Äntligen! :D

Imorrn åker vi! Yeey! galet taggad?
Idag tog jag och Micke oss en tripp till Norrtan, fast innan dess var jag med min kära bruno till farbror doktorn. Det gick toppen! Glad att jag lyckades få med mig kvinnan! Sen efter det drog jag hem och la mig en liten stund faktiskt.. vi var klara klockan 09.30... mmh jag gick upp tidigt. Såå gick hem och sov en stund, ställde klockan på typ halv 11, men gick visst inte upp då :P Fick mess av micke.. Kom ner till parkeringen!
Haha, ajo tjena! jag hade inte gått upp än... så han kom upp så fixade jag i ordning mig sen åkte vi :)
Väl i Norrtan så blidde det tatueraren och sen fika. Träffade Alex i norrtälje, som ska gifta sig nästa lördag :D Grattis Tommy och Alex!! :)

Sen åkte vi hemåt och påväg hem svängde vi in hos lollo och bokade ett bad med henne :) Så hem och hämta badkläder och sen tillbaka. Bada massor, hur mysigt som helst! Sen fick vi kaffe och hembakade mackor av lollos Mush och Fush.
Sen åkte jag hem och packade :D iih! Ska bli skönt att komma bort igen!

Idag är det dagen före julafton btw ;) Fråga inte... :P

Har precis lagt in massa musiket på ett usb som vi ska ha i bilen i mörra :) ska vara lite social nu. Puss heej!


Måndag

Godmorgon åsnor! :D
Ikväll ska jag på Aik - Gais. Så jävla taggad :)
På torsdag drar jag ner till mina kussar i vaggeryd med bror och Lovisa :) Så blir det Liseberg i helgen! Mycket trevligt måste jag säga. Har verkligen inget vettigt att säga... Så bye bye :D


Ljusterö, även kallad jävulsön..

Igår kom Lovisa hit till mig, så vi mös lite hemma. Sen drog vi och åt och sen blev det marknad. Hur mysigt som helst! Åkte karusell och sen blidde det bärsa! Efter ett tag dök Hanna upp och ölade med oss i öltältet, sen kom också Danne och joina :) hela familjen var kvar ett tag men lämnade oss in på sentimmarna då dom skulle på bröllop idag. :) Men bordet blev inte tomt för det inte, sen kom det ett helt gäng och satte sig vid oss och vi hade askul! Sen bestämde vi oss att ha efterfest hos Hanna, men när vi kom ínnanför dörren efter ca 2 tim knatande så slocknade vi direkt :) Jag och Danne gick i normal takt medans dom andra gjorde något helt annat.. :P Så jag och Danne satte oss på ett berg och smygtittade och lyssnade på folk som gick förbi :D Skitkul!

I morse (för mig) så gick vi upp runt 11? Hannas mamma hade dukat fram frukost till oss allihopa så vi åt lite, sen gick vi hem till mig, jag, lollo och Danne. Körde hem Danne till sig sen körde jag Lovisa till färgan! När jag kom hem iugen blev jag jävligt badsugen! Så jag tog med mig Hanna och åkte bort till Danne och badade :P Sen åkte vi hem, jag och Hanna och gjorde pastasallad.

Nu sitter jag nyduschad och ska fixa klart mig och dra mig till marknaden med CO igen. Mycket trevigt har vi haft det! Jaja nu kaffe och cigg med Jessika.
Puss

Friends don't last forever

Fan vad rätt jag hade för ett år sedan ungefär...
Det är kanske lika bra att vi inte umgås längre. När du hittar något som verkar bättre eller är roligare för ett tag då håller du dig där. De gamla du hade lägger du i ett skåp och tycker att dom ska vänta på att du ska tröttna på det du har för tillfället. Oftast har du hört av dig, men det slutade för ett bra tag sen. Det är ok, för jag vet att jag har vänner som alltid kommer finnas och du var kanske inte en så stor del av mitt liv som jag trodde. Fine.. I'll survive. Men kom ihåg att jag kommer inte finnas där nu längre. Så dont even bother to call me. Vänd kappan efter vinden bäst du vill. Vi får se hur många vänner du har kvar i slutändan. Puss

Yey! :D

Alan Jackson - Drive

I know you want me, you know i want yah!

Ljusterö!
Japp, befinner mig ute på ön igen! :D Otroligt sköönt! Kom ut igår och idag är det slapp som gäller! Imorn blir det knallemarknad och ööööl! På lördag blir det maskerad och gårdsfest i Edsbro :)  På måndag blir det mest troligt en 23 tim kryss. Fick ett ganska sjysst erbjudande för ett tag sen.... Får se hur det blir :) Vet inte riktigt vad jag ska skriva, lite dålig på det här med att uppdatera bloggen!  :P det kommer när vi fått en ny dator.. haha!


Det är dags för fredagmyyys

Otroligt härlig natt! ;)

Haha fyyfan!
Igår vart jag chaffis, sen blev det jacuzzi och pool hemma hos syskonen Strandberg :) Det var mycket trevligt, kom hem typ 5 i morse eller något. Jag är ganska förvånad över att jag lyckades hålla mig vaken hela natten eftersom att jag var nykter, men men :) Man kan ju faktiskt ha roligt nykter :) Jag dansade tillochmed massor! haha!

Gick och la mig på dirr när jag kom hem, vaknade halv 2 för vi skulle ju dragit och åkt vattenscooter, men ingen orkade vakna så jag gick och la mig igen. Gick upp för ungeför 40 min sen ;) haha det var mycket välbehövligt kan jag tala om!

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, kanske träffa Mr M? :) 

Nu ska jag hitta på något annat :) Pusshej! 


Reehab :)

Gud så skönt! Har varit hos mamma i Norrtälje sen i onsdags, kussarna var uppe från vaggeryd och det var mycket trevligt :) Vi har spelat guitar hero, kollat på en jävla massa film, spikat lister, badat och bara tagit det jävligt lugnt! Hur soft som helst!

Idag så skulle kussarna och hundarna åka hem igen, så jag liftade och dom droppade mig i berga. Vi tog en sväng med hundarna och en titt på lägenheten innan dom drog :) När jag varvat ner och satt mig vid datorn fick jag ett samtal,

Jag -Hallaaa
Lovisa -Hej! vad gör du?
Jag -öum, är hemma
Lovisa -Är du?! kom ner till kanalen!
Jag -Varför det?! vadfan gör du där?
Lovisa -Haha..... paddlar kanot
Jag -.....? okej.. aja jag kommer till bron
Lovisa -Toppen!

Där satt hon i en kanotjävel med Pål och käkade jordgubbar... Jag fick smaka en ;) Sen bestämde vi oss för att dra till tegel ikväll, så dom trampar nog strax innanför min dörr ska ni se. Jag blir dock chaufför ikväll:) Förhoppningsvis får jag bära sötisarna hem :P

"Tänd mig mannen"


Lite uppdatering och bilder :)

Jag vet.. Jag är sjukt dålig på att uppdatera! men nu kommer det lite godsaker ;)
Minns inte allt jag har gjort dock.. så ni får ta det för vad det är.

Igår var det jobb sen chillkväll hemma med popcorn och film. Fick sällskap av Lovisa och Micke :D Sen var det sova, vaknade krasslig som fan.. Har galet ont i halsen och hostar.. :(
I fredags var det också en lugn kväll hemma hos mig med ett par glas vin. Mycket trevligt.
Torsdagen bestog av Tommy's Tokiga Torsdags Timme.. Det var helt okej, men det blev ändå en lugn och tidig kväll för min del :) Jobba dagen efter. Men hade hur trevligt som helst ändå!

Resten av veckan har varit minst lika trevlig! Solat och Badat och mest umgåtts med Elsa. Min kära lovisa kom hem från Mexico här om dagen! :D Yey! Så har umgåtts med henne ända sen dess typ :P Igår tog vi ett dopp i hennes pool och Jacuzzi ;) Mycket mysigt!

Idag kommer min kära roomie hem ifrån Grekland, och jaa.. jag sitter faktiskt och väntar. Såg på Facebook att hennes mamma åkte och hämtade hemme för snart 3 tim sen... på arlanda, men hon har inte kommit hem än? :O Och hennes telefon är inte på...
Fick för mig för en stund sen att gå in på Expressens hemsida. Där det stog med stora bokstäver att ett plan försvunnit! Jag satte hjärtat i halsgropen!! Men sen handlade det om planet som kraschade för länge sen. Puh! :P Men nu får hon faktiskt komma hem! För katterna saknar henne och löper amok i hela lägenheten! Röjer ner saker och leker som fan! När man vaknar på morgonen så ligger mattorna helt fucked och dom rusar runt som två stuckna grisar över allt :P Så jävla goa! :)

Mina kära kussar ska upp till Mush idag, så jag ska nog ta mig dit på ett eller annat sätt imorn. så får jag se till att hon ger mig lite huskurer för att bli frisk ;) Langar upp lite bilder från veckorna som gått! Har gjort en hel del :)























Strandbesök med Tanja och Elsa



Tanja ritade av mig och Elsa på stranden :) Så jävla duktig!!

RSS 2.0