Reseguiden glömde bort köpenhamn..

Så vi tror att någon åsna satt sig och skrivit en egen reseguide för Köpenhamn.. Eftersom att allt som står i boken verkar vara bullshit så gissar vi att det nog ligger till så. Den största gayklubben i Danmark ligger inte där den ska. Vafan har den gått upp i rök eller?! Den Vietnamesiska restaurangen vi läste om och åt på var inte lika billig som boken sa! Låångt ifrån.. Plus att personen som skrivit boken vill inte vara våran mamma, så vi ska klä oss i en Isländsk ylletröja.. Hur seriöst låter det tycker ni?

Dessutom var maten inte ens god!

Tillbaka till något trevligare, vi  var och hälsade på Micke och Nettan idag i deras trailerpark! Jävligt mysigt faktiskt! Det höll på att bli knas, eftersom vi valde att fråga en tant på bussen vart vi skulle, tur att vi inte lyssnade! Så för en liten stund sen kom vi tillbaka efter middagen till hotellet och alla är helt utslagna! Det är knapt så man orkar surfa! Illa! Och ikväll blir det nog faktiskt ingen utgång.. Belive it or not!

Nu ska jag äta mina Baconchips och titta på OTH!
Tjing tjing


Kommentarer
Postat av: Carro

Har skickat sms till dig ! När kommer ni hem?? Hoppas ni har det fett bra! Den där therese som skulle ha katterna har inte hört av sig. Men har fått mail av en 50 årig änka som gärna ville att jag skulle ringa. Så ska nog göra det! Pussar

2010-01-04 @ 12:23:57
URL: http://bergacarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0