;P

Att du inte ens kunde bry dig om att komma till sjukhuset! det är ungefär som att jag inte tänker komma på din begravning, för du märker ju ändå inte om jag är där... Tönt! 

Time to forget.

Jo precis! Nu är det dags att glömma! Bäst för oss alla :)

Idag har det vart mys! bara slapp, sov inte mycket inatt, så jag sov på dagen istället och missade tyvärr praktiken. men det gjorde inget :) Imorn ska jag leka med Sarah och vi ska till KBC, sen ska jag hem till K. Lördagen består av en fotbollsmatch och sen bär det av till ununge :) För att vara chaufför åt mamma när hon ska ut med sina arbetskamrater :) Också då med trevligt sällskap ;)

Nu är det dags för bingen, jävligt trött som sagt! Jobbigt att sova själv :P

Ses imorn töntar! :))

Hejsvejs!



K tu eres guapisímo  :)

Och så hoppas vi att ingen förstår!

Hola, estoy en mi amiga Sarahs escuela. Historia B es la lecióne ahora. Yo estoy en la escuela para son las tres. Sarah es mi amiga mejor, y despues yo vuleto a casa de K. Yo pienso obligado Sarah acompañando mi a vaís de alguna restaurante para beber bebidas diferentes.




K tu eres guapisímo

image11

Vem gör så?

Ni vet såna som ser lite nördiga ut, som inte alls hänger med i modet utan har fastnat i bondegarderoben från 70-talet, med en sliten grå fleesetröja som ser ut som fårskin typ. (eller ull eller vad det heter) Eller byxor som liknar någon typ av manchester. För korta dessutom. Usch!
2 stycken sådana satt på bussen häromdagen när jag var på väg in till stan. Kille och tjej. Vet ni vad dom gör!?
Dom sitter och petar varandra i öronen, inte bara peta lite, utan verkligen gräver ur allt gegg som kanske fanns där. Det var det äckligaste jag sett på länge, förutom tanten som plockade upp min gamla macka från en soptunna i tekniska, och åt den.. ganska äckligt det med..


TakidaTakidaTakidaTakidaTakidaTakidaTakidaTakida!

Japp, så sant som det var sagt :) Ajja var på Takida igår och det var sjukt kul! SJUKT !
Det kommer hända igen ;) Efteråt drog vi till Enskede och sov, somnade ganska fort.

Helgen bestog av filmkväll i fredags med Kalle och Jonnie och Jessica :) Hemma hos Jessica. Vart inte så mycket filmkväll, det råkade komma några fler och Jessica kom inte hem förän på natten :P men men. Trevligt värre var det .
Lördagen var också ganska slapp! Tänkte vara hemma och bara ta det lungt, men jag och Sarah kom på att det kommer vi inte lyckas med ^^ så vi slutade tjafsa emot och Satte segel mot stan! "K" vart det ju igen... Men först till Sarahs man. Sen som det massa roliga grabbs till K och vi sjöng som vanligt.. Sen kilade jag, Sarah och Kalle mot vaxholm hem till prulle... Där var det ju något av en fjortisfest, så vi stacka ganska snarligt.. Fick sjutts till engarn, kommer inte ihåg och gynther eller Lindhe körde? ^^ Haha, i vilket fall som helst så drog vi hem till Jessica, hon hade lagt nyckeln innanför utterdörren, som var låst.. så vi kom inte in :/ Men men vi deppade inte ihop för det. Drog upp och sov hos Roger. Sen när vi vaknar söndag morgon så ringer Niklas till Kalle och säger att han inte kan gå på Takida, så jag fick gå istället :D:D sååå kl 9 på morgonen dra vi till enskede. :P thats all i think.

Ikväll är det Hammarby - Aik! :D Ska troligen se det Med K, får se hur det blir :) bestämmer mig snart. nu ska jhag hem och säga hej till min mamma^^ :P för en gångs skull.

Hejdåhejdå!

Bara för att Ajja ska på Takida!

Hinner inte men kul som fan kommer det bli :D Kan man ha mer flyt!?

Sarah, jag sover inte hos dig. Sover i stan. <3

Vaxholm!

Utgång på ingång som sagt + beslutsångest...

What happens happens, right?

Bye bye!

För att jag tycker om Jessica

Ska ner till Vaxholm nu till Sarahs jobb :) tjacka lite tagg =)

Igår var jag på Coheed and Cambria i medis Med Kalle och två kompisar till honom, hade galet kul! :)
imorse sov jag för länge så jag missade min hållplats :P så jag kom lite sent.
men Malcom var glad ändå, dock var jag galet trött hela dagen! :P  Imorn blire film hos Jessica, och Jonnie vill att vi kommer och plockar upp honom på arlanda, fixar vi en bil så gör vi det :)  kanske kan dra och sno hans ^^

Har bara legat och degat med Jessica och kollat på Hipp Hipp Hora och Det blir aldrig som man tänkt sig. Jättemysigt!
Så nu ska vi köpa cigg. 

Hejsfejs! ;)

SARAH, LOLLO! - Kolla in det här!

Hittade på youtube, läs vad den heter! xD

Hahahah älskar er!

http://youtube.com/watch?v=sw66PqN6D_4

HAHAHAHAHAHAHA

http://www.youtube.com/watch?v=7X0_4M4nwjs

Vaxholm!

Sitter hos Jessica nu :) Har vart hos Sarah och hämtat lite prylar. var och retade hene lite på hennes första dag på jobbet :) kunde ju inte låta bli! Och imörra ska jag på konsär. och på praktik!

Nu ska jag och jessica göra nudlar :) sen titta på film och mysa!

För att komma på en rubrik..

Kan ju tala om att jag är riktigt trött! Helt galet. Skolan försov jag mig till, bara en kvart så inte så farligt men, när jag kom hem gick jag och la mig :P och sov till halv 9. så nu hade jag planerat att gå och lägga mig igen.

Mamma plockade upp mig i täby idag, så jag fick åka bil hem. Men hon fick ont i magen så jag fick köra resten av biten. ;( men jag sörjer inte för att köra.

Vaxholm som gäller imorn, Jessica har bjudit hem mig till sin boning då hennes pappa åker till prag var det va? så vi ska ha massa mys! det gör det lättare att komma till praktiken med :) Och på onsdag blire ju konsär och grejjer :P väldans trevligt!

Nu tänkte jag ta en nattcigg och sova!

Hejsfejs tupp!

Måndag!

Äntligen en ny bilddagbok!

http://AnnelieMyrberg.bilddagboken.se

Tänkte passa på att lägga upp lite pics



En sommarbild

Inget smink, ingen plattång, inga bilnycklar.

Nu kommer det:

Fredag åkte jag till danderyd och mötte upp min söta sarah. Sen drog vi till kickis. Där vart det en del att dricka. Och då vart det ingen sång :( Tog oss vell hem runt 4. Var i tekniska kl 03.15 kanske, då vi upptäkte att bussen gick 03.50. inte kul. Vi kom hem till Sarah runt halv 5 kanske? Då gick vi och ja oss.

Lördag morgon vaknar jag av att Sarah sträcker in huvet lite försiktigt, : ajja, vill du ha äggröra?
Neee det vill jag inte." Klockan var vell kanske 11? Sen släpar jag mig upp och går ut i köket där hon lagar äggröra till sig själv, och då inser jag att jag faktiskt ville ha det. Så serverad frulle fick man :)  
Sen kom vi på att vi hade kommit på en toppenidee att dra kickis igen dagen efter... jaa. sagt och gjort. Men innan dess var jag tvungen att åka hem och lämna brors busskort och sden vända igen. Mycket buss den dagen. Kom tillbaka till vaxholm halv 7 och möter en Sarah och en Loo, sen vart det massa god middag :) ceasarsallad hade dom gjort :) mums, och hallonsoda ;) Sen beger vi oss.

Först till en bar av något slag med jaa, Sarahs och Loos män. Låter det vara sagt så. Sen kickis, där vi igen träffar Jonas, Sarah lilla fling. Och hans vänner, vi sjöng och hade skitkul. Sen lämnade dom mig i stan med 2 stycken jag aldrig träffat förut :/ inte kul. Men av dom fick jag iaf en disneyskiva^^ Ska tydligen på konsär på onsdag också. :P Så idag kom jag hem ruint 3-halv 4. Och då var det bara att åka hem och åka till hallen och spela bandy. två tim var vi där. Så nu har jag precis kommit hem.

Mycket mer att berätta men jag orkar faktiskt inte :P
Så, hejdå!

Btw, Sarah. Jag kommer efter skolan imorn och hämtar mina grejjor :)

KBC

Ojojoj vilken helg. Ska berätta mer sen.

Congratulations

Vill bara passa på att gratta min kära moster på namnsdagen! Grattis marianne! <33 :)

Caramel



http://lostcontemplations.com/Auax/Caramel/Caramel.html



SUG MIN KUK!

"Du är en kukskallig gnu med en rövfyrkant"
Haha xD Jaaa, jag är utråkad!


Snälla? Jag borde få veta.




Jag måste få veta, orkar inte leva i ovisshet längre. Har gjort det i 18 år, det räcker nu. Jag vill att du är ärlig. Jag vet det jag läst, det jag kommer ihåg och det jag hört. Nu vill jag veta från dig vad som är sant. Fortsätter du neka det jag hört kommer jag aldrig helt få veta. Men nekar du allt vet jag att du ljuger. Måste få höra från dig att du kan vara ärlig, först då kan jag släppa det och sluta tänka på det. Innan dess kommer jag inte kunna se dig i ögonen. Jag vill ha en pappa. När och om jag får höra sanningen från dig så kan jag lägga det bakom mig. Man kan tycka att det är försent, och att du redan fått en chans att vara ärlig. Men det är inte försent om du bestämmer dig nu. Jag vill verkligen få veta, jag borde få veta. Mitt val nu beror på dethär, så enkelt är det. Bara för att jag flyttat betyder inte det att ni betyder mindre för mig.
Älskar dig P!



Såhär ser förövrigt Sarah ut när hon pratar i telefonen på köksgolvet.

Sarah

Bilprojekt

Tänkte visa lite bilder på bilen hur det går för den som intresserar sig, har enbart börjat med slipning, vilket kommer att ta tiiid! :P Men den kommer bli galet fin! De här bilderna togs i måndags :)


BilenBilenBilenBilen innan början på slipning.

Som sagt, den ser ut som skit hitills.
Men visst är den liite charmig? (A)


Spöket ska förövgrigt få sitta kvar :D


Vart tog den söta lilla flickan vägen?

Jag är ingen liten flicka längre, som du kan manipulera hur som helst. Har ett eget liv och egna viljor. Säger ifrån som du märker. Tror inte riktigt att du kan acceptera att jag vuxit upp. Du har svårt att ta att jag ställer krav, och det är synd. för det kommer inte att upphöra, så du kan inte göra annat än att acceptera det.

Tror du att ensamhet kan dölja vad du känner? gömmer du dig så får du ingenting! Jag kan förstå att jag har plågat mina vänner som dom har sett mig dra omkring. jag förnekade det vell då. Hur sekunder kunde bli en evighet när jag kommit bara för att gå. Be mig så stannar jag kvar, Vill du veta vem jag är?
Det finns inget som hindrar igentligen. Hur många dagar har jag lämnat att försvinna?

När jag trodde att jag hittat vad jag drömt. Vart jag sedan var påväg till har jag glömt.
Främling.
Jag kan stanna om du vill, Men det ända jag kan få är känslan av att inte finnas till.


Nu kan ni skita i skitsnacket ovanför! :P Om ni kollar vad jag skriver så ser ni att känslorna är ganska blandade :P

Ajja har börjat med bilen sin :)  Sjukt galet kul! Håller på att slipa och skrapa, nu undrar ni vad jag skrapar? Jag skrapar bort smuts och typ mossa från fönster och lysen med ett rakblad.. Slipningen går fint. Bara det att på motorhuven gick det åt 7 slippapper... en motorhuv? Den är inte så stor. Har lite pics som jag lägger upp sen. Before and after, som sagt den var ingen ögonsten direkt i början.

Flaket är klarrt! studenten är jäääävligt nära nu :) heeelt galet att vi har orkat. Det har inte vart lätt alla gånger, men fan va bra vi är!

Kan inte hjälpa att gilla pärlan iaf, den har sin egna lilla charm ;) Namnförslag?









Vill inget hellre än att du kommer på min student!

RSS 2.0