HELSINGBORG!!!!!!

Jajävlar! Nu är det bara 8 timmar kvar!!!! 8 timmar! Fattar ni!? Yeeeey :D
Klockan 7 i morrnbitti så åker vi! Fyfan vad underbart! Bilder och lite blogg kommer senare.. Kankse bloggar lite där nere :) Bilder kommer när vi kommer hem :)) PUSS OCH SNUSK!

Wipe away all of your tears




Tjackat ny funk! :)


Nu ska jag upp och koppla in ett batteri och få en biljävel att starta ;)
Sen jobba. Sen köra hem Espans bil och snart som fan åker vi!!! Yeey!
Kirish ligger med huvudet emot min rygg, så go! Hon är varm och go :D

Haha, vilken natt!

Hahaha, vilken galen natt!
Jag och Elsa och Jonas fick för oss att dra in till stan inatt.. Vi drog till Ancor. Skitkul.. En gubbe drog upp en kniv mot mig..:P haha! Shit vilka männsikro det finns! Han fick åka blå/vit bil till nacka ;)
 Sen missade vi sista tåget hem så vi drog på efterfest till klockan 5.. Hemma klockan 6.. Ja restenkan ni ju säkert lista ut själva!

Nu är det bara typ 72 timmar kvar till Helsingborg!!! FUCK vad jag längtar! Vi har fixat bil, gps, musik och ett helvetes glatt humör! Det kommer bli så najs!! Så jaa.. vi ses vell igen den 7 ;)

Skåne Skåne Skåne!!! :D

Shit! Nu är det bara 4 dagar kvar ;) På torsdag åker vi, jag och Elsa. Faan vad skönt! Tänkte bara påminna alla om det ;)

I fucking love you fucking fuck!

Gah! Säger inget mer...

Jahapp... ikväll så blidde det beslutsångest igen. What the fuck to do?! Det löser sig.

Igår blidde det vaxholm, sen berga. jag drog hemm innan alla andra för att sova.. Men fick uppleva en helvetes natt! Tack Carro.... ;) FUCK YOU asså! ♥

nog om det, ni vill ändå inte veta! Nu ska jag hoppa in i duchen och förhoppningsvis drunkna! :)

Bye fuckers!



SKÅNE OM 5 DAGAR!!! :D

Skicka gratis sms!

Skicka gratis sms!


Backpain!

Shit pommes!!
Ryggont.. Det har jag aldrig haft på riktigt förut. Bara lite små ont. Men när jag vaknade i morse klockan 04.30, då jävlar var det smärta i hög grad! Jag visste inte vad jag skulle göra. Trodde allvarligt talat att jag inte skulle komma upp ur sängen, trodde att jag skulle bli tvungen att ringa ambulansjävel... Helt sjukt var det.. Så jag fick en panodil zapp av min kära karl. tror att den funkade för jag lyckades somna om efter ett tag.
Sen gick jag upp vid halv 9 och tänkte att nu lär det ju vara bättre, men nejdå! Så inget jobb blev det. Jag satte mig på bussjäveln och åkte hem, ingen rolig bussresa vill jag lova!
Kom hem och la mig på soffan... Hittade Diclofenac och tog en sån.. men det hjälpte inte heller.. Har smort in med Voltaren och haet lotion men vafan ska krävas för att det ska gå över?! :( Hjälp mig någon!!!
Jag har ont när jag sitter, när jag står, när jag går, när jag ligger och fan till och med när jag andas!
Nu halvligger jag i soffan med en kudde under ryggen och det börjar gå över lite efter diclofenacen.. Dock så tog jag den vid halv 2 idag så tycker det är lite sent att verka nu! men men.. ska ta en innan sängdags så man kanske lyckas få lite sömn :P
Jag håller allvarligt talat på att dö av denna smärta och gör inom vissa gränser VAD som helst för att få bort den!!
Någon som har bra tips?? ;)

Fantastiskt! :)












Something in your mouth

Sliten?! Jajo en aning!
Jobbar jag inte på vanliga jobbet jobbar jag på match. Gör jag inte det så målar jag stall.. Gör jag inte det och är helt ledig (vilket inte händer ofta numera) så festar jag! PUH! konstogt att man mår som man gör....

Sitter hos min karl nu och gör inte något alls.. Igår jobbade jag på Derbyt! Aik vann såklart!! ;) Så jävla bäst!

Jag orkar verkligen inte skriva mer nu! Längtar till den 28!!! Då blir det Skååååne med Elsa!!!


Jag på humlas skiva :)

Underbart!

Haft haft en perfekt dag! Gick upp vid 11 i morse, fixade lite och åkte sen ut till pappa. Kom ut till ön vid 3 så vi satt och snackade lite skit. Sen kom Bror och Julia. Och efter ytterligare en stund Roffe och Arne. Jag hjälpte ingela med middagen (eller dukning och disk men ändå ;)) Sen tog vi King kaben och körde lite teräng. Inte lite terräng!! Ni ska se filmen! haha!
Sen bytte vi bil och tog badbilen istället och drog ut på fyllestigen! och jävlar vad det gick! film på det också ;) lerig och dann blev man!
Ska ta med mig Carro på en ride snart, hon kommer hoppa av i farten! :P

Sen åkte vi hem igen, ställde upp kubbspelet och började spela kubb :) Men eftersom att andra laget slog ner kungen hela jävla tiden så blev det ganska lätta matcher :P Haha!
Sen vart det middag, köttgryta med ris! FASEN vad gott! Arne hade köpt någon billig 3.5 som inte blev särsilt populär vid matbordet! Haha smakade enbart vatten! Så jag struntade i ölen och drack päronsoda istället! :) Sen blidde det lite kaffe och kedjerökning... :P

Sen gick vi in och satte igång Sing Star! Vi har spelat Rock ballads, Abba, Svenska hits, Summer party och Disney! Det är någon jag glömt dessutom :P haha! Vi vart ganska nyligen klara med dom! Under detta så blev det ett par baileys och en orgasm! (Ni som tolkar detta fel och inte vet vad det är, dont bather to ask!)
Efter att ha spelat Sing Star i typ 6 tim har alla gått och lagt sig och jag är på god väg! Sitter och tuggar i mig lite Egggegg! ;) Tack hela familjen för en trevlig kväll! :)

Nu dags för bingen!

(Gårdagen orkar jag inte skriva om, mest för att jag inte ens minns hälften men också för att jag inte orkar! Men tack för en trevlig kväll!)

Lycka till bästa kissen!! <3

Lilla Anemone ligger på bagarmossen djursjukhus. Hoppas att det går bra älskling! Och att du blir frisk väldigt snart!!

Här kan ni se lite bilder på henne och alla våra goa djur!
Catrin.Myrberg.net

The D-day is here!

Den dagen vi väntat på är här! Dagen vi har planerat för sen i tisdags. Kistan är helt klar! Tog bara 2 dagar :P haha! Allas kläder är klara! Alla små detaljer är klara! :( Ja vi är i stort sett klara!
Kruxet är att jag slutar 7 så måste byta om på jobbet!!!! :P haha!

Igår gjorde vi klart allting, sen tog vi ett glas vin, sen gick vi och la oss :)

Ska strax till jobbet! KOmmer gå så sakta! Vill ha kväll nu! ;)

Aja bye fuckers!

Skepp och hoj!

Javisst! Förberedelser på hög nivå!
Jag, Elsa och Carro satt i 2 timmar igår utanför Carros jobb och snickrade ihop en kista! En äkte skattkista! ;) Den är inte klar än och vi ska fortsätta ikväll. Den ska fyllas med chokladmynt ;) Sen tog jag och Carro tag i att fixa kläder åt oss! Fyfan vad snygga vi blev! Men det är mycket förberedelser kvar! Jag har nog aldrig någonsin gått in för något så här många 100 % i mitt liv! Vi är måttligt taggade kan jag ju säga! Ge mig fredag och sjörövarfest!! :D

För övrigt så ligger underbara katten Puma i mitt knä just nu, vilket gör det väldigt svårt att skriva! Dom är ju så fruktansvärt söta dom två!! När man ligger och ska sova och dom lägger sig på bröstet, eller om man ligger på sidan och dom lägger sig på midjan! Mmmm så goa! Nu sover hon som en gris! och ena min arm sitter fast under henne :P GOS!

Sen har vi ju en del städning att göra också.. PUH! Men det tänker vi inte börja  med för än allt inför imorgon är klart!
Det löser sig!

Nu ska jag försöka få bort katten och sen dra till jobbet! Ikväll blir det måttligt stressigt!

Peace!


YO HOES!!!

Hallaaaa!
Ja jävlar vad duktig jag har varit! :) Har varit uppe igår och idag och målat massa stallgaller med mamma på deras nya gård! Inte jättespännande men galet trevligt! :) Har också träffat min karl! Faaan vad jag älskar den mannen! :) Oslagbar!

Satt och tänkte på en sång som jag gick runt och sjöng på när jag var liten..
"Jag gick och plockade vinkor på stranden en dag
Det var så vackert väder och jag kände mig så glad"

Ja sen minns jag inte resten men mamma och Adde pratar om den än idag :P

Ska strax åka hem till Berga och ja... vet inte riktigt vad jag ska göra :P Jobbar imorn så ska vell hem och sova..

nej hejdå jävla flourtanter!


Bäst!!! :)

Ohyes!

Back on track!
Jag och Carro återvände till Vaxholm igår, och det var så jävla roligt! Sjukt lyckad kväll.. Dom flesta hade tydligen ganska roligt åt mig! :D Min karl fick uppleva en hel del roliga samtal. haha! Carro fick sig ett par goda skratt också! Nej sjukt lyckat blev det! Alla var glada och fulla.
Kom hem vid 3 inatt. Jag, Carro, Krykk och Henkopenko! I morse blev man väckt av Carro som ointe sovit en sekund :P Klockan halv 10.... Då drog vi igång med kaffe och lite pannkakor. Det blev mest deg, men det var gott! ;)

Nu väntar jag och Krykk på Gynther som ska hämta oss. och jag ska åka till älskling!!!! Fan vad jag saknar honom! har inte setts så mycket sista veckorna, så jävlar vad jag ska ge han lite kärlek och blåmärken!!! :D

Nej nu ska jag vara lite social och sätta mig i solen :))









UTGÅNG!!!!


Dags för utgång :D

8 maj

Det är sol igen! :D Yey!!
Erika kom precis förbi och sa hej och tvingade i mig en cigg... Eller ja... Haha hon ville inte ge mig en först, men jag tjatade lite kanske :D (har ju slutat)

Igår var jag och bror i Uppsala och hämtade en bil. Sen drog vi Max och käkade, sen drog vi hemåt :) Jag drog till Esp :D

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Kanske dricka lite bärs. Vi får se :)

bobärorsos!

Blaaa...
Börjar bli frisk, och det ska firas med en bärs! ;) Väntar på stjärtin och Per nu som ska chilla lite med mig.. sen kanske träffa spetelsa! Yey!

Ledig i morn och det ska vara fint väder! :D har inget vettigt att säga.., HOST!

Host host... så låter jag, usch vad tröttsamt det börjar bli nu!

Vad hände? Har jag legat i ide eller vadå?

Asså allvarligt! Vilken trevlig överraskning! Jag har varit sjuk i en veckan och inte ens gått utanför balkongdörren. Så i går när jag kände att jag var pigg nog att trampa ner till sunvideo, jag då var det minnsan grönt ute!
Det kändes precis som att jag hade legat i Ide hur länge som helst, vad mycket jag måste ha missat mina sjukdagar :( usch!

Jag mår inte riktigt helt hundra än, men känner att jag måste ut och röra på mig och få tillbaka lite muskler! Dom har lagt sig i vila... Imorn blir det jobb igen! Fan vad skönt att göra något igen!! yey! :D

En vecka med feber?!

Vill börja med att säga att jag är förvånad att jag ens orkar skriva en rad eller två. Har precis gjort ett tappert försök till att bädda om sjuksängen, men det tog lite längre tid än väntat och en hel del kraft!

Har legat sängliggandes sen i tisdags i feber och frossa. Skulle ju tatuera mig i torsdags med, och det fick jag inte för allt i världen missa, så dum  som man är går man dit ändå. Vilket inte resulterade i att bli frisk.. Tvärtom! det blev ännu fler sömnlösa nätter av frossa och svettningar som hette duga!

Så mycket alvedom jag knaprat dom här dagarna har jag aldrig gjort i hela mitt liv! Började känna mig lite dålig i tisdags, så låg nerbäddad i soffan hela dagen hos Espan för jag tänkte att jag skulle vila bort det. Men när vi skulle sova så blev det 10 resor värre, jag frös även fast jag hade duntäcke. Jag drömde samma sak om och om igen och det handlade alltid om täcket jag hade på mig! och färgen det hade. Jag blev galen asså!
Samma på onsdagenklev inte ens upp ur sängen för jag mådde piss!
Älskling köpte med sig lite frukt och pysslade om mig lite. Sen kom onsdagsnatten, och fyfan säger jag bara! Det var rena rama helvetet! Jag sov inte mer än 5 min i taget, jag svettades och frös samtidigt, jag vaknade av att jag låg och grät eller gnällde. det var så jävla sjukt! trodde jag hade 200 graders feber asså. Väckte min man óch vi åkte till akuten. Jag trodde inte det var möjligt att må såhär!

Väl på akuten fick vi veta att det såklart bara var ett virus som skulle gå över på ett par dagar till veckor..... ?! Jag står fan inte ut veckor!

Så vi åkte hem. (Espan åkte till jobbet:P) Och jag gick och la mig och sov en stund. Klockan 9 ringde min klocka, jag skulle gå upp för jag skulle tatiera mig! Jag vet inte hur jag lyckades men på något sätt lyckades jag lura kroppen att jag var frisk. även fast jag funderade många gånger på att vända och åka hem.
Åkte till tatueraren som började. Efter ca 2 tim började det ta på mina krafter och jag kände mig sämre och sämre. Tatueraren sa att han inte ville göra så mycket mer för att min kropp sa ifrån. så vi gör klart den nästa gång.
Så där hade vi en jävligt sjuk Ajja som skulle ta sig hem till åkersberga och ville helst lägga sig i ett dike och sova !
Vi kom hem vid 5 på torsdagen. Och sen dess har jag inte rört mig en meter från sängen.

Har aldrig i mitt liv mått så dåligt som dom här 5 dagarna, förstår inte hur man kan vara såhär sjuk så länge? Idag mår jag bättre, men det skulle inte förvåna mig om det slog tillbaka i morn. nu ska jag sova, och försöka sova hela dagen imorn. Inatt fick jag för första gången sova från kl 0400 ända fram tills jag vaknade av mig själv vid 11.. Det var välbehövligt, utan svettattacker och feberdrömmar!






Den är dock inte klar, ska fylla i blommorna med rosa och lite nyanser :)

RSS 2.0