Midsommar på Finnhamn!

- Var det roligaste jag varit med om på jääävligt länge! Torsdag samlades vi nere i hamnen i Vaxholm, 13 pers tror jag vi var. På båten med betydligt mer packning än vad någon orkade bära! Dock bestod det mesta av öl.. Första bärsen knäcktes innan jag åkte hemifrån. En trevlig båtresa på ca 2 timmar till Finnhamn, väl framme fick vi veta att det var 1-2 km att knata till campingen. Haha, det måste ha tagit oss ca 1 timme eller något. Upp med tälten och korka bärsen! Första kvällen vart det grillning av korv och öl på klipporna. Sängdags visste ingen vad det var.

Andra kvällen hängde vi på låset på kiosken 1 km från campingen klockan 9, (Som alla andra dagar samma tid) För frukost och cigg! Sen tillbaka, öppna en bärs efter lite städning och sola en hel del. Klockan 3 bar det av till midsommarstången. Har aldrig någonsin sett så många dansa runt midsommarstången förr! Aldrig... Det var kul så in i helvete och jag har inte skrattat och ramlat så mycket på länge! Hela timmen runt stången stog hälften av oss ut med. Sen knatade vi hemåt för sill-lunch! Och öl såklart! Den kvällen slutade aldrig heller..

Lördagen regnade det rejält en stund. Såklart när grabbarna skulle ut och fiska med båten! :D Vi andra sov ett par timmar ist ;D Ganska mysigt. Fast min mobil gick sönder då den låg i mitt lilla vindskydd under tiden.. Jaja :) Efter allt detta vart det grymt väder igen! Då drog vi oss till värdshuset och brände en sinnesjuk summa pengar!! Helt otroligt! Vi tog slut på krogens fatöl dessutom.. (?) Sen vart det bastu och bad i en timme! Sen tillbaka till krogen. Hemåt när det stängde och tända en brasa! Det roliga var att alla sa att dom skulle ta det lugnt denna kväll, ändå röjde vi mer än någonsin!

Så tack som fan för en helg med Myggbett, korv 3 dagar i rad för att inte säga öööl i mängder! Tack för ett helt underbart sällskap och svinkalla nätter och roliga komentarer. Tack för skitjobbiga fjortisar som åkte hem efter bara en dag! Det gjorde min dag ;) Tack våra undebara tanter till grannar som gissade sig fram hur mitt liv har sett ut (jävligt läskigt dock) Tack för sköna sommardagar på klipporna och allas underbara humör! Fästingar på dolda ställen och grannar som flyttade när vi kom dit. Samt min härliga videoblogg såklart! Tack för den bästa midsommar jag någonsin haft! ♥

Påväg hem från värdshuset;

- Jag har lollat min bil losa!
- Ajja, har du tappat dina R??

Någon av fjortisarna när dom skulle hem;
-Ajja, är du sur på mig?!
-Å vem i helvete är du!

Bästa historien;
-En tjejkompis till mig hade legat med en snubbe i ett tält, sen gick hon ut och tittade in i tältet igen och suckade och utbrast, Killar - vilket jävla påhitt...

Finns mycket mycket mer men kan inte säga att jag minns allt! Nu ska jag försöka bli människa igen så gå och häng er! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0