Fan

Skitkul söndag.. verkligen! not..
Kommer fortsätta vara lika dålig på att blogga ett tag framöver så dont bother. Tjing!

Update. - Äh orka

Evigheter sen jag bloggade senast. Och har fortfarande ingen lust :) Så ingen uppdatering idag heller. Haft en grym vecka dock!

Fick mitt drömjobb helt utan ansträngning! - Ohyeah!

Helt otroligt! Ett samtal, sen var det klart...
Nu ligger jag ute på vägarna nattetid och glassar i en långtradare på 25,25 meter! Kan jag ha det bättre?! Jag har en underbar pojkvän och världens bästa jobb!! (Båda två)
Det finns inget bättre än att ligga på vägen strax innan soluppgång och under hela soluppgången och se hur dagen blir solig och najs! Finns inget mäktigare än att sitta bakom ratten på ett av det största fordonen du kan sitta i! Helt underbart!

Jag och min man sitter och tittar på Aladdin.
I början av filmen började vi diskutera vad man skulle göra om man hamnade i hålan där dom bli instängda när dom rört den förbjudna skatten. Vi kom fram till olika sätt att ta självmord där nere. Man vill ju inte tyna bort lixom... Så tex kunde man ta mattan och klippa upp honom så man kunde göra en hängsnara! Eller springa tillräckligt många gånger in i väggen tills huvudet spräcks... Eller ta en vass sten och skära upp armen och decka och blöda ihjäl....! Ja så normala är vi? Barnfilm, vadå?

Snart ska jag till tandläkaren och rycka ut en tand som inte får plats :( Den måste bort för att tänderna ska bli helt raka... Kul.. njä

Tjing!!



En sån kör jag! :D (Dock inte för DHL.)

Stockholm - Jönköping!

Nu drar jag och hämtar trailern och drar till jönköping! :D Tjing Tjing ;)

Rättelse

Söndag till torsdag ska det stå ;)


Truckdriver foe shoe!

Jaa... Haha nu jävlar går det bra som sagt! På söndag hämtar jag en trailer som jag ska köra ner till Jönköping och tillbaka!!! Söndag till måndag blir jag borta och kör! Jag är så jävla glad just nu och det känns helt sjukt att det jag drömt om slagit in! kommer sakna min man rejält mycket men kommer ju hem snart igen! :) Tar med mig datorn så vi har alltid varandra i bild om vi vill :) ♥ Vilket vi antagligen kommer vilja hela tiden ;) Haha!

Det kommer bli gryyymt!!



(Inte den på bilden jag ska köra, men typ samma stuk.)
Lägger upp bilder allt efter resan ;) MUMS!

ÄLSKA!

Går det inte helt jävla asbra nu eller!? " jääävligt bra saker har hänt nu och lag lever på moln! :D Woho! nu blir det norrtälje med Carro och Emma :)

Skillingaryd

Fick en känsla av att jag skulle blogga lite, men när jag väl kom in på bloggen så hade jag inget att säga! Haha..

Försöker vell få fram lite iaf. Igårkväll käkade jag, Nettan och Janina rabarberpaj och glodde på Edward Sissorhand ♥ (efter en hemmagjord köttfärssås) Mumma! Filmen var lika bra som vanligt och Nettan som inte hade sett den fällde en tår eller två! :D


Är han inte helt jävla underbar?

vic säger:
bästa
haha skulle kunna börja gråta för ja saknar dig så mkt  
Annelie säger:
sötis, gör inte det är du snäll. :Pvill vara hemma då så jag kan ta hand om dig!
vic säger:
du e alltid hos mig, även om de inte e i fysisk form... du e alltid i mitt hjärta iaf  
o i min mage också tydligen, :P o i knäna :P

babyy♥

Nu ska jag sova hörrni!

Impulsresa ? -Helt underbart!

Befinner mig just nu i Skillingaryd hemma hos Nettan och Janina :) Kom fram runt halv 1 igår, och det har varit full rulle sen dess! Var och hälsade på Dan i Vaggeryd och en sväng till Jönköping. Idag har jag ingen aning om vad som står på Schemat, kanske hälsa på Jim ? :)

Ligger och tittar på Titi, ett barnprogram på svtB. Haha speciellt. Har en sinnesjuk jävla mensverk som bara inte vill gå över med smärtstillande! Sjukt jobbigt.

Nu vet ni det.. haha!



Saknar dig mannen! ♥


Hejdå Stockholm!

Nu drar jag till Jönköping! Hälsar på plastkusinerna mfl. Kommer hem om ett par dagar :) Nu ska jag kila ner och käka frukost med min man på hans jobb! Tjing!

RSS 2.0