...

Svek och tårar
jag kan inte fatta att du vågar
Mitt förtroende för dig är som en mur
som rasat bit för bit, tack vare allt skit
Du sviker om och om igen och du tror
att det räcker att ångra sig sen.

I alla dessa år...

Skjut mig!

Hur mycket ska en människa orka? Hur jävla mycket ska ett psyke kunna hantera innan man sprängs?
Kan det vara nog snart? Man kan ju inte palla hur mycket som helst..

Herregud

Finns inga ord
Trodde inte att det fanns mer som kunde förvåna mig, men nu har du tagit priset.

Vadfan ska jag göra nu?

Herregud

Finns inga ord
Trodde inte att det fanns mer som kunde förvåna mig, men nu har du tagit priset.

Vadfan ska jag göra nu?

En flicka som är stark.

Det står en flicka och drömmer sig bort, hon samlar liv.
Det står en pojke och drömmer tillbaks, och han struntar i
om han inte kan få den.
Hon drömmer om och om igen.
Jag ville känna bägge två men jag såg att det inte gick
Så jag valde bort pojken, Förtjänade det jag fick. Och det jag förlora.
Jag tänker om och om igen.

Men om jag plockar ner en lite bit, och kallar den för kryptonit
och ger den till en flicka, som är stark.
Ja, då kan ingen någonsin hindra att jag gräver ner mig som en skatt
och ger den till en flicka som är stark.


Hela världen färgas grön och jag tittar på

där står en flicka och drömmer tillbaks, hon färgas grå

fast jag inte kan se den
Allt målas om, om igen
Så jag ger mig ut bland gröna träd och plockar ner
Alla frukter jag kan se, behöver fler
Gör om det imorgon, jag gör det om och om igen

Men om jag plockar ner en lite bit, och kallar den för kryptonit
och ger den till en flicka, som är stark.
Ja, då kan ingen någonsin hindra att jag gräver ner mig som en skatt
och ger den till en flicka som är stark.
Hon är stark.


Hon är starkare än jag.


Jag ska plocka ner en liten bit, och kalla den för kryptonit
Och ge den till en flicka som är stark.



Livrädd!

Skräm mig ALDRIG sådär igen! Fyfan vad rädd jag vart! Vad som helst kunde ha hänt.
Älskar dig och skulle inte kunna leva med att något hände dig.! Skithög! <3

:P

Utgång ikväll!

Äntligen händer det något!

Bara för att.

Saker som är svåra att säga när du är full:

- Oöverträffat
- Innovativt
- Preliminärt
- Kvastskaft


Saker som är väldigt svåra att säga när du är full:

- Västkustskt
- Konstitutionerad
- Substantiera
- Tillvägagångssätt


Saker som är i stort sett omöjliga att säga när du är full:

- Tack, men jag vill inte ha sex.
- Nej, ingen mer sprit för mig.
- Ledsen, du är inte riktigt min typ.

One Tree Hill <3

Jahapp, nu sitter man här själv. Robin och Carro har lämnat stället och återvänt till Åkersberga. Och jag är kvar här och tar hand om stället tills Ulrika och Co kommer hem igen. Tänkte när dom åkte, jaha vad ska jag göra nu då? Men när jag satt och tittade på tv så ploppade tvtablån upp och se där! One tree hill, OC. Massa bra program, så jag klarar mig nog ett tag. Funderar också på en tupplur. 

One Tree Hill.  
Jag lyckas alltid gråta, fäller alltid en tår när jag ser den serien. Den är så oslagbart bra. Desutom är det splitternya avsnitt så jag dog på kuppen! Ska köpa alla avsnitt som går !

Fick något deppknäpp idag, det är fortfarande kvar, vet inte riktigt varför. Men mycket tankar snurrar runt. Hoppas det förvinner snart.

Det bara snöar och snöar. När ska det ta slut?! Trodde verkligen inte att vi skulle få någon vinter i år, men nu ska ni få höra, 17 minusgrader var det ute som kallast igårkväll. Herrejävlar! Det vart vinter.

Nu ska jag ner och fixa resten av tvätten

Cant get you out of my mind :'(

Synday - Last day.

Sista dagen på unungeterapirehaben. :( Sitter här vid datorn och tänker lite, har städat och håller på att diska och så vidare, Carro är nere och duschar, ska snart gå ut och släcka i boxarna. Så hästarna kan sova sen ;) Ska också dra en duchs snart hade jag planerat, sen blir det vell ändå sovdags sulle jag tro. Ska upp hyfsad tid så vi hinner packa ihop alting i mörra.

Fredagen, ja, den vart ju inte som förväntad. Men jag har börjat vänja mig vid att folk bangar i sista sekund. sånt är livet, Det vart Sarah, Loo, vi 3, bruur, Tippen, Jessica, Några från byn. Sen senare på kvällen så åkte jag och bror och hämtade 4 pers i hallsta, eller det vart på natten. Krille, Åbom, Kilen och ngn Viktor. Dom var laagom dragna kan jag ju tala om, men snacka om att höjja stämningen här hemma :P När dom kom drog resten, ändå vart det mer ös ;) haha! det var kul iaf. När jag vaknade hade jag tre grabbar i sängen... ? var kom dom ifrån?! Dom stökade iallafall ner hela stugan med glasspapper och skit så jag fick med glatt humör städa upp när dom åkt :P

Senare när jag och Carro satt vid tvn så kommer en Kilen intrampande, han hade försvunnit under morgonen och vi hittade honom inte och han gick inte att få tag  på så grabbarna åkte utan honom:P Så när han klev in genom dörren så visste han inte vart han vart i stort sett^^ Och jag hade ingen bil tyvärr så jag kunde inte köra hem honom . Men han behövde nog en tillpiggnande promenad ;)

Igår var vi hos mamma och käkade lite påskmiddag och idag kom Linus och målade påskägg och åt tjockpannkaka med oss :) mysig kille detdär! Sen körde vi hem honom och åkte och tankade och sen drog vi hem, så idag har vi typ städat... thats all.

Nu ska jag fortsätta mitt playboy mansion maraton hade jag tänkt :D hur bra som helst!

Jag kommer sakna djuren!
Hästarna - Drejri, Eldir
Katterna - Tjomper, Knorr, Gos, Morsan, Aggro, Pluffsen
Och så självklart fiskarna och alla spindlar?! För att inte glömma dammråttorna ;)


Gaaah

DU GÖR MIG GALEN FÖR HELVETE!

Hur fan ska det här funka?!

Jupp...

He's the reason I'm messed up,
the reason I can't get myself into another relationship.
No matter how hard I try, no matter how bad I want to..
I'm scared.
I'm not scared of getting hurt, I'm scared of hurting someone else.
Because I could never care for anyone, the way I cared about him.

Hittade på Sarahs pa, och det stämmer så sjuuukt bra!

Bad day?

Idag verkar vara en sån dag då allt går som man inte vill.. Kan inte åka och handla, eller vi kan men vi orkar inte frysa arslet av oss genom att gå till mamms, så vi får ingen frulle eller mjölk eller så, får ta det imorn. Brasan vill inte ta sig alls. den hatar oss. Jocke vart sjuk så han kan inte komma ikv :( Robin kanske inte heller kommer och kanske inte jessica :( Vi är hungriga men kan inte bestämma oss för vad vi ska ha. :/ beslutsångest eller vad ;)

Utöver det har vi diskat hästarnas matgrejjor. Tvättat och torkat, damsugit och diskat. ätit pajen från igår som då var sketgod! men nu var den stenhård :P så saker händer ju, senare kommer allt folkens också. måste fan till affären :/ skitapa! måste ju ha något tilltugg ikv .. men men.

Nu dog min telefon, så jag ska sätta den på laddning, så ni vet!  mööh!

Hejdå!

UNUNGE-TERAPI!

Nu, äntligen! :)
Nu är vi i asphagen, (där vi skulle vara husvakt) och det är heeelt underbart! helt mysigt!
Går upp kl 5 på morgonen och matar hästarna, sen går vi och lägger oss igen :P hur skönt som helst att somna om efter att ha vaknat en gång. sen går vi upp, käkar frulle, släpper ut kirish en stund. matar katterna och tar det bara jävligt lungt! helt sjuuukt skönt! Imorrn kommer det folk, Sarah, Lindhe, Bellman, Jocke, Robin, Loo, Babbelgren mm :D ska bli mega kul! MEN tyvärr får jag inte dricka, för jag käkar ju penicilin IGEN som ni kanske vet... VÄGRAR bli frisk! Men men man kan ju ha kul utan alkohol säger dom ;) det har jag blivit tvungen att ha i 2 mån nu :P FUCK IT! Men just nu spelar det ingen roll :) har det så jävla bra just för tillfället :)

Snart ska vi ta ut äppelpajen som står i ugnen och svulla lite ;) haha! Imorn hade vi tänkt storstäda lite innan alla kommer. Och idag tog vi massa roliga bilder, dom kommer upp på bergacarro.bilddagboken senare ;)

Nu luktar det klart ;) det ska bli gott!

Hejsfejs!

Svordomar!

JÄVLA HELVETES SKITAPNYLLE!!! JA, jag är förbannad så in i jävla helvete!!! SJUK IGEN! igen igen igen, 5 jävla ggn på 1 månad! NÄÄÄÄÄR ska jag bli frisk, och kunna planera saker UTAN att gå på piller?! förklara det för mig är ni jävligt bussiga!

FUCK IT

JOMENVISSTFAN ska man bli sjuk IGEN!!!! jävla helvete! gå och dö!!!!

Macka med socker

Annelie ska gå upp klockan 5 imorrn.. för er som bryr sig.
Så jag ska nog gå och lägga mig nu. Godnatt

Söndag, slut på slapp!

Skola imorn igen, men faktiskt så känns det inte så farligt. Börjar 8.40 och slutar kl 13, sen är det bara Sv, Samh och Religon så det är inte världens jobbigaste dag heller. Sen åker jag hem och sen är det ytterligare 2 skoldagar kvar innan lov. :D Och tisdagen kommer jag bara att gå halvdag :) För ajja ska till farbror doktorn i skärholmen. Det blir väldigt mycket doktorer framöver, Berga mån, skärholmen tisdag, nästa onsdag till rimbo, tisdagen innan det berga. ojojoj :P det är nog några som jag glömt med :P

På onsdag, då jävlar smäller det. Då åker vi upp till Ulrika och stannar där tills på måndag. Ska bli så skönt! Hoppas på ett 4de år? :) På fredag kommer det lite folk upp till oss och partar lite smått, ska bli galet kul! Undra om vi ska käka middag den här ggn, och om vi ska hoppas att den slår förra årets ;) vilket jag dock tror blir svårt :P MEN sjuk tänker jag då inte bli i år! Det har jag gett mig fan på! har varit sjuk tillräkligt nu.

Nu fick jag för mig att åka upp till Alex innan hon och hennes grabb åker hem till nortälje igen, så tiden för er är slut!

Hejdåhejdå!

lugna puckar!

Helgen kan inte ha varit lugnare ! Har gjort absolut ingenting! Skönt eller tråkigt? Jag vet faktiskt inte, har inte bestämt mig. Det är faktiskt svårt. Skönt med tanke på allt som händer just nu, med tanke på hur jag mår osv. Men ändå lite tråkigt, man är så van att ha något att göra under helgerna och vardagarna, så det känns lite udda och konstigt. Men skönt.

Ja, bor ju i stort sett hos mamma nu. Bodde hos C ett tag där, men nu är det inte så längre, hoppas det blir bättre! Så.. mamma, det är skönt att komma tillbaka hit, känns lite ensamt och lite annorlunda och sådär. Och ibland vill man lixom åka tillbaka, just nu känns det som att man inte har någon annan stans att ta vägen, vilket känns lite handikappat. Det är ju lite jobbigt. För bara ett litet tag sen hade jag 3 ställen, men nu har jag bara 1? Det är svårt ibland! Och just nu tycks det vara svårare än alltid. But i?ll hang in there! Har pallat det såhär långt, så det ska väll gå ett tag till. Det som inte dödar dig gör dig starkare, right?

Tänkte gå och sova nu, så sov gott!

Hejjjsfejjjs!

Melodifestivalen!

Har aldrig varit mycket för melodifestivalen, men i år har jag sett vissa deltävlingar och finalen. Charlotte Perelli... Ja, det är vell bara att inse. Hon är Sveriges favorit! Och kommer alltid att vara, Carola är ju pasé för länge sen. Men jag kan inte hjälpa att tycka att Sanna Nielsen hade en sjukt bra låt, och hennes inlevelse i låten gjorde henne till en storslagen vinnare! Var nära att börja gråta där ett tag ;) Och det visades ju i sista rösterna där där hon storslaget kammade hem 132 poäng, medans Perelli bara drog hem 110 poäng. Men tyvärr räckte det inte ikväll. Måste ju dock säga att Perellis låt inte var dålig! Det är ju en låt som jag tror skulle kunna ta sig en bit i tävlingen i belgrad. Så katastrof tycker jag inte att det är. Men i vilket fall som helst, Lycka till Charlotte!


Haha, fråga inte varför jag ens lägger ner tid på att skriva om melodifestivalen!


Cpliv

Vafaan kan jag inte bara glömma dig för?! Du rubbar min balans!







Saknar dig...

Terapi!

6 Dagar kvar, bara 6 dagar kvar till våran unungerehab, eller unungeterapi som vi skulle kunna kalla det.
1 gång varje år, Eller just nu tredje året i rad. så åker vi upp till ununge, jag oah Carro för att vara hus och djurvakt.
Och det är nog den bästa tiden på året! Huset för oss själva i 5-7 dagar bara vi två. Djuren för oss själva, djuren kan man alltid lite på! Vi pratar om allt under den tiden. Vi behöver nog inte mer, vi ses inte många gånger per år, men unungeveckan är våran vecka och bara våran! pratar om allt. Bästa veckan på året. Ser mer fram emot den än julafton! :) Som sagt, snart är den här ;) 6 dagar!

You rock my world, Carro!

Annelie Myrberg - Årets mongoboll!

Scream, Darth Vader och Saddam Hussein släng er i väggen!


327001-23327001-21


Jag bjuder på den!


Hejdå!

Jag håller med Lollo.... En kopp livsglädje tack?


Så trött just nu, vill inget hellre än att lägga mig ner. Way to much!

Hejdå!

Dödshjälp

Tänk dig att du sitter i rullstol och helt saknar förmågan att tala, kommunicera och förstå omvärlden. Du kan inte ta del av det som friska människor gör och du kanske inte ens får vara med om att bli älskad, bilda familj eller ha några vänner. Skulle du kalla det ett värdigt liv? Nej, jag tror att många skulle vilja slippa ett sådant liv, men som det ser ut i Sverige idag, så är det förbjudet att hjälpa någon att dö.


Istället r det många som söker dödshjälp utomlands. 2006 var siffran 307st och majoriteten åkte till Holland eller Schweiz och fick hjälp. Där finns det speciella kliniker som tar emot patienter från andra länder, men det hela är mycket dyrt. 250 000 kronor är snittpriset för att få någon att avsluta ditt liv åt dig


Varför behöva betala så mycket pengar bara för att du inte vill leva? Ska det över huvud taget behöva kosta någonting och varför ska man inte kunna göra det i Sverige. Jag anser att man ska få bestämma över sitt liv själv eller låta de som är närmast en göra det, om man nu själv inte är kapabel till det.


Låt säga att en människa råkar ut för en bilolycka och hamnar i koma. Läkarna för prognosen att personen aldrig mer kommer att vakna upp. Tros det hålls personen vid liv av maskiner på ett sjukhus eller hemma. Här tror jag att många av de närmast anhöriga skulle vilja göra slut på det lidande som orsakas. Alltså, vi måste göra det enkelt för dem att ta beslutet.


Ett annat vanligt scenario är att olyckliga människor tar livet av sig genom att svälja tabletter, hänga sig, skjutsa sig eller hoppa framför tåg eller liknande. Det för att de som hittar liket påverkas något oerhört för resten av livet. För att undvika detta och låta de personer som vill dö få göra det på ett värdigt sätt, tycker jag att dödshjälp borde införas i Sverige.


Nu säger en del att det aldrig är rätt att ta någons liv. Många vill ju också fortsätta hoppas på att allt blir bra. Jag anser ändå att det orsakar mer lidande som situationen är idag.


För man ska varken behöva lida psykiskt eller ha ont konstant utan att kunna göra något åt det. Vill man inte leva så vill man inte. En människa ska ha rätt att bestämma över sitt egna liv.


Avslutningsvis vill jag bara säga att det måste till en förändring - och det omedelbart. Ge människor rätten att ta egna beslut och låt livet vara något som tillhör individen.


Skrev detta med klassen på våran svenskalektion innan lovet, och jag fastnade för det på en gång, det är ju faktiskt så.


RSS 2.0