Helt jävla underbart!

Har precis lugnat mig efter min lilla paniktripp nyss. Har fått massa mejl på bilen, så när jag sitter där och svarar på dom slår det mig: Vart i helvete är papprena?!
Så det var bara att sätta igång och leta, vände upp och ner på varenda pinal hemma! Men inga jävla papper där inte! Fuck vad gör jag nu?! Jo vi tittar i bilen. Haha fan vad svårt det var att fatta att dom skulle ligga där, bor ju praktiskt taget i bilen ;) Det löste sig iaf.

Idag har jag och Matilda haft en helt underbar dag! Vi gick upp runt 10 efter en pokerkväll igår hemma hos Mina vänner Rickard och Matilda :) Mycket trevligt! Sen drog Jag och M oss till Hallstavik på äventyr! Kom ut vid halv 2, tog in hästarna och gjorde i ordning dom och gav oss ut på en sjukt härlig skritt. Helt knallvitt var det ute och vindstilla, plus att solen gassade på! Vi var mycket porriga i våra overaller måste jag påstå ;)
Sen var det Bandy som gällde, okej men folk idag så det var kul :D Sen blidde det Pizzasvull hemma hos Mush och sen gav det av hemåt!

Var och såg Avatar med Nestor i torsdags med, 3D. Sjukt bra var den! See it! ;) Och i fredags var jag på partaj för Danne på lidingö, mycket trevligt måste jag säga :D Sen spenderade jag resten av kvällen med Världens bästa pojkvän!

Jag har ju som ni kankse förstått börjat gymma också. Det känns riktigt bra faktiskt! Och roligt sällskap har man varje gång. Dock är träningsverken helt jävla helvetisk! Men det är värt den i slutändan ;) Trivs mycket bra just nu! Dock riktigt lessen över att jag måste sälja älsklingen! :( Men vad gör man?





Sandras lilleman Odin <3


Jag tror jag dog! :D




Våran ridtur idag <3


Våran overaller var sjukligt heta!


Bye bye Baby <3




Nu ska jag sälja min älskling! :(





Gymkort.. Wtf?

En dag på gymmet... Haha jag vet, ni tror att jag skämtar! Men nej jag var faktiskt på gymmet idag. Och fick med mig ett jävla gymkort därifrån dessutom! Gosh alltså. Allt detta var Matildas förtjänst dock, hon ringde mig igår och praktiskt taget tvingade med mig idag. (Det tar emot att erkänna, men jag ville faktiskt dit och det var jävligt kul) Såå nu blir det beach '10 då ;) Woho!

Innan dess vaknade jag upp hos Victor :) Sen drog vi oss faktiskt till Naturhistoriska och gick på Deep Sea på Cosmonova. Mycket trevligt!

Min vän Negercarro anser att jag blivit "gammal"... Wtf? Hon är 2 år äldre! Hennes resonemang var typ:
Du har Volvo, typ hus, köper bara nyttiga saker när vi handlar OCH lyssnar på VINYL?! Haha hon kunde inte sluta skratta :P Jävla dåre alltså!

Då skulle hon sett mig springa runt på museum idag lixom! Fyfan!

Man börjar märka att man blir gammal när alla gamla och nya vänner får barn och gifter sig :S vafan?! Vad hände med att leva ett tag? Haha fyfan :D

I morn ska jag ut till gamla goa Adelsö! Hälsa på en gammal skolkamrat från 6an :D Ska bli sjukt mysigt! Sen blir det faktiskt gymmet igen ;) haha!

Jag kommer bli som Rickard och Matilda :S Btw, nu är du nöjd va Rickard??

Dummaste ever ;)

-Asså... Reflexer? Lyser dom eller reflekterar dom??

-Öh Carro, lyssna på ordet?! REFLEX = reflektera?!

- Jahaaa! ja jävlar vad dum jag är!


Hahaha! Roligaste! Så dum ;)

Träffade NegerCarro en stund idag och pratade  gamla minnen :D Sjukt mysigt! en fika på Sanders och sen middag på winbergs ;D Toppen!

Sitter nu ute på Lidingö och har jätteroligt medans Victor spelar ;) hah! Tvspelsnöörd asså!
Vart galet sugen på att dra utomlands också så gluttar lite resor :D Woho!

Nya vinterdäck..

Har jag inte skaffat än nej... Beviset på det kom än en gång idag då jag fick höra av mig till Jessica och hoppas att hon kunde ta med sig Tess och dra upp mig ;) ska fan gå och ploga den där jävla vägen för hans snart asså! Trött på att fastna. Eller köpa nya däck?

Imorrn är det dags för rättegång. Det kommer nog gå bra tror jag! Jävla tidigt dock, borde vara olagligt att gå upp innan 12 ;)

Ska ut till Lidingö ikväll också :) Yummi! Och vi pratade om att åka till morsan några st nästa helg, men sen kom jag fan på att det är fest då, så det gick ju ändå inte! Yeye.. Övriga helgen blir jobb och jobb.. :)

Håmtade ut mitt nya körkort idag med!!! :D wohpooo!!!





Jaa jag har en skitbra mobilkamera... Men WOhoo! :D


My foot and you're ass need to meet

Sömnbrist är det ju inte längre.. Så varför är jag trött fortfarande?? Kan det vara för att jag somnade typ kl 7-halv 8 igår kväll och gick upp 9 i morse. Det är ganska många timmars sömn. Sovit lite för mycket kanske? Bara för det lär jag inte kunna sova på en vecka nu...

Telefonen ringde kl 08.49 i morse. Jag fattade absolut ingenting! Det var Matilda som glatt skrek - Vavaaa sover du?!!
Vadfan tror hon lixom?! klockan var ju mitt i natten! :p
Hon giddrade också något om äventyrsbad i uppsala på söndag.. Mer minns jag inte för jag tror jag fortfarande sov när vi la på.

Jag gick iallafall upp strax efter samtalet och borstade tänderna och lite sånt. Sen körde jag Jessica till Tebban och tillbaka då hon skulle köpa vinterpjucks! Hon börjar ju jobba som dagisfröken idag ;D Gratz! Och jag tänkte spendera eftermiddagen med att jobba lite vid datorn.

Ikväll blir det chillkväll hos Tess. Ingen aning om vad planen är men det blir nog bra ska ni se. :) Imorrn kommer det över lite folk hit och tar ett par öl. Den stora frågan är hur i helvete vi ska få plats?! yeye

Har fått Op- tid nu också. Den 24 Feb ska jag in till Danderyd. Jag är så nervös att jag vill spy när jag tänker på det! Blä! :P

Nej nu har jag inte tid för er längre! Phejs!

Remember yesterday

Jahaja.. Fick kyl igår :D Lånar en av Tess och Hamilton! Sjukt najs :) Var på Lidingö igår. Lika mysigt som vanligt :) Kom hem runt 3 tiden. Har inte gjort så mycket sen dess. Röjt litegrann och chillat. Fick precis besök av Von Gynther och Joel:) Mycket trevligt!

Dom fick för sig att bygga en sladdkurva ute i snön här utanför! Sen passade dom på att göra gillinge och en kontrollplats också! Mycket vackert! ;)

Nu tänkte jag kolla lite Oth och sen ta och sova kanske?? Tjing!

varje gång jag åker vill jag tillbaka?

Flytten till vaxholm började bra ;)

Man startar flytten med paranoia.. Jepp jepp! Ligger nermysen i sängen och tittar på slutet av ett avsnitt av OTH, ni vet sådär spännande att man är helt inne i serien!
-KABOOM! låter det någonstans ifrån.. Jag har lurar på mig så jag hör inte vart det kommer ifrån..
Sätter mig halvt upp med en helvtisk fart och sliter loss hörlurarna! Håller andan och ligger blickstilla!!
Det första jag tänker på är att smsa Jessica! (Efter att jag tittat upp mot det stora hålet i taket ett par ggr)

-Vaken??
-Aaa.. Kan du inte heller sova?:P
-Mamma! Det dunkade till som fan! Helvete det spökar :P Shit majbritt! Kom ner med 500 cigaretter nu! Jag har bajsat på mig!

Ja som ni förstår så blev jag skiträdd! Jessica kom ner med en jävla fart. Jag skulle precis öppna ytterdörren och gå ut när hon drar upp dörren i samma veva och jag skiter på mig igen! Fan asså! Nerver av stål?! njae.. Varpå hon börjar asflabba och skrattar som ett as.. Jag med iof but thats not the point!

Hon skrattade åt att det var en Coca cola flaska med is i som hade ramlat ner från mitt trappsteg... Ajaaa...
(Sen hade vi ju våran trevliga flytt igår som gick jättebra tills min bil fastnade i snön) ;) Det går bra nu!

Vi tog en cigg och sen skildes vi åt igen.. Fortfarande skrattandes!

Anyway.. Flyttade in alla grejer idag och städade och kämpade som fan :D Superfint är det! Tack för hjälpen kvinna! Sen kom Tess förbi och hjälpte till lite med. Riktigt coozy litet plejs blidde det ;) Trivs som firren i vattnet! Imorn ska vi fixa på "övervåningen". Efter att jag sovit måånga timmar! Start from nu!

Åååh Ajja längtar till i morn! Massa mys oh gosh! ;)


Tidsfördriv vid magont...

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel?
31
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i ? 3
Vad tycker du om kärlek? Bra skit
När kramade du någon sist? Idag :)
Kramade du någon speciell person? Victor
Har du svårt för att bli kär? Ja
När kysste/hånglade du med någon sist? Idag ;)
Ångrar du det? Nej :D
Är du singel?
När fick du senast en komplimang? Idag..
Har du hånglat med någon av samma kön? Ja

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös?
Ja
Playat? Njä?
Hånglat med nån riktigt ful? Ja det har vell alla ;)
Hånglat med fler än 50 pers? Ja
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Ja
Gjort något riktigt dumt? En hel del
Gjort något du verkligen ångrar? Ja
Varit nykter på nyårsafton? Ja
Åkt ambulans? Ja
Gjort nåt olagligt? Kanske
Blivit polisanmäld? nä tror inte det
Fått din mamma att gråta? Ja
Slagit ner någon? Ja, man rör inte min bror :D
Skämts över dina föräldrar? Nej aldrig faktiskt, förutom när Adde spelade apa på donken när vi var små;)
Skämts över dig själv? Hade mina dagar när jag var yngre
Sagt jag älskar dig och menat det? Alltid
Supit? Nej verkligen inte? ;)
Varit kär i någon du inte haft chans på? Ja..

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng?
Jag!
Såg dig gråta? Pappa
Fick dig att gråta? Haha ett as
Du delade en cigg med? Mig
Gick på bio med? öum Marcus tror jag?
Skällde på dig? Haha

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?

Kramat någon? Ja :D
Pussat någon? Absolut ;D
Köpt någonting? Ja
Sjungit? Aa men dom bad mig hålla käften :D
Saknat någon? Hela jävla tiden



Hemma i Sverige !!

Sitter i Hägernäs och chillar galet med Matilda! Ja, vi sitter vid en varsin dator vid köksbordet ;) haha. Har spenderat dagen ute på Lidingö, Pannkakor blev det! Fan vad länge sen! :D Gött som faen. Har inte orkt blogga, kände att jag skulle nyktra till helt och hållet efter resan kanske ;) Orkar egentligen inte blogga nu heller men wtf :D

Tjing tjong!

När är det bara att bänka er vid datorn!!!!

SPANA IN VÅRAN RESA!!!

Sandra (Den slayade)

Humla (Den fulla)

Anders (Disktrasan)

Eller så hittar ni bilder på Facebook eller Bilddagboken.

@ Sandrass eller @ Grusk0rn


Reseguiden glömde bort köpenhamn..

Så vi tror att någon åsna satt sig och skrivit en egen reseguide för Köpenhamn.. Eftersom att allt som står i boken verkar vara bullshit så gissar vi att det nog ligger till så. Den största gayklubben i Danmark ligger inte där den ska. Vafan har den gått upp i rök eller?! Den Vietnamesiska restaurangen vi läste om och åt på var inte lika billig som boken sa! Låångt ifrån.. Plus att personen som skrivit boken vill inte vara våran mamma, så vi ska klä oss i en Isländsk ylletröja.. Hur seriöst låter det tycker ni?

Dessutom var maten inte ens god!

Tillbaka till något trevligare, vi  var och hälsade på Micke och Nettan idag i deras trailerpark! Jävligt mysigt faktiskt! Det höll på att bli knas, eftersom vi valde att fråga en tant på bussen vart vi skulle, tur att vi inte lyssnade! Så för en liten stund sen kom vi tillbaka efter middagen till hotellet och alla är helt utslagna! Det är knapt så man orkar surfa! Illa! Och ikväll blir det nog faktiskt ingen utgång.. Belive it or not!

Nu ska jag äta mina Baconchips och titta på OTH!
Tjing tjing


Vilodag?

Herreminjävlagud! Fan vad bra vi har det! Dock mår vi som vi förtjänar varje dag! Haha! Vi har diskuterat en vilodag idag. Vi får se hur det går ;D 
Igår hade vi fetaste förfesten på rummet. Galet kul hade vi, dom rosa pantrarna! Idag blir det Dragör som gäller! Morbror micke och Nettan ska få en liten påhälsning. Får se hur länge vi stannar där.

Alltså, vårat hotellrum... Det ser nästan ut som bagdad utanför! Totalt jävla bombnedslag! Men det är najs. haha! Jag har ingen aning om hur resten av dagarna kommer se ut, men ni får nog en update. Vill ni se bilder nu så finns dom på Humlas, Sandras eller Anders blogg.

Ååh jag vet precis vad det första jag ska göra är när jag kommer hem! ;) Mmums!

Sandra måste dö. Jag måste skära av hennes huvud!!

Bästa låten ever!!!

Igår sov vi bort hela ljusa dagen, sen var det bara att gå och hita ett matställe. Det blev Pizza.
Sen begav vi oss till 7 eleven och införskaffade lite mer alkohol ;) Vi pratade först om att ta det lugnt på hotellrummet men det gick i kras när vi kom in på sleven :D

När vi satt hemma på hotellrummet så diskuterade vi vad vi skulle göra. Först var vi inne på strippklubb, men vi körde gayklubb! Det är något skumt här i Kbh.. Man blir ju fan inte full! Jag tycker jag hinkar hur mycket som helst, men det händer nada! Trist det där... Dyrt om inte annat.

Iaf.. Vi var påväg mot Gayklubb igår. Men vi hittade den inte! Såå vi drog till ett billigt hak ist, jävligt soft! Där satt 2 tjejer som vi träffade i våran jakt på Gayklubb. Så dom bjöd in oss till sitt bord och vi hade askul! Sen skulle vi leta upp en strippklubb, men det mesta var stängt igår :S jaja! Vi knatade vidare och satte oss och käkade någonstans. BK blev det ;) Där skildes vi åt tyvärr, men har både nummer och Face!

Sen vart det Cyckeltaxi hem!! Så jääla awsome! Chauffören bäddade in oss i filtar och körde oss hem :D Gött det!

Sen fick jag och Sandra lite flipp på kvällen! Kanske var allt Helium från igår som satte fart i kroppen, vad vet jag? Galet spårat var det iaf! Ni får nog se bilder! ;)

Jag har ingen kamera så spana in Sandras och Humlas blogg ;)

Kobenhavn fakking rock!!!

RSS 2.0