Vila i frid mitt hjärta!


Elsa Backlund... Vet inte hur jag ska börja riktigt. Jag försöker acceptera och förstå hur jag ska kunna leva med vetskapen att du gjort som du gjort. Ingen vet varför och det är fruktansvärt jobbigt! Att inte veta.. När allting var som svårast för dig så sa du adjö och lämnade oss kvar, fast du sa ju egentligen inte adjö.. Du bara stack.

Varje dag försöker jag att inte vara arg. Jag är nog inte särkilt arg heller men besviken och förvirrad. Hur kunde du lämna oss? Varför bad du inte om hjälp? Eller visade hur du mådde.. Jag fattar verkligen inte!
Jag försöker vända på det, och tänka att du mår bättre nu. Vilket vi alla antagligen vet att du gör. Inget kan komma åt dig nu. Du är trygg där du är nu och jag försöker vara glad över det jag fått uppleva med dig och att jag fått lära känna en så underbar människa som du! Det är jag visserligen men du är fortfarande död.. Det känns så jävla dumt, tomt, onödigt och sjukt!
Jag skriver ofta till dig. I min bok, på Fb och här på bloggen. Jag undrar om det kommer fram? Är det någon vits med att jag skriver? Jag saknar dig så sinnessjukt mycket och det gör så förbannat ont att inte kunna få prata med dig eller se dig mer. Den livfulla, positiva lilla Ping som alltid fick alla på bättre humör! Varför kunde ingen få dig på bättre humör?
Jag vet att det ligger mycket bakom hur du mådde, jag kommer ihåg när vi var i Danmark förra sommarn och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi grät åt gammalt skit och skrattade åt annat. Jag önskar att jag kan ändra på det förflutna, lika mycket för din skull som för min egen! Jag vet att det var din fasad som sa att du mådde bra, det vet dom flesta antagligen, du ville vara stark och du ville inte tynga ner folk med dina problem. Men jag önskar att du hade gjort det! För då kanske vi hade kunnat hjälpa dig!
Nu när jag sitter här och skriver så kommer jag ihåg massa sjuka minnen jag har med dig! Som när vi var nere i Helsingborg. Varje kväll skulle vi göra något vi vanligtvis aldrig skulle göra hemma. Tex ena kvällen vart det att springa nakna öven en äng. Haha! Sen låg vi och spionerade på folk som gick förbi, och lyssnade på ett par som gick förbi och snackade om att dom varit otrogna. Vi kunde ju såklart inte hålla oss så vi bröt ihop och sprang skrattandes därifrån.. Halvnakna! Haha! Eller som när vi bjöd hem Halva tåget hem till oss efter en utekväll i Hgb! Tror det vart 12 grabbar eller något.. Helgen efter det så bjöd dom hem oss till dom för att titta på fotboll.. Vi var bra på att hitta vänner :P Eller när vi var i Danmark hos Min morbror och fick i oss ca 3 L vin om dagen... Hur i helvete lyckades vi med det?! (Förutom att en liter vin kostade typ 20 kr) Haha!
Jag älskar att jag har såna minnen med dig! Jag bara önskar att jag kunde fått ett par till. Vem ska jag nu ringa när jag på impuls vill åka till Jönköping eller Danmark eller Helsingborg eller Malmö?! Det var dig jag fick med mig så sånt! I "Den rullande bordellen", haha !! Som vi satte upp en skylt i bakrutan där det stog STOCKHOLMARE på!! Haha Vi fick inte ha den på i Helsingborg fick vi höra...
Har hur mycket som helst att skriva om och till dig. Men kanske borde avrunda. Det här är inte det sista jag skriver, tro mig! Jag hoppas av hela mitt hjärta att du har det bra och att det var värt det.. För vi som är kvar saknar dig så det gör ont!!
Älskar dig min Ping, Pelsi! ♥
Det sägs att det aldrig är försent att erkänna saker, så här kommer det! Du är starkare än mig... Haha! Oändlig kärlek till dig! ♥


Livet är hårt..

Men det går bättre. Ska börja jobba igen nu nästa vecka och komma tillbaka till vardagen, vilket ska bli jävligt skönt! Jag önskar och hoppas att jag aldrig någonsin får vara med om ett sånt här år igen! Värsta jag varit med om på riktigt länge. Efter begravningen så känns det ju tyvärr inte särskilt mycket bättre.. Hon är fortfarande borta och jag har jävligt svårt att acceptera det.
Var och firade Jessica igår med min Grabbski, Ljungman och Barro! Mycket trevligt :) Ikväll blir det inflyttningsfest i Rånäs hemma hos Elin. Får se hur det slutar för ikväll står öl på menyn! Och det var inte igår :P

Till Elsa Backlund, 1989 - 2010 <3


Vem orkar vara stark jämnt?!

Det har blivit dåligt med bloggande på sistone. Har varken haft ork eller lust faktiskt. Livet börjar gå tillbaka till det vanliga och jag mår succisivt bättre :) Det jobbigaste just nu är att begravningen närmar sig. Och jag har ingen lust att inse att allt är verkligt, men kanske är lättare att bearbeta då, vad vet jag?
Jobbar på som vanligt och träffar inte så mycket folk just nu. Har inte direkt någon ork och jag är ledsen om någon känner sig bortglömd. Jag har bara ingen ork. Det kommer snart bli bättre!
Har hunnit göra ett par roliga saker senaste tiden ändå. Var på Lastbil 2010 i Jönköping i helgen, en sväng till chappen och hälsa på kusin hanns med också :) Firade mig förra veckan vilket också var trevligt! Just nu ska jag koncentrera mig på nästa vecka, att orka igenom den. Efter det så ska jag ta tag i allt, less på att må upp och ner hela tiden, det är inte min grej! Har haft jättemycket stöd ifrån många så det har varit skönt! Har haft världens finaste människa vid min sida senaste tiden också. :)
Nu ska jag vänta på att få veta när jag börjar jobba och ta en dusch! Och hoppas att J hinner hem innan jag åker :)
Jag saknar dig så förjävligt mycket Elsa! Jag vet inte hur jag ska klara av det här. Jag antar att du har det bättre där du är nu men det hjälper inte oss som är kvar här utan dig! Oändlig kärlek till dig min Ping!! ♥

RSS 2.0