Lovisa Strandberg, kom hem NU!

Nu får det fan räcka, Lovisa Strandberg kom hem nu!!
Det här är inge roligt alls längre, nu sätter du dig på ett flyg hem! (så fort du blivit noogrannt undersökt!) såklart ;)
Men jag och många fler andra oroar oss nu och det håller inte! :(

Se till att tvätta händerna OFTA, spring fort som FAN om någon nyser eller hostar! Men allra helst, gå inte ens ut :(

Miss you ! Ses snart! :)

(Det blir inge Frankrike heller btw, för skiten har tagit sig dit med... )


Sommar och sol! och tatuering! :D

Dålig uppdatering, jag vet! Ber om ursäkt!

Klockan är halv 1, jag gick upp 9....? Fråga inte varför men så blev det. Hade kunnat sova hela dagen men nejdå!
Har inte gjort något alls än. Ska till Farbror doktorn senare, och sen till min karl.. Ledig i mörra också, undra vad man ska göra då :) Hämta espans bil som står hos mig kanske? Eftersom att den inte är körduglig längre så måste vi låna biltransporten.. Yes, jättekul! Såhär lät det ungefär igår
- Heeeej älskling!
- Heej
- du vet att jag älskar dig va? :D
- haha jaa
- Jo asså du vet din förra bil, som jag körde in i ett rådjur med.. Nu har du en till ickefungerande bil... hehe
- Jaha... ojdå...

På onsdag blir det jobb! sen på torsdag blir det Tatuering!!!! :D yes! och sen blir det middag med Humla och CO för att hon har mösspåtagning! På fredag blir det jobb igen. Och på lördag ska jag ta med mina syskon Ellinor och Linus och Uliis lillgrabb Jacob till lekiz i berga! :) Ska bli mys!

I lördags var jag hos Tippen och spelade guitarrhero world tour med massa folk! hur mysigt som helst!
Sen kan jag ju passa på att tala om att vi har två små söta katter här numera :D Puma och Dimma. Sjukt söta!

Någon behöver börja tänka på vad hon äter...

Ja, vem kan det vara? Jag kanske!
Fan! Går bara upp i vikt! Trodde inte att jag kunde det, men jodå! Nu jävlar. SKIT-Ö!
 hela 8 K...
Ska försöka få tag i en dietist, som kan berätta vad jag ska äta. Ska sluta äta godis, chokladpudding och snabbmat!
Köte 4 par nya trosor idag, i samma gamla jävla vanliga storlek som vanligt! Men neeejdå, allihopa var aldeles för små. :( Fuck it!

Snart ska jag och älsk till mamma och grilla, fläskotlett blire med kroketter och addes vitlökssås :D underbart!
var inne med mormors hund idag till veterinären. Hon skulle avlivas.
R.i.p. hjärtat!
Gladaste goaste hunden ever! hur go som helst! Så fick du epilepsi... och då gick det inte att göra något :(
Saknar dig redan gumman! Vila i frid och hälsa Mindy, Madamme, Jori, Alma, Barrebus och alla andra underbara djur vi haft! ♥♥
Och när du ändå är där kan du vell hälsa till min farmor och farfar? PUSS vackraste!♥

      

Yeeey! Heat! ;)

Ååh, våren är tillbaka :)
Sitter hos min karl och väntar på att han ska komma hem från Freddan. Sen blir det nog bara tv och sova. Har hjälpt ia med sin loggbok till sitt projektarbete idag, och jag förvånas över att jag la ner mer på hennes arbete än mina egna fan :D haha!

har jobbat hela veckan, men ledig idag och i morgon :) Idag följde jag med Espan till Rickard när han fyllde i lite färg i tatueringen. Jättefint blev det!
Imorgon ska mamma plocka upp mig klockan 8 (!) på morgonen, då ska vi åka och handla till i morrn kväll. Det blir grilla med famij och mongo ♥ :D

På lördag blir det jobb, sen ska jag till Tippen och spela guitarr hero och massa annat och dricka bärs!! Yes! Var ett tag sen man träffade karln. På söndag blirdet jobb igen.

Kan också berätta att jag ska tatuera mig på torsdag, (nästa alltså) Och jag hoppas det kommer blir supersnyggt! Ni får bild när jag gjort den.

Nej nu ska jag titta lite på tv och ta det lungt.


Paaaankaajks!!!!! :D

Yeeeh!
Fan vad mysigt!
I förmiddags fick jag ett sms av mina kära roomie, Carro AKA Bruno Banani! Hon frågade om vi skulle käka kycklinggryta ikväll. Men jag röstade på Pannkakor :) Och det blev det.
Så vi slänge iväg några sms och bjöd Elsa, Henko, Nejder och Stjärtin på pannkaksfest! :) Och jag lovar, mina pannkisar är toppen! ;)

Klockan 7 infann dom sig hemma hos oss. Vi hade gjort massa pannkakor! 12 DL mjölk gjorde vi på! inte 12 L som jag sa först :D haha! Vi slängde i oss pannkisarna med tända ljus i hela lägenheten. Sen efter pannkisarna gjorde jagh efterrätt, Chokladpudding med vaniljsås! Efter det var vi PROPPMÄTTA! Men kaffe blev det på det, sen tog några av oss ett eller två glas vin :) Vi fick grabbarna att börja titta på Desperate housewives :)) mohaha! Dom var klistrade! ;) Vi hade också 2 vovvsingar här.

För bara någon halvtimma sen så åkte dom hemåt. Nu sitter jag och smuttar lite på mitt sista glas vin och Carro har vart nere och hämtat glarre :P Antar att vi snart ska gå och knoppa. Jag ska jobba eftermiddag imorn, sen kommer min älskade och hämtar mig på jobbet! Han får alla vitvaror på torsdag! Ska bli spännande! Och på fredag blir det grilla hos mamma med Espan! :D Längtar som faaan!

Trodde att vi skulle få massor av pannkisar över så jag kunde ha både frulle och lurre i morn, men icke sa nicke! hungriga karlar vi bjöd hit!

Nu ska jag röka sen ska vi nog sova tror jag! :) Bilder kommer senare!

Saknar min Epsan!!!! ♥
PUSS


Pannkaksfest!!

Japp, ni läste rätt!
Ikväll ska jag och Carro göra trippla satser pannkakor! Och Elsa kommer nog också, har frågat några till men dom är osäkra hitills :P Det som blir över blir det pannkakstårta av! :D

Var på jobbet nyss!
Ska sova en timme tänkte jag.
Igår jobbade jag på derbyt, och ja.. Det var spännande :P Men vad ska man fövänta sig lixom? ;)kom hem kvart i 1 inatt..

På fredag ska vi grilla!! :d Yey! Första gången för i år för min del! Jag och min karl ska hem till mamms och ha mys! Och det ska bli 15-20 + Då ;)

Nej skit ner er nu! hej!



Hahahahahaha! Carro, remember?

Jobb och slit

Puh!
Har precis hållt på i kök och sovrum hos Espan med honom. Sjukt kul! Så nu har vi hunnit en del, men klockan är halv 12 och jag kände för att avrunda och hoppa in i duschen. Så ska gnälla lite på honom senare om han tar för lång tid på sig :)) haha!

Kan inte förstå att jag är precis lika kär i karl som i början! Om inte mer :D Bättre och bättre blir det bara!
om jag inte jobbar på fredag så ska vi grilla hos mammsen :) Mysigt värre! :)
Imörra blir det bandy och antagligen lite pyssel som ikväll. det ska tydligen bli 13+ i morn! YES! Jag lär ju städa och tjaffsa! tvätta bilen kanske? ;)

Nej nu blir det duschen!







Nu kom Pumba, Byyye!

Lördag!

Ååååh! Snart ska jag åka till Espan! <3 fan har längtat! Grisen!
Igår var jag inte på topphumör.. min arm är dum, och det finns en andledning till det, så jag drog till danderyd, men fick såklart ingen hjälp, som vanligt på den här jävla sjukvården i sverige... Men jag ska till doktorn igen på måndag.. Får se vad som sägs..

Talang 2009 igår, stående ovationer som sagt i tidigare inlägg!

Det blev en helnatt igår. Mina kära vänner satt och drack ett par 3.5or. Bara lite mys dricka. Sen drog vi och träffade henko kl typ 1 :P sen bar det av in till stan kvart i 3 för att agera chaufför åt Marcus. Var hemma igen vid halv 4 och rätt ner i bingen!

Snart ska jag åka, och jag ska pussa sönder honom! Göra som Carro, ge han lite extra blåmärken ;) Mmmmin!!! <3
 
Kollar på made... Utan ljud dock.. Har bandit på ist :P Men faaan vad fula människor det finns! Hej kom och hjälp mig, men ingen hjälp kom lixom! Ful.com! ja ni fattar! Usch!


Knäckebröddansen!!!

Fyfaaaan vad underbart!!! Hahaha! Talang 2009s genombrott! Så sjukt roliga grabbar! Undra bara vad ni ska göra nästa gång? ;)

Sitter med Carro och Ääli och tittar på Talang, vi har stått upp, klappat händerna, skrikit, hurrat och gråtit! Vilka toppengrabbar! :D haha! Jag ska agera chaufför inatt. Vi får se vad som händer innan dess.. :) Lite buzz hos Carros sis kanske? ;)

HEJDÅ FUCKFACES!!!!!!!!!!!


Grattis Simon <3

Jaa..

I Fredags åkte jag eckerölinjen med några vänner, det var huuur kul som helst! Men ja, kvällen slutade som den brukar...
Sen åkte jag till min karl om hämtade upp mig i hallsta, sen åkte vi till Sara och Freddan. Där fixade grabbarna lite med elen och sen drog vi hem. På lördagen vart det jobb och samma på söndagen.

På måndagen kom pappa förbi på en fika, sen körde han mig till norrtälje för jag skulle till Espan. När jag kom till Espan åkte jag nästan direkt :P Skulle fira lillpåsk hos mamms, där fick jag en trisslott som jag vann 50:- på ;) haha!

Igår var det jobb, och samma idag. Men idag efter jobbet ska jag ut till Ljusterö och fira min bror som fyller 12! Grattis muppunge! <3 Helgen spenderas nog med Espan för jag tänkte hjälpa till lite med huset.

Och den sista den här månaden ska jag tatuera mig igen!!!! Sjukt taggad!

Nej nu har jag inte tid längre. Puss

Tisdag!

Soligt igen då! :) Fan vad underbart! Det börjar blir grönt och färgglatt av alla blommor. Har längtat så sjukt mycket efter den här värmen! Ska snart dra in till norrtälje tänkte jag, käka med Anneli och bara ta det lugnt! :)

har absolut inget att skriva faktiskt...

Jag är giftig och jag smittar ner dig!

Skärtorsdag då..
Sitter framför burken hos Espan (Gosh I love him!)
Har snackat med lite folk och lyssnar på reaggie (stavning?) Har varit hos mammsen och blivit bjuden på middag. Skulle tvätta bilen men det blidde visst inte så :P

Senare ikväll ska jag och bror kanske hälsa på en vän som har fest i ununge :) Min karl står för tillfället ute och byter luftfilter på någons bil. :) Ledig idag och imorn! YES! Sen blir det jobb hela helgen. Igår jobbade jag sen blev det sängen :)

Nu vet jag inte vad jag ska skriva! Pusshej!


Min karl försöker gömma sig, för han har inga brallor på sig :D

Underbart!

Igår sken solen som vanligt, jag jag tog mitt pick och pack och Jessica och drog ut i soliga Norrtälje, fråga oss inte varför vi drog just dit. Men där satt vi, omringade av fjortisar smuttandes på sina 3.5or... Själva hade vi ju The real deal, 5.2or. Plus kladdkakan vi inte får glömma. Trippen till Norrtälje var vell mysig, men vart man än såg så var det någon man störde sig på. Det kryllar av uppmärksamsökande fjortisar på "terminalen". Där står dom timme in och timme ut. Inte för att vänta på  bussen som alla andra normala människor, utan för att sitta där och vänta på att någon rolig vän dyker upp. Eller på att någon osäker stackare ska dyka upp så att dom kan pressa denne till att köpa cigg. Så sitter dom där, skoltid som fritid. Vadå, vem behöver skolan när dom  har terminalen?

Tillbaka till våran dag. Vi satt iallafall i parken där i Norrtälje och drack våra sommar bira och åt våran kladdkaka. Jessica pluggade till och från. Jag skrev och ritade lite. Sen kom Patrik och sa hejsvejs. Sen drog vi hemåt.

När jag kom hem vart jag genast mer ölsugen! Så drog iväg ett sms till Elsa som kom med ilande fart! Vi drack lite mer sen tog vi med oss Carro och gick ner till Akter. Det var trevlens!

Nu har jag sprungit till tåget och tillbaka och lämnat jessicas prylar. :) Ska jobba senare idag, men inte förän 4 så har good tid på mig :) Ska träffa min älskling imorrn! :D längtar så jag dör!!! <3

Puss



Tidsfördriv...

JAG ÄR/JAG HAR:

Markera det som stämmer med fet stil...



Jag har gjort graviditetstest.

Jag tänker innan jag gör saker.

Jag är envis.

Jag är petig med musik.

Jag går efter utseendet på tjejer/killar.

Jag skriver poesi.

Jag är emot mobbning.

Jag har en snuttefilt.

Jag sover med lampan tänd.

Jag snarkar. (ibland)

Jag pratar i sömnen.

Jag är bra på matte.

Jag har suttit i fyllecell.

Jag har fler är 3 prickar i polisprotokollet.

Jag har/har haft vänner som knarkar/knarkat.

Jag har suttit vid datorn i 3 dygn i rad

Jag har slagit fler än 20 killar i armbrytning.

Många av mina vänner har aldrig sett min naturliga hårfärg.

Jag är bortskämd

Jag betalade min dator/ TV själv.

Jag har piercingar på andra ställen än öronen.

Jag har tatuering/ar.

Jag har hållt något av mina femhundrafemtielva nyårslöften.

Jag har färgat håret fler än 30 ggr i mitt liv.

Jag kan inte gå på toa när folk kan höra mig.

Jag behöver mer än 15 minuter för att fixa mig vid spegeln.

Jag har varit/är tillsammans med en miljonär.

Det har visat sig att mitt ex bara har utnyttjat mig.

Jag har krockat.

Jag skriver fort på tangenterna.


Jag har en hobby.

Jag har sövts ner.

Jag är beroende av något.

Jag älskar mina föräldrar.


Jag favoriserar personer.

Jag läser.

Jag har humor .

Jag har bränt bort 2000 kr på absolut ingenting på en dag.

Jag har skållat mig.

Jag har bra självförtroende.

Jag tycker jag ser bra ut.

Jag har tagit till extrema och kanske inte så smarta metoder för att förändra mitt utseende.

Jag vill gå ner mer än 10 kg i vikt.

Jag vill plastikoperera mig.

Jag är teknisk.

Jag talar dialekt

Jag hatar pizza.

Jag hatar tacos.

Jag har önskat av hela mitt hjärta att någon jag älskat/gillat ska dö.

Jag behöver 2-3 kuddar när jag sover.

Jag har sett mina föräldrar ha sex.

Jag tror på en helt egen religion.

Jag har ofta huvudvärk.

Jag spyr när jag har magsjuka.

Jag är lättpåverkad.

Min dotter ska heta Jaméliah.

Jag tycker att det är skämmigt att köpa godis.

Jag trivs hemma.


Jag har stoppat ärtor i näsan så de fastnat.

Det händer att jag sover tills det är middag på helgerna.

Jag är trotsig mot mina föräldrar.

Jag får spela hur hög musik jag vill i mitt rum.

Jag kan inte vara tillsammans med nån om jag tycker att den är ful.

Storleken spelar ingen roll.


Jag har haft fler än 10 katter i mitt liv.

Jag har/haft fler än 10 djur. (räknas det om familjen har haft?)

Jag har gjort extrema saker för att få slut på långvarig olycklig kärlek.

Jag har någon gång varit olyckligt kär i samma person i mer än 1 år.

Jag är förlovad.

Jag tänker förlova mig.

Jag tänker gifta mig.


Jag säger/har sagt jag älskar dig även om jag kanske inte menar det fullt ut.

Jag har kört bil.

Jag har kört fyrhjuling.

Jag har kört traktor.

Jag har kört motorcykel.

Jag har kört snöskooter.

Jag har kört moped.

Jag är bra på kubb.

Jag målar naglarna.

Jag har snusat/snusar.

Jag har rökt/röker.

Jag tränar.

Zombie

Fyfan så bra man mår när vädret är såhär! :) Mådde bra även igår när det var regnigt. För det känns fan i hela kroppen att det är vår :)

Idag har jag inte hunnit göra mycket hitills. Har kört en högtryck till morfar och ska snart åka hem. ska jobba på Stadion ikväll. Ganska taggad! Imorn blir det chill dag! Till helgen blir det jobb. Så tyvärr inget Elmia för mig :( Men men det kommer fler år.

Nu ska jag försöka hitta på något att göra.. ? :P I edsbro lixom...

My mama always said, live was like a box of choklate.

Hej alla mina vänner! Vilka här mer än jag är på topphumör pga det underbara vädret?! :D
Jag hoppas verkligen att våren är här för att stanna nu!!

Jag vaknade med mitt glada humör brevid min karl, så bättre kan det ju inte bli!
Han drog till jobbet och jag drog igång en total storstädning med Bandit på högsta volym! Så nu är det jävligt rent här!
Sen tog jag tag i min bil och torkade och dammsög den. Ska bara fixa en högtryckstvätt och tvätta den med :)
Funderar på att åka en sväng till mamma och fika också. Får se hur det blir med det. Har ju faktiskt inget att göra nu min lediga dag. Skulle vara sjukligt mysigt att grilla idag?

Fick veta att om jag inte jobbar nästa lördag så ska vi till Elmia :D Måste dock kolla schemat lite :) Det är ju trots allt påsk och jag tror att jag jobbar! Men inget kan skada mitt humör idag! Och det är ju faktiskt kul att jobba. Fyfan jag är på så äckligt bra humör!!! :D

Nu ska jag droicka min Cola och ta en cigg i solen! Alla borde passa på att vara ute nu när man kan! för känner jag sverige rätt så kommer det snart snö och kyla igen.... Blä!

Pusshej!


Händelserik natt...

Jahapp, igår var jag hos Espan. Sen drog jag till rimbo och blev uppplockad av krykk och Wille som körde hem mig. Så jag bjöd på kaffe. Sen körde dom mig till jobbet och dom drog till garaget.
Jag slutade 7 och förvånades av att det fortfarande var soligt när jag slutade :P Det var mysigt!

Kom hem halv 8, satte mig framför tvn ett tag. Sen kom Carro och Robin hem och jag slingade Carros hår. Sen kom Krykk, Wille och Agger hit och hämtade mig igen och vi drog ut sladda lite. Hittade på massa galenheter. Sen blev det donken, sen tillbaka till Arninge, dock fick vi soppatorsk.. Klockan halv 2 på natten. Mitt i ingenstans. Så vi (eller inte jag, för jag satt i bilen och styrde ;P) puttade bilen till en mack för att tanka. Kan tala om att grabbarna var heelt slut. haha!

Sen körde vi hem Krykk och sen åkte jag hem till mig. Juste, vi körde sönder 2 däck också :D haha! Så det var en minst sagt händelserik natt.. Kom hem klockan 3. Och nu ska jag strax till jobbet :)

Älskar att det är fint väder idag med!!! :D

Och jag saknar min karl sjukt mycket! :) Puss till dig!


RSS 2.0